kobieta_na_pasach 22.10.09, 20:12 co to za jedna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: kobieta idealna 22.10.09, 20:14 też masz wyczucie, skąd wiedziałaś, że będę na forum? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: kobieta idealna 22.10.09, 20:24 alpepe napisała: > też masz wyczucie, skąd wiedziałaś, że będę na forum? :-) zacytuje Twoja sygnaturke: "chle, chle". Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: kobieta idealna 22.10.09, 20:25 falleus napisał: > intrygująca :)) dla jednego moze bedzie, dla drugiego nie. chodzi mi o konkretna definicje.obwod piersi, pasa, glowy , IQ i tym podobne pierdoly Odpowiedz Link Zgłoś
skarpetka_szara Re: kobieta idealna 22.10.09, 21:35 No wlasnie... to sa pierdoly, Moj chlop jest dla mnie mezczyzna idealnym, ale pewnie dla wiekszosci kobiet tym nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: kobieta idealna 22.10.09, 21:46 skarpetka_szara napisała: > No wlasnie... to sa pierdoly, > > Moj chlop jest dla mnie mezczyzna idealnym, ale pewnie dla > wiekszosci kobiet tym nie jest. > i cale szczescie! Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: kobieta idealna 22.10.09, 20:31 rumak.hrabiny napisał: > zapytaj ślązaków za daleko Odpowiedz Link Zgłoś
wyssana.z.palca Re: kobieta idealna 22.10.09, 20:35 dalabym sobie cos uciac ze co druga by na tym forum napisala "to ja". Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: kobieta idealna 22.10.09, 20:38 wyssana.z.palca napisała: > dalabym sobie cos uciac ze co druga by na tym forum napisala "to ja". > > odliczylam posty i wyszlo mi,ze co druga to ty m.in.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
murzynier Re: kobieta idealna 22.10.09, 20:41 kobieta_na_pasach napisała: > co to za jedna? taka co wyszukiwarki używa forum.gazeta.pl/forum/w,16,101531224,101531224,Atrybuty_kobiety_przez_duze_K.html Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: kobieta idealna 22.10.09, 20:46 chodzi ci o kobiete inteligentna? napisał: > kobieta_na_pasach napisała: > > > co to za jedna? > > taka co wyszukiwarki używa > > forum.gazeta.pl/forum/w,16,101531224,101531224,Atrybuty_kobiety_przez_duze_K.html > > Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: kobieta idealna 22.10.09, 22:00 murzynier napisał: > kobieta_na_pasach napisała: > > > co to za jedna? > > taka co wyszukiwarki używa > > forum.gazeta.pl/forum/w,16,101531224,101531224,Atrybuty_kobiety_przez_duze_K.html > > Grunt to cytować samego siebie.;) Odpowiedz Link Zgłoś
stinefraexeter Re: kobieta idealna 22.10.09, 20:53 To już trzydziesty wątek chyba zatytułowany w ten sposób... Czy naprawdę nie widzicie okienka wyszukiwarki u góry? Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: kobieta idealna 22.10.09, 21:47 stinefraexeter napisała: > To już trzydziesty wątek chyba zatytułowany w ten sposób... Czy naprawdę nie > widzicie okienka wyszukiwarki u góry? nie, a bo co? Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: kobieta idealna 22.10.09, 20:54 dla mnie kobieta idealna to: - mądra - ładna - dobra - kreatywna - wysportowana - inteligentna - interesująca - mająca wysoką pozycję zawodową - otwarta na seks ups Odpowiedz Link Zgłoś
rumak.hrabiny Re: kobieta idealna 22.10.09, 21:03 vandikia napisała: > dla mnie kobieta idealna to: > - mądra > - ładna > - dobra > - kreatywna > - wysportowana > - inteligentna > - interesująca > - mająca wysoką pozycję zawodową > - otwarta na seks > > > > ups pomijam już pewne rzeczy, które się jakoś nie zmieściły, ale ciekawa ta kolejność. psycholog miałby chyba wiele wniosków. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: kobieta idealna 22.10.09, 21:39 pierwsze trzy może i faktycznie mają znaczenie, reszta - ułożenie przypadkowe Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: kobieta idealna 22.10.09, 21:51 to jasne,ze wolalbys od konca. mezczyzni tak naprawde wola od tylu. > pomijam już pewne rzeczy, które się jakoś nie zmieściły, ale ciekawa ta > kolejność. psycholog miałby chyba wiele wniosków. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: kobieta idealna 22.10.09, 21:50 czili to nie ja vandikia napisała: > dla mnie kobieta idealna to: > - mądra > - ładna > - dobra > - kreatywna > - wysportowana > - inteligentna > - interesująca > - mająca wysoką pozycję zawodową > - otwarta na seks > > > > ups Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: kobieta idealna 22.10.09, 22:07 haha no ja też chyba nie :) inaczej.. narazie nie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sar36 Re: kobieta idealna 22.10.09, 21:31 Robi laskę i goni autobusy... czy też może robi autobusy i goni laskę. Albo robi laskę w autobusie? Odpowiedz Link Zgłoś
rumak.hrabiny Re: kobieta idealna 22.10.09, 21:38 sar36 napisał: > Robi laskę i goni autobusy... czy też może robi autobusy i goni laskę. Albo rob > i > laskę w autobusie? > > kawał mi się skojarzył, więc go wkleję. nie wiem tylko czy odpowiednie forum na to wybrałem. Pewna żona wpadła na pomysł by swojemu mężowi kupić na urodziny zwierzątko... Chodziła po mieście, zwiedziła wiele zoologicznych sklepów, ale nie było nic co by jej sie spodobało, a jak było już coś fajnego to i tak było za drogie... Dotarła w końcu do któregoś z rzędu sklepu zoologicznego i mówi do sprzedawczyni zrezygnowana: - Niech pani mi doradzi... Chodzę cały dzień za prezentem dla męża, chcę mu kupić zwierzątko, i nic nie mogę znaleźć... - Polecam pani żabę! Tylko 50 zł - odpowiada ekspedientka. - 50 zł za żabę??!! Czy pani oszalała??!! - Proszę pani! To jest super żaba! Ona umie robić loda! Tak obciągnie mężowi ze mu się na pewno spodoba! Żona sobie myśli - za jednym razem prezent i przykra konieczność z głowy - i kupiła. Wróciła w końcu do domu, zastała męża w pokoju, złożyła życzenia, wręczyła prezent i zmęczona poszła spać. W środku nocy żona budzi się i słyszy hałasy w kuchni. Poszła tam i zobaczyła ze mąż i żaba siedzą przy książce kucharskiej i coś kombinują z garnkiem... - Kochanie?? - zagadnęła żona - Co się dzieje?? Co ty wyprawiasz?!? Mąż na to spokojnym głosem: - Jak tylko żaba nauczy się gotować to wypie...sz. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: kobieta idealna 22.10.09, 21:52 sar36 napisał: > Robi laskę i goni autobusy... czy też może robi autobusy i goni laskę. Albo rob > i > laskę w autobusie? > troche bez sensu > Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach temat wyczerpany-rozwiazanie 22.10.09, 21:53 demonii.larua napisała: > Nie istnieje :F no i cale szczescie! Odpowiedz Link Zgłoś
rumak.hrabiny Re: temat wyczerpany-rozwiazanie 22.10.09, 22:08 gdyby istniała kobieta idealna, faceci rozpętaliby o nią kolejną wojnę światową. mój kuzyn drewniany, trojański mi to powiedział. po tej wojnie wrócilibyśmy do jaskiń i starego porządku, bo ludziom od tego postępu się w dupach poprzewracało. Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: temat wyczerpany-rozwiazanie 22.10.09, 22:13 Ty weź spytaj tego kuzyna Twojego konia, czy ta Helena to naprawdę taka ładna była? :> Gdyż na malowidłach wszelakich to ona raczej przeciętnej urody. Odpowiedz Link Zgłoś
rumak.hrabiny Re: temat wyczerpany-rozwiazanie 22.10.09, 22:27 podobno przeciętna była i nawet gotować nie umiała, ale jak się mężczyźnie na ambicję wejdzie, to zaraz za miecz chwyta i na jakiś kijów czy inną moskwę idzie. później było głupio facetom, że walczyli o jakąś przeciętną maszkarę, więc dorobili mit, że rzekomo piękna była Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: temat wyczerpany-rozwiazanie 22.10.09, 22:32 Hm... czyli z braku umiejętności gotowania można zrobić atut. Godne rozważenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: temat wyczerpany-rozwiazanie 22.10.09, 22:49 demonii.larua napisała: > Hm... czyli z braku umiejętności gotowania można zrobić atut. Godne rozważenia. wychodzi na to,ze idealna=przebiegla. jak nie umie czegos, to nadrobi cvzyms innym, byleby tylko zadowolic swojego chlopa Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: temat wyczerpany-rozwiazanie 22.10.09, 22:55 > byleby tylko zadowolic swojego chlopa Albo siebie, jak jej na przykład taka wojna frajdę sprawia :D Odpowiedz Link Zgłoś
rumak.hrabiny Re: temat wyczerpany-rozwiazanie 22.10.09, 23:46 współczesna helcia wybiera zazdrosnego, sterydowego właściciela bmw o grubym karku i przerośniętej ambicji. on już znajdzie sobie rywala Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: kobieta idealna 22.10.09, 21:55 ja jestem w 100 % nie idealna :),bo ideały to nuuuda ! a tak na poważnie-to tak samo jak z facetem idealnym-nie istnieje :D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: wytwór wyobraźni/marzeń... nt ;) 22.10.09, 21:59 kobieta_na_pasach napisała: > co to za jedna? Odpowiedz Link Zgłoś
beblok Re: kobieta idealna 23.10.09, 13:56 kobieta_na_pasach napisała: > co to za jedna? 120cm wysokosci, zeby mogla na stojaco ...... a on mogl sobie postawic w tym czasie kufel z piwem na jej glowie :D Odpowiedz Link Zgłoś
rumak.hrabiny Re: kobieta idealna 23.10.09, 16:37 i żeby miała dwa zęby. jeden do zdejmowania kapsli z piwa a drugi po to, by bolał. Odpowiedz Link Zgłoś
beblok Re: kobieta idealna 23.10.09, 16:55 rumak.hrabiny napisał: > i żeby miała dwa zęby. jeden do zdejmowania kapsli z piwa a drugi po to, by bol > ał. No to juz chyba odpowiedz zostala udzielona wyczerpujaco ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś