Gość: dana IP: 134.65.105.* 17.07.01, 18:20 nie wiem i sie wstydze kogokolwiek pytac. Moze na lamach Forum ktos mnie wprowadzi w ten temat? prosze. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Vanilia Re: co to jest petting? ...... pomozcie. IP: *.pl 17.07.01, 18:50 pieszczoty tu i tam, wszystko wszystko oprócz stosunku samego w sobie. Dobry sposób na orgazm bez ryzyka zajścia w ciąże, polecam, szczególnie przy świecach w romantycznej scenerii. Żadko się udaje pozostać tylko przy tym, jeżeli robisz petting z kimś, z kim już wcześniej był sex. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 40-latek Re: co to jest petting? ...... pomozcie. IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 18.07.01, 08:53 Dlaczego rzadko? Wydaje mi sie, ze odpowiednie doswiadczenie ulatwia samokontrole. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: co to jest petting? ...... pomozcie. IP: *.unregistered.formus.pl 18.07.01, 11:38 jak sama nazwa wskazuje (z ang. pet - male, domowe zwierzatko), jest to seks z naszymi malymi ulubiencami, tj. kotkiem, pieskiem lub chomiczkiem Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: co to jest petting? ...... pomozcie. 18.07.01, 11:43 nie mąć dziewczynie w głowie,bo jeszcze skora będzie uwierzyć!!! Gość portalu: mimi napisał(a): > jak sama nazwa wskazuje (z ang. pet - male, domowe zwierzatko), jest to seks z > naszymi malymi ulubiencami, tj. kotkiem, pieskiem lub chomiczkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana Re: co to jest petting? ...... pomozcie. IP: 134.65.105.* 18.07.01, 12:03 ....... a jaka jest roznica pomiedzy petingiem a tak zwanym "french kiss" - tylko prosze nie piszcie mi ze tym razem jest to pocalunek Francuza jak sama nazwa wskazuje ....?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 40-latek Re: co to jest petting? ...... pomozcie. IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 18.07.01, 12:30 "French kiss" moze byc elementem pettingu, ale petting nie musi sie tylko do tego ograniczac. Ech, rozmarzylem sie ... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żartuś Re: co to jest petting? ...... pomozcie. IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 18.07.01, 12:37 40-latek i Dana! Wy to jesteście dupy (sorry). Zamiast się postarać i zgadać i pokazać wszysko co i jak to Wy rozmarzacie się... Ech! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: co to jest petting? ...... pomozcie. IP: *.citicorp.com 18.07.01, 18:42 Nie no bez jaj ! French kiss ma niewiele wspólnego z pettingiem. W petting muszą być zaangażowane odpowiednie narządy. Poza tym jeżeli nie chce się uprawiać prawdziwego seksu, to oprócz pettingu warto spróbować oralnego - jest bardziej podniecający i równie bezpieczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: co to jest petting? ...... pomozcie. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.07.01, 00:36 No przecież sex oralny to właśnie miłość francuska! Pozdrawiam o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Dany O pettingu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.01, 00:48 Petting to pieszczoty, które zastępują klasyczny stosunek. Mają dawać tyle samo przyjemności (orgazm niewykluczony). Jakie miejsca i okolice? Wszędzie tam, gdzie odczuwasz fizyczną przyjemność: kark, usta, biust, uszy, wewnętrzne strony ud, a u faceta? No cóż, my faceci mamy bardziej skoncentrowane strefy wrażliwe. Ale, ale, coś mi się nie chce wierzyć, że nic nie wiesz. Przecież teraz tyle się piszę o tych sprawach, także o pettingu. Petting to czułość, delikatność i przyjemność bez ryzyka. Pozwala rozpalić dziewczynę, wszak jest to element gry wstępnej przy pełnym ("przepraszam" za niemodny eufemizm) zjednoczeniu dwojga kochających się, lub pragnących siebie ludzi. Petting to odkrywanie własnej fizyczności, daje radość poznania i radość dawania siebie. Ech, rozmarzyłem się. Niech to mówi samo siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek O pettingu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.01, 00:50 Petting to pieszczoty, które zastępują klasyczny stosunek. Mają dawać tyle samo przyjemności (orgazm niewykluczony). Jakie miejsca i okolice? Wszędzie tam, gdzie odczuwasz fizyczną przyjemność: kark, usta, biust, uszy, wewnętrzne strony ud, a u faceta? No cóż, my faceci mamy bardziej skoncentrowane strefy wrażliwe. Ale, ale, coś mi się nie chce wierzyć, że nic nie wiesz. Przecież teraz tyle się piszę o tych sprawach, także o pettingu. Petting to czułość, delikatność i przyjemność bez ryzyka. Pozwala rozpalić dziewczynę, wszak jest to element gry wstępnej przy pełnym ("przepraszam" za niemodny eufemizm) zjednoczeniu dwojga kochających się, lub pragnących siebie ludzi. Petting to odkrywanie własnej fizyczności, daje radość poznania i radość dawania siebie. Ech, rozmarzyłem się. Niech to mówi samo siebie. Odpowiedz Link Zgłoś