basia641 05.05.06, 08:43 prosze o pomoc w przetlumaczeniu tej nazwy. mam nazwe lacinska,ale nie jest on zrozumiala przez aptekarzy chinskich. Dziekuje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qiuyang Re: sól fizjologiczna 06.05.06, 15:51 Czesc Basia, tutaj Marek z Changchun. Bylem niestety do wczoraj w Dalian (7dni)i niestety nie wiedzialem, ze mi odpisalas. Zwiedzilem z przyjaciolka wszystko co mozliwe i wybyczylem sie troche na plazy. Szkoda, ze nie mialem kontaktu z toba bo bysmy wszystkie problemy zwiazane z dziecmi zalatwili od reki a takze jakies dobre lody zjedli. Jak chcesz to kolezanka tobie wszystko przetlumaczy co potrzeba. Jak mi podasz jakis telefon to sie odezwe i porozmawiamy. Czy ta sol fizjologiczna to pot ??? Jezeli tak to nazywa sie "han" (pot po polsku). Jezeli nie to przez telefon od reki zalatwimy ten problem. Pozdrawiam i moze jeszcze do zobaczenia w Dalien bo na pewno jeszcze tam polece na sobote - niedziele - MAREK Odpowiedz Link
qiuyang Re: sól fizjologiczna 07.05.06, 14:32 Witaj! Tutaj Marek. Sprawdz prosze telefon numer, ktory mi podalas. Brakuje jednej cyfry Pozdrawaim Marek Ps. Od jutra moj telefon bedzie zalaczony Odpowiedz Link