salma707 19.12.05, 11:22 witam szukam kogos kto zna dobrze jezyk arabski. studiuje arabistyke i potrzebuje pomocy na studiach. bardzo prosze aby ktos kto jest zainteresowany dawaniem korepetycji o oddzew. pozdrawiam wszystkich forumowiczow Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leeqs Re: szukam arabisty!!! 21.12.05, 01:07 Jak pierwszy raz przeczytalem wątek to wyszlo mi cos takiego. "witam szukam kogos kto zna dobrze jezyk arabski, studiuje arabistyke i potrzebuje pomocy na studiach" - ze niby Ci, ktorzy studiuja arabistyke potrzebuja pomocy? ; - ) Chetnie pomoge - tylko nie napisalas z jakiego miasta jestes ;_) Ja jestem z Poznania (choc to nie moje miasto; ) www.likus.art.pl - zOrientowana strona; ) Odpowiedz Link
narmer4 Re: szukam arabisty!!! 07.03.07, 19:00 szukam osoby mogącej nauczyć mnie arabskiego.Język prowadzenia-polski.Dowolnej narodowosci nauczyciel posługujący sie b.dobrze jezykiem arabskim i minimum dobrze-poslkim. Miejsce Szczecin lub okolice. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
hajota Re: szukam arabisty!!! 21.12.05, 13:09 Bez urazy, ale jak sobie wyobrażasz przejście przez studia przy pomocy korepetytora? Język arabski w początkach nauki wymaga ogromnej pracy pamięciowej - po prostu trzeba wkuć na blachę te odmiany kilkunastu form czasownika, regularnego i nieregularnych, wzory liczby mnogiej itp. Nie ma zmiłuj. Potem już będzie łatwiej. Jeśli masz jakiś konkretny problem, napisz tu, a w miarę możliwości postaram się wyjaśnić. Odpowiedz Link
salma707 Re: szukam arabisty!!! 10.01.06, 02:35 potrzebuje kogos kto z emna siadzie i powtorzy to co juz umiem pocwiczy juz zdobyta przezemnie wiedze... na studiach nieststy nie ma czasu an to.. robie to sama ale chcialabym zeby ktos siadl ze mna.. interesuje mnie konwersacje.. dodatkowe lekcje poprostu nie uczenie sie jezyka od a do z Odpowiedz Link
iwonabiniek Re: szukam arabisty!!! 20.01.06, 12:40 Cześć Salma:) Jestem filologiem języka arabskiego. Sporo czasu spędziłam Na Bliskim Wschodzie. Chętnie będę dawac korepetycje. Mieszkam w Warszawie. Odpowiedz Link
mortigan Re: szukam arabisty!!! 24.03.06, 15:46 Witam, a czy jest może jakiś arabista chętny do udzielania korepetycji na Śląsku? Pozdrawiam! Odpowiedz Link
goskabozek Re: szukam arabisty!!! 26.08.06, 11:47 Witam poszukuje nauczyciela języka arabskiego- Kraków, Rzeszów, juz nie mam sił, ile można szukać??????? Odpowiedz Link
arekmaciej Re: szukam arabisty!!! 06.03.07, 08:05 witam moja zona jest egipcjanka i chetnie uczyla by arabskiego,ma tez do ego wszystkie materialy,zna tez perfekcyjnie angielski.prosze o kontakt tel.0608326724 Odpowiedz Link
m.siejek Re: szukam arabisty!!! 12.09.06, 10:26 www.arabski.one.pl salma707 napisała: > witam szukam kogos kto zna dobrze jezyk arabski. studiuje arabistyke i > potrzebuje pomocy na studiach. bardzo prosze aby ktos kto jest zainteresowany > dawaniem korepetycji o oddzew. pozdrawiam wszystkich forumowiczow Odpowiedz Link
aitem Re: szukam arabisty!!! 17.09.06, 22:51 siema znam bardzo dobrze arabski, prosze o kontakt haithemhous@hotmail.com Odpowiedz Link
karimsahli Aslama : ) 17.11.06, 19:58 znam bardzo dobrze jezik arabski, jestem z Tunezja i mieszkam w warszawa, prosze o contact benyoussef.karim@gmail.com Odpowiedz Link
arekmaciej Re: szukam arabisty!!! 06.03.07, 10:53 witam.Moja zona jest egipcjanka i udziela korepetycji.prosze o kontakt tel.0608 32 67 24 Odpowiedz Link
anagnes Szukam native speaker'a 25.02.08, 19:04 Witam, po 2-letniej nauce arabskiego na studiach oraz rocznym pobycie w Kuwejcie szukam native speaker'a, który(a) udzieli mi korepetycji. Przede wszystkim zależy mi na konwersacjach. Miasto: Kraków, nr gg: 2118622 lub e-mail: anagnes@poczta.fm Odpowiedz Link
al-muallima Re: szukam arabisty!!! 14.06.08, 08:55 filolog arabista z dużym doświadczeniem w nauczaniu udziela lekcji języka arabskiego - 664 384 739 Odpowiedz Link
arabskiego jestem native speakerem 27.06.08, 19:33 assalamu alajkum wa marhaban ja jestem native speakerem arabemem i chetnie bym uczyl. mieszkam we szczecinie jezeli Pani jeszcze zainteresowana nauką języka arabskiego to prosze o kontakt ; yan_sin_krad@interia.eu Odpowiedz Link
dryff Re: jestem native speakerem 14.07.08, 11:36 szukam korepetytora języka arabskiego w trójmieście, najlepiej Egipcjanina.. Odpowiedz Link