verone12 07.10.09, 18:58 To co mam kupić dla dziewczyny? Stringi czy kożuch?? Już kompletnie straciłem rozeznanie!! stringi.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mini_kks Re: Polskie dziewczyny w stringach 07.10.09, 19:01 Dlaczego one wszystkie mają metki przy majtkach? Odpowiedz Link Zgłoś
verone12 Re: Polskie dziewczyny w stringach 07.10.09, 19:31 bo to polskie dziewczyny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Polskie dziewczyny w stringach 07.10.09, 19:37 Czyli co? To jest dodatkowy czynnik erotyzujący, jak facet je rozdzieje i będzie mógł sobie przeczytać skład i sposób prania? Odpowiedz Link Zgłoś
esterh Re: Polskie dziewczyny w stringach 07.10.09, 19:45 uwaga!!! Stringi mogap owaznie zaklócić aurę człowieka!!! Kup jej tradycyjne majtki, dos szerokie by mogla schowac tam pieniadze, bedzie z nich napewno dumna Odpowiedz Link Zgłoś
yannika Re: Polskie dziewczyny w stringach 07.10.09, 19:51 Szkoda, że "tradycyjne" majtki nie chronią przed pisaniem jak pięciolatek co na oślep w klawisze wali... Zainstaluj jakiego spellchecka czy co... Odpowiedz Link Zgłoś
izabella9.0 Dlaczego one wszystkie mają metki przy majtkach? 07.10.09, 20:27 żebyś ku..wa wiedział ,że markowe. Odpowiedz Link Zgłoś
real.becwal Re: Dlaczego one wszystkie mają metki przy majtka 08.10.09, 09:43 i że nie wyrzuca kasy w błoto Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: Polskie dziewczyny w stringach 08.10.09, 12:22 proponuje trzy dluzsze sznurowadla i bedzie i taniej i weziej i jeszcze wymienny sznurek wcinajacy sie w... gdyby trzeba bylo wymienic :P Odpowiedz Link Zgłoś
ma_dre Re: Polskie dziewczyny w stringach 08.10.09, 21:39 o, jakie brzydkie dupska! nie powinny reklamowac stringow :-/ jakby mi facet kupil stringi to by sam musial w nich zapitalac ...a czy musi byc albo albo? pewnie wolalaby pierscionek ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: Polskie dziewczyny w stringach 20.10.09, 00:49 Dlaczego brzydkie? Laski zgrabne sa. Nie jestes obiektywna i chyba masz jakies kompleksy. Ja tam bym chciala taki zgrabny tyleczek;) Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Polskie dziewczyny w stringach 08.10.09, 21:57 Głupi!!! Oczywiście że kożuch. Pod kożuchem nie trzeba już nic nosić, a na stringi wypada coś narzucić. Więc kożuch jest bardziej ekonomiczny. Odpowiedz Link Zgłoś
verone12 Re: Polskie dziewczyny w stringach 12.10.09, 17:43 to co w końcu kupić lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
zawszezabulinka Re: Polskie dziewczyny w stringach 12.10.09, 17:48 >o, jakie brzydkie dupska! nie powinny reklamowac stringow :-/ >jakby mi facet kupil stringi to by sam musial w nich zapitalac >...a czy musi byc albo albo? pewnie wolalaby pierscionek ;-) nasze spoleczenstwo nie sklada sie wylacznie z tych "najpiekniejszych" wiec bardzo dobrze ze pokazuja takie zdjecia ja chodze w stringach a moja pupa zajmuje napewno ost miejsce ze wszystkich kobiet zyjacych na tej ziemi :P Odpowiedz Link Zgłoś
radio-gra Re: Polskie dziewczyny w stringach 12.10.09, 20:16 popieram diewczyny tylko w stringach na tej stronie stringi.blox.pl/html widzę że autor fajne ciacha dodaje, fajne bo polskie nie sztuczne amerykańskie :) Odpowiedz Link Zgłoś
issia3107 Re: Polskie dziewczyny w stringach 12.10.09, 20:25 Kup jej kozuch, stringi sa tansze to sama sobie moze kupic. Odpowiedz Link Zgłoś
verone12 Re: Polskie dziewczyny w stringach 13.10.09, 20:29 ok czyli może lepiej stringi oszczędniej wyjdzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
radio-gra Re: Polskie dziewczyny w stringach 15.10.09, 15:38 daj jej gaci po tacie:) Odpowiedz Link Zgłoś
verone12 Re: Polskie dziewczyny w stringach 19.10.09, 22:09 na zimę jednak najlepiej kupić kalesony :) Odpowiedz Link Zgłoś
radio-gra Re: Polskie dziewczyny w stringach 21.10.09, 17:03 verone12 napisał: > To co mam kupić dla dziewczyny? Stringi czy kożuch?? Już kompletnie > straciłem rozeznanie!! > stringi.blox.pl/html Kupić jej termofor :) Odpowiedz Link Zgłoś
carmelo12 Re: Polskie dziewczyny w stringach 28.10.09, 22:32 niech chodzi bez majtek będzie łatwiej ;) Odpowiedz Link Zgłoś