pawelwawa3344 01.10.09, 16:28 czesc :) mam problem :) szukam jakiegos fajnego i niebanalnego prezentu dla babci, moze moglybyscie mi doradzic jakies miejsce (sklep?) gdzie moglbym znalezc takie rzeczy? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kadfael Re: prezent dla babci :) 01.10.09, 16:30 Ale rzuc jakieś info! Po babcie babci nierówna. Dla jednej możesz kupic koronkowy czepeczek, dla innej trapery do wypraw górskich. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina_marta Re: prezent dla babci :) 01.10.09, 16:30 termofor z fajnym pokrowcem. Są na allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
venettina Re: prezent dla babci :) 15.12.09, 16:28 To sie babcia ucieszy z termoforu. Pora umierac ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: prezent dla babci :) 01.10.09, 16:31 torun.olx.pl/meski-striptease-taniec-erotyczny-dla-pa-chippendales-iid-28297701 babcia byłaby szczęśliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: prezent dla babci :) 01.10.09, 18:10 Może jakoś ksiązkę, o tym czym babcia się interesuje, albo interesowała. Albo album na zdjęcia, czy też ramkę z rodzinnym zdjęciem. A może taki zlepek zdjęć - dzieci, wnuków, rodziny w ramce fantazyjnie ułożony, własnoręcznie wykonany. Jakaś chustę czy apaszkę/szal. Jak znasz babci styl to może bluzkę. Odpowiedz Link Zgłoś
papuzka_gda Re: prezent dla babci :) 01.10.09, 18:15 moja tesciowa dostala od swojego wnuczka...kask na rower:) To taka babcia po 60, jezdzaca na rowerze, kapiąca sie w jeziorku od maja do wrzesnia. Kolezanka swojej 80 l. babci kupowala kostium kapielowy na basen-bo babcia aktywna sportowo, a wczesniej kijki do chodzenia. Napisz cos wiecej o babci-moze wyszywa, szyje, ma ogrod? Odpowiedz Link Zgłoś
pawelwawa3344 Re: prezent dla babci :) 02.10.09, 10:14 dziekuje Wam wszystkich za podpowiedzi i za zainteresowanie tematem :) chyba sie skusze na taka ramke ze zdjeciem, moze jeszcze dorzuce do tego jakis drobiazg. dzieki jeszcze raz :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
topolino77 Re: prezent dla babci :) 15.12.09, 15:27 pewnie już dla Ciebie z apóźno ale dla wszystkich którzy szukają prezentów na gwiazdke polecam odciski stópek lub rączek wnuków - takie gotowe zestawy z ramką do kupieia są na www.peticado.pl Odpowiedz Link Zgłoś