moonloo 13.09.09, 12:58 skad brac sile zeby to zycie przetrwac? w pracy stres, w zyciu prywatnym cisza...bez szans na zmiany i jak sie tu bronic przez pesymizmem i zlymi emocjami?:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yuju Re: skąd brać siłę by przetrwać? 13.09.09, 13:13 Nikt nie obiecywał, że będzie łatwo. Musisz sama wykrzesać z siebie iskrę. Musisz zmienić nastawienie do życia:)) Użalanie się nad sobą, to krok do mega stresu:) Odpowiedz Link Zgłoś
lektorka Re: skąd brać siłę by przetrwać? 13.09.09, 13:25 Nie podoba mi się taka odpowiedź: "Nikt nie obiecywał, że będzie łatwo". Po pierwsze nikt mnie nie pytał, czy chcę się urodzić i się męczyć. Po drugie: jak się nie podoba, to zapraszam do siebie, mieszkam na 7 piętrze. Możesz skoczyć. Jak nie skoczysz - to masz siłę, by przetrwać. Odpowiedz Link Zgłoś
yuju Re: skąd brać siłę by przetrwać? 13.09.09, 13:27 > Po drugie: jak się nie podoba, to zapraszam do siebie, mieszkam na 7 piętrze To miało być śmieszne? Odpowiedz Link Zgłoś
lektorka Re: skąd brać siłę by przetrwać? 13.09.09, 13:36 Nie, jestem jak najbardziej poważna. Dlaczego mamy "sztucznie" podtrzymywać przy życiu? Odpowiedz Link Zgłoś
yuju Re: skąd brać siłę by przetrwać? 13.09.09, 13:43 Zmienisz zdanie, gdy problem dosięgnie Ciebie samej, lub najbliższej odoby. Odpowiedz Link Zgłoś
ravny Re: skąd brać siłę by przetrwać? 13.09.09, 13:31 forum.gazeta.pl/forum/w,24087,99984793,,Jak_podniesc_energie.html?v=2 Odpowiedz Link Zgłoś
nanai11 Re: skąd brać siłę by przetrwać? 13.09.09, 13:47 No najłatwiej sie zabić, jednak siłę czerpac sie powinno z samego zycia. A jak jest bardzo źle to do lekarza, po tabletki, zeby nie wpasć w depresje. A hasło że nikt mnie nie prosił czy chce żyć, to jest najbardziej gó...arskie zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
sommernachtstraum Re: skąd brać siłę by przetrwać? 13.09.09, 13:55 ja również w tym momencie przechodzę trudny okres :) napiszę ci więc co robię, żeby to przetrwać, oczywiście oprócz intensywnych prób wprowadzenia zmian. dużo się ruszam, uprawiam codziennie sport i potem jestem tak zmęczona, że wieczorami padam do łóżka. oglądam mnóstwo dobrego kina, nadrobiłam zaległości z kilku lat. odnawiam znajomości - z powodu odległości, głównie mailowo - z przyjaciółmi, z którymi nie widziałam się od dawna. przypominam sobie dzięki temu fajne momenty z przeszłości. powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynka_ltd Re: skąd brać siłę by przetrwać? 13.09.09, 14:03 stres to rzecz normalna w życiu. trzeba przyzwyczaić się. stres działa również motywująco i napędzająco. życie nie jest różowe. Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: skąd brać siłę by przetrwać? 13.09.09, 14:49 jesli nie masz chlopa i chcesz, to poszukaj w necie, u mnie w Wawie dobra jest cafe.gazeta, sa tam faceci na poziomie, sama tam znalazlam, a przy okazji namierzylam starych kumpli :) Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Akurat 13.09.09, 23:40 Maha po twoich wywodach na temat misia mam wrażenie, że znalazłaś go nie na cafe.gazeta, tylko kupiłaś jako dodatek do zestawu sztućców w Telezakupach Mango. mahadeva napisała: > jesli nie masz chlopa i chcesz, to poszukaj w necie, u mnie w Wawie dobra jest > cafe.gazeta, sa tam faceci na poziomie, sama tam znalazlam, a przy okazji > namierzylam starych kumpli :) Odpowiedz Link Zgłoś
moonloo Re: skąd brać siłę by przetrwać? 13.09.09, 22:38 dziekuje wszytskim!!! to ja decyduje jakie emocje beda mi towarzyszyc!!!! Odpowiedz Link Zgłoś