grassant 13.10.09, 22:30 ja 2. nosze co drugi tydzień. A Wy? Jak często zmieniacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
green-chmurka Re: Ile macie par majtek? 13.10.09, 22:31 Ja zmieniam az mi w kroku zgnija. Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Ile macie par majtek? 13.10.09, 22:46 green-chmurka napisała: > Ja zmieniam az mi w kroku zgnija. nosisz samodegradowalne? Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: Ile macie par majtek? 13.10.09, 22:33 No jak w kroku zgnite i przez glowa mozna przelozyc to ide i kupuje nowe. Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Ile macie par majtek? 13.10.09, 22:38 cafem napisała: > Mniej niz butow:D logiczne: tyłek (krok) ma się jeden, a nogi są dwie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Ile macie par majtek? 13.10.09, 22:42 nanai11 napisała: > Nie nosze.hehehehe i tak latasz z tym gołym tyłkiem? w jakim klimacie? Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Ile macie par majtek? 13.10.09, 22:39 lacido napisała: > nie kłam że zmieniasz ;) no dobra, tylko, gdy idę na randkę rozbieraną Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Ile macie par majtek? 13.10.09, 22:43 lacido napisała: > a pierzesz miedzy zmianami? tak, miedzy zmianami partnerek, ale i to nie zawsze. mam tyle roboty... Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Ile macie par majtek? 13.10.09, 22:47 ;DDDDD a jak często zmieniasz partnerki? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Ile macie par majtek? 14.10.09, 00:06 lacido napisała: > ;DDDDD > > a jak często zmieniasz partnerki? ;) no nie tak często, częściej one mnie zmieniają ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Ile macie par majtek? 14.10.09, 00:08 myślisz ze ma to związek z bielizną? Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Ile macie par majtek? 14.10.09, 00:20 lacido napisała: > myślisz ze ma to związek z bielizną? myślisz, ze dostaniesz od nich szczere, rzetelne uzasdnienie? opowiadają jakieś wyimaginowane historie, że słuchać się tego nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Ile macie par majtek? 14.10.09, 00:37 lacido napisała: > np jakie? np. "myślałam(!), że mnie zdradzasz", " spotykasz się z nią", "widziano cie..." tego rodzaju lub z gatunku propozycji, które odrzucam "ożenisz się ze mną" (po 3 spotkaniach), "ty będziesz wstawał do dziecka" (jakiego dziecka???) itd, itp Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Ile macie par majtek? 14.10.09, 00:41 o matko z kim Ty sie spotykasz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Ile macie par majtek? 14.10.09, 00:49 lacido napisała: > o matko z kim Ty sie spotykasz? ;) do mnie garną sie takie typiary. a ja nie mam cudownych właściwości rozpoznawczych, podobnie jak w wątku: jak rozpoznać faceta dobrego w łóżku... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Ile macie par majtek? 14.10.09, 00:52 a nie ma jakiejś zależności miedzy nogami a typami kobiet? Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Ile macie par majtek? 14.10.09, 01:00 lacido napisała: > a nie ma jakiejś zależności miedzy nogami a typami kobiet? są pewne zależności i korelacje. Np. wyraźnie zaznaczone ściegno achillesa świadczy o kapryśnym charakterze, kobiety z grubymi nogami dobrze gotują itd. "Pokaż mi swe nogi, powiem ci kim jesteś" Odpowiedz Link Zgłoś
asdfcxz Re: Ile macie par majtek? 13.10.09, 23:33 lacido napisała: > nie kłam że zmieniasz ;) Zmienia stronę, z prawej na lewą. Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Ile macie par majtek? 14.10.09, 00:10 asdfcxz napisała: > lacido napisała: > > > nie kłam że zmieniasz ;) > > Zmienia stronę, z prawej na lewą. zgadza się. po przekroczeniu kanału la manche (k.angielskiego) > Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Ile macie par majtek? 13.10.09, 22:45 gobi05 napisał: > 12 > wanilinowa nie ujawnia się. załóż wątek "wanilinowa wanted" dead or alived Odpowiedz Link Zgłoś
gobi05 Re: Ile macie par majtek? 14.10.09, 13:06 > wanilinowa nie ujawnia się. załóż wątek "wanilinowa wanted" Nie ujawnia się, ale jest tam gdzieś przyczajona, żeby znów obrzucić mnie wymyślonymi zarzutami. Teraz, to ja nie mam jak z nią dyskutować, bo czekam na odpowiedź w sprawie wyrachowanej dziwki. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Ile macie par majtek? 13.10.09, 22:38 Nie wiem, codziennie kupuję nowe od calvina kleina i na drugi dzień wyrzucam. (jakaś druga skrajność wobec tych zgniłych musi być ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Ile macie par majtek? 13.10.09, 22:40 maitresse.d.un.francais napisała: > Nie wiem, codziennie kupuję nowe od calvina kleina i na drugi dzień wyrzucam. > gdzie wyrzucasz? może je wezne. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Ile macie par majtek? 13.10.09, 22:54 grassant napisał: > maitresse.d.un.francais napisała: > > > Nie wiem, codziennie kupuję nowe od calvina kleina i na drugi > dzień wyrzucam. > > > gdzie wyrzucasz? łukiem za siebie Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Ile macie par majtek? 14.10.09, 00:11 maitresse.d.un.francais napisała: Nie wiem, codziennie kupuję nowe od calvina kleina i na drugi > > dzień wyrzucam. > > > > > gdzie wyrzucasz? > > łukiem za siebie a qq, strzeka baba z łuq ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Ile macie par majtek? 13.10.09, 22:48 Nie wiem, Matylda zawiaduje bielizną. Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Ile macie par majtek? 14.10.09, 00:14 zeberdee24 napisał: > Nie wiem, Matylda zawiaduje bielizną. nie wiesz, czy masz? pewnie też nie wiesz, czy nosisz? Odpowiedz Link Zgłoś
conveyor Re: Ile macie par majtek? 13.10.09, 22:53 Ja nie mam w parach, same nieparzyste. Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Ile macie par majtek? 14.10.09, 00:15 conveyor napisał: > Ja nie mam w parach, same nieparzyste. > :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Ile macie par majtek? 14.10.09, 01:04 brunettka89 napisała: > a po co komu majtki ? ;> no własnie. to podobnie, jak z męskim podkoszulkiem. Odpowiedz Link Zgłoś