lottax 19.10.09, 10:16 kto rani a wciaz na nim zalezy.Nie mam odwagi pousuwac na jego namiary w necie.Co zrobic aby ten ktos sie stal dla mnie zwykla osoba bez emocji/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
masher Re: jak zapomniec o kims 19.10.09, 12:06 picie zabija komorki w mozgu :D pytanie tylko czy stac cie na nowa watrobe. prosciej jest po prostu olac sprawde, powiedziec sobie 'trudno, z debilami tez mamy stycznosc' i zyc dalej :] Odpowiedz Link Zgłoś
brak.polskich.liter Re: jak zapomniec o kims 19.10.09, 12:19 Odciac sobie dostep do netu i zajac sie nauka. Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: jak zapomniec o kims 21.10.09, 22:12 Jak nie masz odwagi pousuwać kontaktów to chociaż miej silną wolę! Zajmij się czymś. Może nowy kurs albo hobby. A może nadrabiaj czytanie ksiązek czy spotkania ze znajomymi. Ponadto pamietaj, że czas nie leczy ran, tylko przezwyczaja do bólu. Odpowiedz Link Zgłoś
now_way_out Re: jak zapomniec o kims 21.10.09, 22:17 Jak już znajdziesz sposób, napisz proszę jak to zrobiłaś. Alkohol odradzam, tylko przedłuża okres "żałoby". Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: jak zapomniec o kims 21.10.09, 22:22 Nie da się. Ja do dzisiaj, po dwóch latach od pewnego bolącego mnie wydarzenia, mam do kogoś przeogromny żal, a jednocześnie sentyment, do dzisiaj mam w komórce numer telefonu i adres mailowy, choć pewnie nigdy nie skorzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
ind-ja Re: jak zapomniec o kims 21.10.09, 23:37 przeczekac albo umyslnie spowodowac amnezje,ale to odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
bakejfii Re: jak zapomniec o kims 21.10.09, 23:48 Pomyslec,ze ma wenere i jest stukniety. Odpowiedz Link Zgłoś