Dodaj do ulubionych

do kwik - .y.

04.02.02, 14:59

Droga kwik,
Właśnie poszedłem do sklepu i zainwestowałem w nasz wspólny interes 7 złotych
20 groszy, a do tego dwa piwa na wieczór (5 złotych 20 groszy), co by mi się
lepiej myślało.

Sama widzisz - kości zostały rzucone. Jak mnie wystrychniesz na dudkę, znaczy
dudka, to się jyuż w życiu do Ciebie nie odezwę i zaiorę swoje grabki. O!.

Poza tym obmyśliłem szczegóły marketingowe przedsięwzięcia (włącznie z grupą
celową i kompleksowymi badaniami rynku). Ale o tym napisze na priva.

pa,
.y.
Obserwuj wątek
    • kwik Re: do ydorius - .k. 04.02.02, 15:06
      nie mam w zwyczaju nikogo wystrychać (?!). dzisiaj biorę się za lepienie
      garnuszków. białe czy kolorowe? nie mam w domu pieca ceramicznego, więc będą z
      masy solnej, OK? ślij tego @.
      • ydorius Re: do ydorius - .k. 04.02.02, 15:18

poooooszło.

p,
        .y.
        • kwik YDORIUS - PILNE 04.02.02, 16:16
          dostałeś moją odpowiedź z 16.12? coś mi się wiesza skrzynka.
        • suzume drodzy moi. 04.02.02, 16:23
          że się tak zwrócę poufale... proponuję wydać limitowaną serię garnuszków
          zawierających nitkę z gaci bukowskiego... jako, że w/w b. wiadomo co nie,
          będzie to godna kontynuacja autorskiego pommysłu niejakiego sanderusa, który
          spzedawał "szczebel z drabiny, która śnila się jakubowi"...
          • kwik Re: su - macierzy całkowa logarytmiczności onej 04.02.02, 16:25
            a skąd tę nitkę wziąć? przecież Bukowski nie istnieje? to niby skąd jego gacie -
            stringi, czy bokserki? oj czuję tu jakiś podstęp....
            • suzume kwik - rozmarynie rozwinięty 04.02.02, 16:37
              a mało to gaci męskich w sklepach? zainwestować w jedną parę i będzie nitek na
              cały kram z dewocjonaliami... a kto uwierzy bukowskiemu wołającemu "to nie
              moje! moje mam na sobie!"??? no kto da wiarę nieistniejącemu?
              • kwik su-rozwielitko trzęsawisk pogrążonych w mroku 04.02.02, 16:39
                kochana, Ty możesz być naszym rzecznikiem prasowym - Ydorius, zgadzasz się?

• suzume kwik - rozkoszy mędrców, postrachu ignorantów 04.02.02, 16:44
                  tylko na każdy garnuszek naklejajcie hologram, np. 100% pure bukowski (po
                  zagramanicznemu to mądrzej brzmi, co nie?)
                  • kwik su-magiczna rozpruwaczko serc młodzieńczych 04.02.02, 16:47
                    :))) oraz Hand Made in Republic of Calvados. tylko pewnie Czarli będzie chciał
                    jakiś udział w zyskach od sprzedaży (no bo dobra osobiste itd..już mi kiedyś się
                    tak odgrażał).

• ydorius do metaforystek 04.02.02, 16:47

Nie, nie zgadzam się.
                  Z doświadczenia wiem, że im więcej osób, tym większe prawdopodobieństwo, że
                  g... z tego wyjdzie, nie garnuszek. Su może być propagatorem i klakierem. :-)))

Zresztą, cholera...
                  W jakiej prasie..?

:-)))

p,
                  .y.
                  • suzume bez łachy :-P 04.02.02, 16:52
                    pomysłu Wam nie zabieram - bawcie się dobrze.
                    a! i na moje oko, to o żadnych prawach autorskich nie może być mowy, bo
                    bukowski... no wiecie co on nie...
                    • ydorius I dobra! :-P 04.02.02, 17:02

Serio su, to ja bym Cię wolał zaprosić na wernisaż tych garnuszko-dzbanuszków,
                      a nie pakował w jakieś bankiety i kąferęcje. My z kwik sobie zaplanowaliśmy
                      proces za dwadzieścia lat z ugodą po kolejnych sześciu, a z dodatkowymi
                      osobami to zdążymy pomrzeć, zanim zadziobią nas kruki i wrony!!! (czyli
                      prawnicy).

p,
                      .y.
                      • kwik do antykąferęcjalisty 04.02.02, 17:10
                        no to jadę lepić te g...ne garnuszki. trzymaj kciuki. i opisuj te paseczki
                        (filozofia po piwku:)))))).
                  • kwik do przeciwnika g.. nych garnuszków 04.02.02, 16:52
                    no w prasie średnio kolorowej: "Calvados na gorąco", "Bukowski i
                    życie", "Rzeczcalvadosolita" i inne z tego samego koncernu kapitalistycznego.

Su, może jakiś bankiecik promocyjny, co ?

• suzume o koło zamachowe garncarstwa artystycznego! 05.02.02, 10:50
                      ydorius sobie nie życzy bankieciku... więc go nie zaprosimy... proste! a nici z
                      wiadomych gaci same się obronią, nawet bez fylosofji popyffkowej...

a a propos praw autorskich... jeśli nikt nie da wiary bukowskiemu
                      krzyczącemu "nie moje ci one!", to o jakich prawach mówimy? nieistniejącego
                      bukowskiego do nie jego gaci???
                      no, to idę otworzyć jakąś kancelarię, bo poczułam w sobie talent prawniczy :)
                      • kwik ironiczna statuo wolności praw obywatelskich! 05.02.02, 10:56
                        su, ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, ydorius jeszcze pracuje, nie przeszkadzaj... jemu
                        teraz nie w głowie bankieciki, on musi teraz jakieś "prawdy objawione" wymyślić

ostatnie depesze PAP'u donoszą, że Bukowski kończy właśnie pisać bestseller
                        wydawniczy roku przyszłego "Ostatnie gacie Czarliego", ma być ponoć jakiś
                        skandal...może będzie potrzebował Twojej pomocy...
                        • suzume zorzo z polaru 05.02.02, 10:59
                          bukowski już raz próbował skandalizować gaciami ("wściekłe gacie")... no ale
                          wtedy nie miał supportu garnuszkowego...
                          • Gość: aise Re: zorzo z polaru IP: 217.67.196.* 05.02.02, 11:19
                            • Gość: aise dwa róży kfiaty czerwone IP: 217.67.196.* 05.02.02, 11:22
                              a moge sie dołączyć?
                              ja to moge na ten przykład dystrybucyją sie zająć
                              na miotle zawsze łatwiej

jak tam kwik? dzisiaj jesteś chłop czy baba?

suzume, gdzieś ty sie podziewała? szef wreszcie wylazł z tej swojej nory czy
                              glodem go wzięłaś?

• kwik strażniczki krzywej wieży z pizzy margerity 05.02.02, 11:29
                                tak mi się to spodobało, że wczoraj postanowiłam żonglować swoją tożsamością
                                pciową, w zależności od potrzeby i wygody, taka/i jestem sprytna/-y:))))))

niestety, decyzje co do składu personalnego naszego Kombinatu Mało Ważnej
                                Sztuki Bezużytecznej muszę podjąć z ydoriusem, bo inaczej będzie się ze mną
                                procesował przez 20 lat (to jego słowa).
                                Su, w razie czego służysz swoim pomocnym ramieniem prawniczym? rzecz jasna, po
                                przyjaźni...w imię obrony ideałów ...i takie tam..hocki-klocki, co?

• Gość: Michal Re: strażniczki krzywej wieży z pizzy margerity IP: 213.241.35.* 05.02.02, 11:33
                                  • Gość: aise koralowy ostrowie burzanu IP: 217.67.196.* 05.02.02, 12:10
                                    no to sie spytaj tego ydoriusa czy chce, dobra?

• kwik pąku białej róży z z wiszących ogrodów (bez nawoz 06.02.02, 07:23
                                      chyba nie chce, ale wiesz, że tylko krowa..
                                      jak rozkręcimy interes to każda para rąk się przyda. trzymam twoje cv w moich
                                      fajlach.
    • bukowski27 JA CHCE UDZIALY!!!!!!! 05.02.02, 11:43
      chce 70 % zyskow. a prawnikami mnie nie strszyc tutaj, bo ja sam jestem
      prawnik... mam na to papiery... prace obronilem... w katedrze prawa
      gospodarczego i handlowego... albo handlowego i gospodarczego... wiec wiem o
      czym mowie (czyzby?)
      • kwik Re: a co to ma znaczyć? 05.02.02, 11:57
        na gotowe się przychodzi i wymachuje jakąś pracą w katedrze wyższych nauk
        kompletnie nieprzydatnych, he?
        a tak na marginesie, mam znajomości w mafii tatarskiej,nie ma to tamto.

• bukowski27 kwik kwik... c-c-c-c-c-c-c-c (robie jak godfater) 05.02.02, 12:03
          ty masz znajomosci, a ja mam family conection... jakies pytania?
          • kwik Re: kwik kwik... c-c-c-c-c-c-c-c (robie jak godfater) 05.02.02, 12:06
            ale moje znajomości są głębokie, oparte na roots i sięgają 8 pokolenia wstecz i
            dostaję od nich kartki na święta i szmuglowane napitki i co, drogi brachu?
            • ydorius Re: kwik kwik... c-c-c-c-c-c-c-c (robie jak godfater) 05.02.02, 13:11

Słuchaj, Kwik, to my może jaka rodzina jesteśmy.
              Moi dziadkowie (po kądzieli co prawda) z Kresów pochodzili i nawet cosik tam
              komuchom na rozdrapanie zostawili (znaczy się majątek).

A poza tym nasz rzecznik prasowy przygotował demencję:

1. NIEPRAWDĄ jest, że zamierzamy sprzedawać czyjekolwiek gacie. Owszem, może
              się zdarzyć, że za te grube milijony, co to je zarobimy na sprzedaży dzieł
              artystycznych owe gacie kupimy, lecz TYLKO DO UŻYTKU PRYWATNEGO.

2. NIEPRAWDĄ jest, że kogokolwiek odtrącamy, odrzucamy, odpychamy czy
              odsuwamy. Jednakże Kombinat Sztuki Nieużytecznej YK nie ma w tej chwili
              wolnych etatów. Proszę do nas nie dzwonić, my do Was też nie zadzwonimy.

pozdrawiam,
              .y.
              • kwik wspólniku, Ydoriusie 05.02.02, 13:20
                wątpliwą radość z noszenia bezcennych gaci Bukowskiego pozostawiam Tobie, jako
                ojcu naszego dzieła. ja za te grube milijony kupie se złote stringi z brylantem,
                co to go ukradłam Bukowskiemu (z języka, ale ciiiiiiiiiiiiii, bo on chyba do tej
                pory nie zauważył).

• Gość: aise czarls to taki z ciebie prawnik? IP: 217.67.196.* 05.02.02, 12:06
          a tego, że istniejesz to juz nie potrafisz udowodnic, hę?

nie przyjmujemy żadnych szntaży od bytów nieistniejących chociażby prawnikami
          straszyły

bo ja to mam znajomości w piekle samym (wiesz, takiego jednego czarta
          przystojnego na Łysej Górze poznałam...)
          • kwik YDORIUUUUUUS! PRZYBYWAJ! 05.02.02, 12:15
            oni chcą nas puścic z torbami, naród trutniowy jeden.
            chyba zwiniemy ten interes z forum, bo rzeczywiście nie będzie to TFUrczość,
            tylko g..ne garnuszki.
            jak tak to nie było chętnych, jak mamy już kapitał i wyrób..a niech tam..pora
            umierać.
          • bukowski27 no to ja prawde powiem... 05.02.02, 12:17
            ze mie dópa nie prawnik... ja to sie na 3 ledwo obronilem... a i prace ledwo na
            3 napislaem... a wogole to wlasni emialem telefon i musze wyjechac w bardzo
            pilnej sprawie...
            • kwik no wreszcie 05.02.02, 12:23
              się przyznałeś; wybaczanie rzeczą boską, wiec kary nie będzie.

a ten telefon to ode mnie był..poważnie..fałszywy alarm, hi hi hi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka