Dodaj do ulubionych

co to jest petting? ...... pomozcie.

IP: 134.65.105.* 17.07.01, 18:20
nie wiem i sie wstydze kogokolwiek pytac. Moze na lamach Forum ktos mnie wprowadzi w ten temat?
prosze.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Vanilia Re: co to jest petting? ...... pomozcie. IP: *.pl 17.07.01, 18:50
      pieszczoty tu i tam, wszystko wszystko oprócz stosunku samego w sobie. Dobry
      sposób na orgazm bez ryzyka zajścia w ciąże, polecam, szczególnie przy świecach
      w romantycznej scenerii.

Żadko się udaje pozostać tylko przy tym, jeżeli robisz petting z kimś, z kim
      już wcześniej był sex.
      • Gość: 40-latek Re: co to jest petting? ...... pomozcie. IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 18.07.01, 08:53
        Dlaczego rzadko? Wydaje mi sie, ze odpowiednie
        doswiadczenie ulatwia samokontrole.

Pozdrawiam!
    • Gość: mimi Re: co to jest petting? ...... pomozcie. IP: *.unregistered.formus.pl 18.07.01, 11:38
      jak sama nazwa wskazuje (z ang. pet - male, domowe zwierzatko), jest to seks z
      naszymi malymi ulubiencami, tj. kotkiem, pieskiem lub chomiczkiem
      • kropka! Re: co to jest petting? ...... pomozcie. 18.07.01, 11:43
        nie mąć dziewczynie w głowie,bo jeszcze skora będzie uwierzyć!!!

Gość portalu: mimi napisał(a):

> jak sama nazwa wskazuje (z ang. pet - male, domowe zwierzatko), jest to seks z
        > naszymi malymi ulubiencami, tj. kotkiem, pieskiem lub chomiczkiem

• Gość: dana Re: co to jest petting? ...... pomozcie. IP: 134.65.105.* 18.07.01, 12:03
          ....... a jaka jest roznica pomiedzy petingiem a tak zwanym "french kiss" - tylko prosze nie piszcie mi ze
          tym razem jest to pocalunek Francuza jak sama nazwa wskazuje ....??????
          • Gość: 40-latek Re: co to jest petting? ...... pomozcie. IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 18.07.01, 12:30
            "French kiss" moze byc elementem pettingu, ale petting
            nie musi sie tylko do tego ograniczac.

Ech, rozmarzylem sie ... :-)
            • Gość: żartuś Re: co to jest petting? ...... pomozcie. IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 18.07.01, 12:37
              40-latek i Dana! Wy to jesteście dupy (sorry). Zamiast się postarać i zgadać i
              pokazać wszysko co i jak to Wy rozmarzacie się... Ech!
            • Gość: Raf Re: co to jest petting? ...... pomozcie. IP: *.citicorp.com 18.07.01, 18:42
              Nie no bez jaj ! French kiss ma niewiele wspólnego z pettingiem. W petting muszą być zaangażowane
              odpowiednie narządy. Poza tym jeżeli nie chce się uprawiać prawdziwego seksu, to oprócz pettingu warto
              spróbować oralnego - jest bardziej podniecający i równie bezpieczny.
              • Gość: o Re: co to jest petting? ...... pomozcie. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.07.01, 00:36
                No przecież sex oralny to właśnie miłość francuska!
                Pozdrawiam
                o
                • Gość: Do Dany O pettingu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.01, 00:48
                  Petting to pieszczoty, które zastępują klasyczny stosunek. Mają dawać tyle samo
                  przyjemności (orgazm niewykluczony). Jakie miejsca i okolice? Wszędzie tam,
                  gdzie odczuwasz fizyczną przyjemność: kark, usta, biust, uszy, wewnętrzne
                  strony ud, a u faceta? No cóż, my faceci mamy bardziej skoncentrowane strefy
                  wrażliwe.
                  Ale, ale, coś mi się nie chce wierzyć, że nic nie wiesz. Przecież teraz tyle
                  się piszę o tych sprawach, także o pettingu.
                  Petting to czułość, delikatność i przyjemność bez ryzyka. Pozwala rozpalić
                  dziewczynę, wszak jest to element gry wstępnej przy pełnym ("przepraszam" za
                  niemodny eufemizm) zjednoczeniu dwojga kochających się, lub pragnących siebie
                  ludzi.
                  Petting to odkrywanie własnej fizyczności, daje radość poznania i radość
                  dawania siebie.
                  Ech, rozmarzyłem się. Niech to mówi samo siebie.
                • Gość: Janek O pettingu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.01, 00:50
                  Petting to pieszczoty, które zastępują klasyczny stosunek. Mają dawać tyle samo
                  przyjemności (orgazm niewykluczony). Jakie miejsca i okolice? Wszędzie tam,
                  gdzie odczuwasz fizyczną przyjemność: kark, usta, biust, uszy, wewnętrzne
                  strony ud, a u faceta? No cóż, my faceci mamy bardziej skoncentrowane strefy
                  wrażliwe.
                  Ale, ale, coś mi się nie chce wierzyć, że nic nie wiesz. Przecież teraz tyle
                  się piszę o tych sprawach, także o pettingu.
                  Petting to czułość, delikatność i przyjemność bez ryzyka. Pozwala rozpalić
                  dziewczynę, wszak jest to element gry wstępnej przy pełnym ("przepraszam" za
                  niemodny eufemizm) zjednoczeniu dwojga kochających się, lub pragnących siebie
                  ludzi.
                  Petting to odkrywanie własnej fizyczności, daje radość poznania i radość
                  dawania siebie.
                  Ech, rozmarzyłem się. Niech to mówi samo siebie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka