hotally 29.10.09, 22:40 Czy w którymś z centrów handlowych w Wawie zrobię grawerkę na długopisie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yannika Re: grawerowanie 29.10.09, 23:43 Czy w centrum to nie wiem, ale znajoma niedawno tutaj www.laserowe.pl/ grawerowała tabliczki na drzwi biura. Z tego co widzę na stronie to długopisy też w ofercie mają. Odpowiedz Link Zgłoś
yannika Re: grawerowanie 29.10.09, 23:58 Bingo :D Mogę powiedzieć z całą pewnością, że program jest 100% skuteczny. Potwierdzone przez zewnętrzną zgodność metod działania jednej osobniczki z drugą co to rzekomo nic z pierwszą wspólnego nie ma :D Sorry za śmietnik w wątku Ally :D Moja psychofanka znów się uaktywniła :D Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: grawerowanie 30.10.09, 10:55 Szukam czegos po drugiej stronie Wisły ;) Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka2000 Re: grawerowanie 30.10.09, 00:06 zawsze mialam polewke z takich jak ty yannika. Odpowiedz Link Zgłoś
yannika Re: grawerowanie 30.10.09, 00:08 A, nie zaśmiecaj spamem wątku z konkretnym pytaniem, jutro się pobawimy w forumowe przepychanki, możesz spędzić noc na wymyślaniu ripost. Dobranoc, multiwcieleniowa. Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: grawerowanie 30.10.09, 11:02 www.zumi.pl/namapie.html?qt=grawerowanie+&loc=Warszawa%2C+Targowa&Submit=Szukaj&cId=&sId= 1. Wybrać te które CI geograficznie pasują 2. Sprawdzić telefon i zadzwonić z pytaniem, czy zrobią 3. WYkonać powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś