jestemkuba 09.01.04, 21:32 Drogie panie nurtuje mnie takie pytanie....czy zwracacie uwagę na wygląd penisa czy traktujecie go tylko jak przyrząd do wkładania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nawiedzona_baba drogi Kubusiu 09.01.04, 21:39 chyba większość pań najpierw zechce rzucić okiem co ma sobie włożyć/mieć włożone popracuj nad wyglądem; może jakaś fantazyjna fryzurka na początek ? Odpowiedz Link Zgłoś
oleena Re: piękny członek 09.01.04, 21:39 oczywiście, drogi jestemkubo, to pierwsza rzecz w wyglądzie faceta, na którą zwracam uwagę ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
nawiedzona_baba Re: piękny członek 09.01.04, 21:43 jestemkuba napisał: > a może np. jakiś kolczyk ? eeeee, kolczyk :( może tatuaż ?? Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: piękny członek 09.01.04, 21:45 Ja najpierw proszę o odlew gipsowy, zanim w ogóle wdam się w rozmowę. Nie kupuję kota w worku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: piękny członek IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.04, 21:47 Po prostu laserami w oczach prześwietlamy spodnie i oceniamy. Ewentualnie macamy- ja najbardziej lubie penisy zrobione na panka! Odpowiedz Link Zgłoś
nawiedzona_baba Re: piękny członek 09.01.04, 22:04 jestemkuba napisał: > ja na razie mam skina to poczekaj jeszcze kilka lat z takimi pytaniami a teraz - DO LEKCJI !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nawiedzona_baba najlepiej początek i koniec 09.01.04, 21:48 tego co pomiędzy - będziemy się domyślać Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.special Re: piękny członek 09.01.04, 22:08 Przecudnie sformułowane pytanie, które domaga się szczerej i wyczerpującej odpowiedzi. Otóż, ja używam członka jako przyrządu do wkładania butów. Ale - żeby uniknąć nieporozumień - jest to członek oderwany od reszty ciała, czyli członek korespondencyjny. PS. Piękny to był umysł. Ale, ponieważ jeśli kolega coś na ten temat wie, to tylko ze słyszenia, kilka słów wyjaśnienia: umysł znajduje się ok. 80 cm wyżej. Nie można go dotknąć ręką. Ale nawet gdyby było można, to drażnienie nic by nie dało, bo nie jest unerwiony. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: piękny członek 09.01.04, 22:17 jestemkuba napisał: > czyli penis=wibrator bez baterii przy tej temperaturze za oknem - nic dziwnego Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: piękny członek 10.01.04, 03:50 jestemkuba napisał: > czy traktujecie go tylko jak przyrząd do wkładania? nie tylko do wkladania. Rowniez do wyjmowania. Odpowiedz Link Zgłoś