ekskret Re: Jaki samochód dla kobiety jest najlepszy ? 20.10.09, 12:49 widoczny z daleka, z czujnikami zbliżeniowymi Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: Jaki samochód dla kobiety jest najlepszy ? 20.10.09, 16:20 rose01 napisała: Re: Jaki samochód dla kobiety jest najlepszy ? Dla jakiej kobiety? Dla takiej, która potrzebuje zadaszonej motorynki? Dla kobiety, która lubi przyszpanować spotrową furą? Dla miłośniczki starych samochodów? Da baby marzącej o terenówce? Odpowiedz Link Zgłoś
mila.85 Nissan Micra K12 20.10.09, 21:01 Spieszę z wyjaśnieniami, dlaczego napisałam złośliwie, że taki samochód jaki mam jest dobry zamiast podać kilku nazw innych, w których w życiu nie siedziałam i o których nie mam pojęcia: bo jest wygodny, nie pali dużo, jest ze mną 2 lata i obyło się bez awarii i nieprzyjemnych sytuacji i nawet jak pieprzłam ostatnio w ogrodzenie to nic się nie stało. Wejdzie sporo zakupów, a samochód jest drobny. Każda kobieta, którą znam dobrze się czuje w niewielkich autkach - ja też. Odpowiedz Link Zgłoś
musam Re: Nissan Micra K12 20.10.09, 22:36 ja nie mam VW passata kombi, i nic mniejszego juz nie wchodzi w gre. Jedyne mniejsze autko ktore kochalam to byl moj PT Cruiser (Chrysler) www.chrysler.com/en/2009/pt_cruiser/ mial kolor brazowy- metalik, retro look, Spezial edition. No cudo.... Szkoda ze mam takie male dzieci (siedzonka) bo bym chetnie jeszczeraz kupila, a za pare lat chyba nie bedzie juz produkowany, z tego co wiem narazie bedzie produkowany tylko do 2011. wprawdzie palil duzo, ale byl tego naprawde warty. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka111 Re: Nissan Micra K12 21.10.09, 10:28 VW Golf GTI. Najsolidniejszy .. VW wygrywa wszystkie testy!! Faceci szaleja z zazdrosci, a jak kolo takiego na autostradzie "przelecisz" to mu szczeka opadnie!!! No i bezpieczny!! A Parkassistent nawet sam zaparkuje!!!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Nissan Micra K12 26.10.09, 13:19 > VW Golf GTI. > Najsolidniejszy .. VW wygrywa wszystkie testy!! > Faceci szaleja z zazdrosci Hahahaha! Którzy faceci? Pewnie chłopaki co przed blokiem kopię piłkę do bramek zrobionych z tornistrów. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiahej Re: Nissan Micra K12 26.10.09, 13:11 W końcu kobieta w samochodzie normalnych rozmiarów. Denerwuje mnie, że kobiety na siłę wciska się do małych autek miejskich w ogóle nie patrząc na ich potrzeby. Ja jeżdżę do pracy 25 km przez góry i las i nie wyobrażam sobie robić tego w "maluchu". Mam stare volvo 240 kombi, które ma 5 metrów długości, wielki bagażnik i jest pancerne jak czołg. W drogowym pojedynku mój wóz kontra zwierzyna leśna sarenki, liski i dziki są na przegranej pozycji. Większe zakupy też nie problem, wszystko się zmieści. Spontaniczna wyprawa do Ikei, bez problemu. Złożę tylną kanapę i nawet szafa trzydrzwiowa mi wejdzie. Parkowanie to może być problem, ale ja nie jeżdżę po centrum Warszawy. Po prostu każdemu według potrzeb! Odpowiedz Link Zgłoś
bswm Re: Jaki samochód dla kobiety jest najlepszy ? 21.10.09, 12:29 rose01 napisała: > potrzebuje czegoś niezbyt dużego przed wszystkim A dlaczego dla kobiety musi być mały samochód? Ja jeżdżę mondeo i nie zamieniłabym się na mniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Jaki samochód dla kobiety jest najlepszy ? 21.10.09, 12:42 rose01 napisała: > potrzebuje czegoś niezbyt dużego przed wszystkim otwierają właśnie w w-wie salon ferrari, może tam coś znajdziesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: Jaki samochód dla kobiety jest najlepszy ? 21.10.09, 13:22 A ja widzę że sporo Pań jeżdzi Fiatem Sedici (Suzuki SX-4) Mnie tez sie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś