Gość: AA IP: *.chello.pl 06.01.04, 13:44 Dziewczyny- czy mdłości, jakie są objawą ciąży mogą wystapić już w pierwszym tygodniu? czy dopiero w trzecim od zapłodnienia???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lastka Re: Ciąża 06.01.04, 13:48 U mnie wystąpiły ok 6 tygodnia, ale każdy organizm jest inny. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Ciąża 06.01.04, 13:49 Gość portalu: AA napisał(a): > Dziewczyny- czy mdłości, jakie są objawą ciąży mogą wystapić już w pierwszym > tygodniu? czy dopiero w trzecim od zapłodnienia???? a dlaczego nie w drugim? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Ciąża 06.01.04, 13:50 Gość portalu: AA napisał(a): > Dziewczyny- czy mdłości, jakie są objawą ciąży mogą wystapić już w pierwszym > tygodniu? czy dopiero w trzecim od zapłodnienia???? a ja miałam jeszcze taką objawę , że ciągle mi się chciało siku Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Ciąża 06.01.04, 13:53 pajdeczka napisała: > Gość portalu: AA napisał(a): > > > Dziewczyny- czy mdłości, jakie są objawą ciąży mogą wystapić już w pierwsz > ym > > tygodniu? czy dopiero w trzecim od zapłodnienia???? > > > a ja miałam jeszcze taką objawę , że ciągle mi się chciało siku A ja jeszcze mogłam spać 24 na 24 i przestała mi kawa smakować, mdliło mnie po niej. A i papierosy śmierdziały jak cholera. Odpowiedz Link Zgłoś