Gość: gepart czester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.04, 22:45 nie ukrywam, ze troche mnie to wkurza moge ci jedynie powiedziec, ze nawet szkoda mi na ciebie jednego z moich ulubionych slow - l a n c e t n i k jestes "mniej niz zero" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gepart czester Re: do mojej podroby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.04, 22:47 zapomnialam dodac: hihihihihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gepart czester Re: do mojej podroby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.04, 22:54 nie stac cie na nic lepszego ??? to moje ostatnie slowa skierowane do ciebie jesli bedziesz sie pode mnie podszywac - trudno na tym swiecie jest duzo pojebancow - najwyzej zmienie nick a mam kilka w zastepstwie poniewaz w przeciwienstwie do ciebie mam wyobraznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gepart czester Re: do mojej podroby - ps. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.04, 22:56 wyobraxnie rowniez w seksie mam ty podrobi Odpowiedz Link Zgłoś
herbapekt Re: do mojej podroby - ps. 17.01.04, 23:02 jak chcesz pogadać do siebie to może weź lustro? toć masz wyobraźnię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gepart czester Re: do mojej podroby - ps2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.04, 23:05 Ale wyobraznie masz moja podrobo - takiego nicka to nawet nawalony narkoman nie wymysli, hihihihihihihihi :)))) Odpowiedz Link Zgłoś