Dodaj do ulubionych

Polacy sa na 3 miejscu w rankingu na idealneg Meza

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.04, 08:07
na idealnego Meża czytalem w Newsweeku jakis rok temu badania przeprowadzono
w europie zachodniej oraz stanach zjednoczonych wyprzedzili nas Brytyjczycy
oraz Francuzi i to nie zadna sciema prosze sobie poszukac w archiwum
Newsweeka...pisali tez ze kobiety(przedzial wiekowy 25-35 lat) w stanach
oraz w europie zachodniej coraz czesciej wlasnie zglaszaja sie do biur przez
ktore szukaja Polakow uzasadnino to tym ze Polacy szanjuą oraz sa delikatni
w stosunku do kobiet
oczywiscie przytoczono tez kilka wypowiedzi wariatek z polski ktore
twierdzily ze jestesmy nudni jak flaki z olejem ze jestesmy nie rozruszani i
takie tam brednie...wiec ja mowie szukajcie sobie panie arabow hiszpanow
wlochow niemcow i tym podobnych ktorzy was nie beda szanowac bo zawsze was
beda uwazac ze takie sluzące z biednego kraju po jakims czasie beda was lac
po twarzy a nastepnie jak juz przezyjecie swoje to bedziecie szukac sobie
kogos na stare lata w polsce(bardzo czesto sie tak wlasnie koczy ta
fascynacja obcorajowcami)

wiec bardzo porsze nie pisac glupot nie znajac realiow
Obserwuj wątek
    • iza_r Re: Polacy sa na 3 miejscu w rankingu na idealneg 10.01.04, 12:50
      Gość portalu: Grey napisał(a):

> oczywiscie przytoczono tez kilka wypowiedzi wariatek z polski ktore
      > twierdzily ze jestesmy nudni jak flaki z olejem ze jestesmy nie rozruszani i
      > takie tam brednie...wiec ja mowie szukajcie sobie panie arabow hiszpanow
      > wlochow niemcow i tym podobnych ktorzy was nie beda szanowac bo zawsze was
      > beda uwazac ze takie sluzące z biednego kraju po jakims czasie beda was lac
      > po twarzy a nastepnie jak juz przezyjecie swoje to bedziecie szukac sobie
      > kogos na stare lata w polsce(bardzo czesto sie tak wlasnie koczy ta
      > fascynacja obcorajowcami)
      >
      > wiec bardzo porsze nie pisac glupot nie znajac realiow

No wlasnie bardzo prosze nie pisac glupot nie znajac realiow !!!!
      Malo jest tych dobrych mezow w polsce ktorzy co dziennie bija swoje zony?
      traktuja je jak sprzataczki itp itd?
      Nie wiem dlaczego uwazasz ze wszyscy cudzoziemcy bija swoje polskie zony? moze
      bys uzasadnil, podal przyklady ?
      Musze ci napisac ze troche zdenerwowala mnie twoja wypowiedz mam meza niemca i
      jakos nie moge potwierdzic twojej wypowiedzi co do zlego traktowania.
      Nie pisz glupot zle traktowanie to wada harakteru czlowieka.
      Nie mozesz napisac ze arabi, niemcy, wlosi itp narodowosci to zli
      mezowie...zato wsszyscy polacy sa super talko im skrzydelka doprawic i zywcem
      do nieba moga isc.
      W niemczech jest takie powiedzenie...."jedz do Polski, twoj samochod juz tam
      jest"(czyli krutko mowiac wszyscy polacy to zlodzieje?)... glupie nie? ale
      podobne do twojej wypowiedzi.
      Uwazam ze napisales ten post nie przemyslajac go tak calkiem do konca.
      • Gość: Grey a ja uwazam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.04, 14:38
        że twoj mezulek jest malo atrakcyjny i raczej srednio zamozny lub jest z
        pochodzenia kims z europy srodkowo wschodniej bo skoro cie traktuje normalnie
        to nie ma w nim prawdziwej niemieckiej krwi czytaj bezuzasadnionej
        zakorzenionej nienawisci do wschodnich sasiadow i mi nie pisz ze czegos
        takiego nie ma

wiec jesli sa tacy spoko to dlaczego non stop w tv pokazuja jakas skrzywdzona
        polke? ktora sie zali itd..

a pozatym od kiedy mieszkasz w niemczech? bo jesli mieszkasz od malego to
        raczej ciebie moj post nie dotyczy a pozatym arab mieszkajac w polsce moze i
        bedzie cos tam szanowal polke ale niech tylko sobie wyjedzie na wakacje do
        rodziny jego... szansa na powrot to jakies 10% we wloszech zostanie sprzataczka
        (znam wiele przypadkow moich znajomych) a wloch sobie i tak znajdzie nowa w
        niemczech to cie nie uwieza ale napewno nie beda traktowac na rowni(chodzi o
        rasowych niemcow)
        a mlodzi polacy raczej kobiet nie bija ty raczej piszesz o pokoleniu
        wychowanym w epoce komunizmu gdzie celowo rozpijano ludzi
        alkochol=agresja=bicie
        • krolewna.sniezka Re: a ja uwazam 10.01.04, 17:11

> a mlodzi polacy raczej kobiet nie bija ty raczej piszesz o pokoleniu
          > wychowanym w epoce komunizmu gdzie celowo rozpijano ludzi
          > alkochol=agresja=bicie

Tak, to takie dawne i zamierzchle czasy ten komunizm, juz prawie wszyscy
          wychowani za tych czasow powimierali.

--Agnieszka Sniezka
          • photoart Śnieżka spadła z konia na główkę 11.01.04, 11:44
            krolewna.sniezka napisała:

> Tak, to takie dawne i zamierzchle czasy ten komunizm, juz prawie wszyscy
            > wychowani za tych czasow powimierali.

młoda, ty chyba Śmieszka jakaś... mam dopiero 43 lata i całkiem zdrowo się
            trzymam, więc przemyśl to co piszesz.
            • krolewna.sniezka Re: Śnieżka spadła z konia na główkę 12.01.04, 00:54
              photoart napisał:

> młoda, ty chyba Śmieszka jakaś... mam dopiero 43 lata i całkiem zdrowo się
              > trzymam, więc przemyśl to co piszesz.
              "a mlodzi polacy raczej kobiet nie bija ty raczej piszesz o pokoleniu
              wychowanym w epoce komunizmu gdzie celowo rozpijano ludzi
              alkochol=agresja=bicie"
              Czyzbys byl z tych o ktorych skomentowalam czy tez za komunizmu nie nauczyli
              cie czytac?
        • naganoga Re: a ja uwazam 11.01.04, 12:22
          co za glupoty wypisujesz. zamiast myslec, lepiej jest sobie wymyslic jakies
          dyrdymaly i jeszcze w to wierzyc. sama jestem z niemcem razem (sporo latek).
          studiuje w niemczech. wkrotce zamierzamy sie pobrac. jakos nie zauwazylam u
          niego opisanych przez ciebie zachowan.
          nie przyszlo ci zwyczajnie do glowy, ze wszystko zalezy od czlowieka, a nie od
          narodowosci. fakt, ze arabowie sa wychowani w okreslonej kulturze i maja swoja
          mentalnosc. niemniej jednak i tak wszystko zalezy od czlowieka. zwiazki multi
          wymagaja od OBU stron zrozumienia, dojrzalosci i OGROMNEJ tolerancji. jesli
          ludzie sa na poziomie, to sie dogadaja. nawet jesli dziela ich tak ogromne
          roznice kulturowe. przyklad niemiec i polski nie jest trafiony, gdyz roznice
          kulturowe nie sa duze. jesli zas chodzi o traktowanie.... kazdy ma, na co sobie
          zasluzyl. ja tutaj studiuje i pracuje (w czasie semestru na 1/4 etatu) i na
          full time w czasie ferii. pracowalam zawsze w biurze. praktyki i doswiadczenie
          jakie tutaj zebralam maja sie nijak do potencjalnych mozliwosci w polsce. fakt,
          ze ostatnio koniunktura sie pogorszyla, ale nie zauwazylam, aby mnie ktos z
          tego powodu gorzej traktowal. jesli jestes legalnie to masz takie same prawa
          jak i niemieccy studenci.
    • kochanica.francuza Re: Polacy sa na 3 miejscu w rankingu na idealneg 10.01.04, 17:33

> na idealnego Meża czytalem w Newsweeku jakis rok temu badania przeprowadzono
      > w europie zachodniej oraz stanach zjednoczonych wyprzedzili nas Brytyjczycy
      > oraz Francuzi

Ha! mialam czuja;-)))

i to nie zadna sciema prosze sobie poszukac w archiwum
      > Newsweeka...pisali tez ze kobiety(przedzial wiekowy 25-35 lat) w stanach
      > oraz w europie zachodniej coraz czesciej wlasnie zglaszaja sie do biur przez
      > ktore szukaja Polakow uzasadnino to tym ze Polacy szanjuą oraz sa delikatni
      > w stosunku do kobiet
      > oczywiscie przytoczono tez kilka wypowiedzi wariatek z polski ktore
      > twierdzily ze jestesmy nudni jak flaki z olejem ze jestesmy nie rozruszani i
      > takie tam brednie...wiec ja mowie szukajcie sobie panie arabow hiszpanow
      > wlochow niemcow i tym podobnych ktorzy was nie beda szanowac bo zawsze was
      > beda uwazac ze takie sluzące z biednego kraju po jakims czasie beda was lac
      > po twarzy a nastepnie jak juz przezyjecie swoje to bedziecie szukac sobie
      > kogos na stare lata w polsce(bardzo czesto sie tak wlasnie koczy ta
      > fascynacja obcorajowcami)
      >
      > wiec bardzo porsze nie pisac glupot nie znajac realiow
      • Gość: Francuz Re: miałaś czuja i mojego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.04, 19:54
        ... też, w buzi :)
        • iza_r Re: wspanialy przyklad!!! 11.01.04, 08:52
          dlugo nie musialysmy czekac na przyklad Polskiego mezczyzny, szarmancki
          nieprawdaz?, no prawdziwy geltenmann, ten to naprawde wie czego kobieta
          oczekuje od niego, super kandydat na meza.
          • facetciacho Re: wspanialy przyklad!!! 11.01.04, 11:21
            iza kto jest tym mezczyną
            • iza_r Re: wspanialy przyklad!!! 11.01.04, 12:02
              No jak to kto?
              Kochanica napisala ze miala czuja ...taki jeden jej odpisal.... no i o nim byla
              mowa, oczywiscie ironicznie to napisalam:)))

• Gość: hehe Re: wspanialy przyklad!!! IP: 80.75.160.* 12.01.04, 02:01
                No ale przeciez to francuz byl...
                • Gość: Iza Re: wspanialy przyklad!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.01.04, 07:05
                  No franzuz ale jakis taki podszywany chyba
    • anulex Re: Polacy sa na 3 miejscu w rankingu na idealneg 11.01.04, 12:20
      Przez kilka dni nurkowalam z Niemcami. Bardzo, bardzo sympatyczni ludzie i nie
      zauwazylam, zeby traktowali mnie z gory. Francuzi byli kiedys u mojej
      kolezanki na wymianie. Zalamka totalna. Mieli nie za dobre wyobrazenie o
      Polakach i z tego powodu czuli sie usprawiedliwieni traktujac Polki jak
      szmaty. Poziom intelektualny mocno przecietny, znajomosc jezykow praktycznie
      zadna. (Jesli ktos jest inteligentnym i porzadnym Francuzem, to z gory
      przepraszam. Pisze tylko o swoich doswiadczeniach. Nie watpie, ze zyja w tym
      kraju ludzie inni od tych, ktorych poznalam)
      • anulex Re: Polacy sa na 3 miejscu w rankingu na idealneg 11.01.04, 22:13
        Zapomnialam dodac. Moj idealny kandydat na meza jest Polakiem :)
        • gradaczka Re: Polacy sa na 3 miejscu w rankingu na idealneg 12.01.04, 07:47
          a iza z Niemiec to juz udaje Niemke, bo pisze popolsku FATALNIE
          • iza_r Re: Polacy sa na 3 miejscu w rankingu na idealneg 12.01.04, 16:39
            Ja nie udaje ja analfabetka jestem ha ha ha.
            Pomieszkaj sobie ponad 15 lat poza polska i nie uzywaj wogule polskiego to nie
            tylko pisac ale i mowic zapomnisz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka