maitresse.d.un.francais 05.11.09, 16:48 wysterylizować? Nielegalnie oczywiście. Którzy lekarze uważają, że jest to sprawa kobiety i ch... komu do tego, czy "będzie kiedyś żałowała, że nie może mieć dzieci"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: Gdzie się w Polsce 05.11.09, 16:51 w szpitalu mając przekupionego ginekologa, który będzie udawał, że usuwa ci mięśniaka macicy. Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Gdzie się w Polsce 05.11.09, 16:58 Ja myślę że to uważają lekarze zależy od wysokości 'honorarium'. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Gdzie się w Polsce 05.11.09, 17:01 Nie zawsze, Zeberduś. Dlaczego słowo "honorarium" napisałeś w cudzysłowie? Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Gdzie się w Polsce 05.11.09, 17:03 Ze względu na podatki: honorarium podlega opodatkowaniu, "honorarium" nie. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Gdzie się w Polsce 05.11.09, 17:04 zeberdee24 napisał: > Ze względu na podatki: honorarium podlega opodatkowaniu, "honorarium" nie. No tak, słusznie. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Gdzie się w Polsce 05.11.09, 17:06 Zeberduś, to twoje foto w sygnaturce? Ta bródka skraca twarz osobnikowi na zdjęciu, a oprawki lepsze byłyby trochę bardziej kanciaste. Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Gdzie się w Polsce 05.11.09, 17:10 Tak to moje zdjęcie, ale bodajże sprzed 3 lat, teraz nie noszę okularów ani włosów:) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Gdzie się w Polsce 05.11.09, 19:43 Wow, uśmiechnęłaś się :) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Gdzie się w Polsce 05.11.09, 20:56 jan_hus_na_stosie napisał: > Wow, uśmiechnęłaś się :) > Lecisz schematami, kolego. Ja się często uśmiecham, w kontakcie z kimś/czymś co lubię, a w ogóle wcale nie mam miny ponurej, tylko chłodno-wyniosłą. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Gdzie się w Polsce 05.11.09, 21:15 maitresse.d.un.francais napisała: > Ja się często uśmiecham, w kontakcie z kimś/czymś co lubię no to chyba mnie nie lubisz za bardzo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Gdzie się w Polsce 05.11.09, 21:22 > > no to chyba mnie nie lubisz za bardzo ;) Nie lubię cię, no cóż, sam na to zapracowałeś, swoim nastawieniem do kobiet. I nie zadawaj proszę durnych pytań "ale o co chodzi? ja mam normalne nastawienie do kobiet". Mnie (i wielu osobom na forum) się ono nie podoba. Ponoś konsekwencje własnych poczynań, hehe. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynawitryna Re: Gdzie się w Polsce 05.11.09, 19:44 A ktoś wie, gdzie można w Polsce amputować sobie nogę? Którzy lekarze uważają, że jest to sprawa kobiety i ch... komu do tego, że kiedyś będzie żałowała, że nie może chodzić? Bym sobie amputowała, bo to zawsze połowa golenia/depilacji odpada. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Gdzie się w Polsce 05.11.09, 20:55 dziewczynawitryna napisała: > A ktoś wie, gdzie można w Polsce amputować sobie nogę? Sterylizacja wpływa na funkcje motoryczne? Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Re: Gdzie się w Polsce 05.11.09, 21:08 Freud miał rację w przypadku dziewczynywitryny Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynawitryna Re: Gdzie się w Polsce 06.11.09, 09:41 A co to ma do rzeczy? Funkcje motoryczne to jakieś lepsze są? Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Gdzie się w Polsce 06.11.09, 22:49 dziewczynawitryna napisała: > A co to ma do rzeczy? Funkcje motoryczne to jakieś lepsze są? Wolałabyś być płodna i sparaliżowana czy bezpłodna i pełnosprawna fizycznie? Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: Gdzie się w Polsce 05.11.09, 21:21 Się upierasz na ta Polskę, ja nie wiem... można poza Polską, legalnie :D Wazektomię robią w Toruniu na przykład, zupełnie legalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Gdzie się w Polsce 05.11.09, 21:32 demonii.larua napisała: > Się upierasz na ta Polskę, ja nie wiem... można poza Polską, legalnie :D Ale to drożej wypada. > Wazektomię robią w Toruniu na przykład, zupełnie legalnie. To mi niewiele pomoże. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: Gdzie się w Polsce 05.11.09, 21:45 > Ale to drożej wypada. Ale komfort większy, chciałabyś oddać się w łapy lekarza który robi coś nielegalnego i w razie komplikacji umywa ręce? > To mi niewiele pomoże. ;-) Mi też nie :) Jak skończę 40-tkę to sobie zrobię wycieczkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzem.dobry Re: Gdzie się w Polsce 05.11.09, 22:04 Prościej wysterylizować swego dupka. Nasieniowody ma prawie na wierzchu. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Gdzie się w Polsce 05.11.09, 22:09 dzem.dobry napisał: > Prościej wysterylizować swego dupka. Nasieniowody ma prawie na wierzchu. Dupki przychodzą i odchodzą, wolę być pewna samej siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
dzem.dobry Re: Gdzie się w Polsce 06.11.09, 08:12 maitresse.d.un.francais napisała: > Gdzie się w Polsce można > wysterylizować? > Nielegalnie oczywiście. No to już wiemy, ze jesteś oficerem policji na służbie PISu. Taka podpucha grubymi nićmi szyta nie przejdzie. Więcej finezji panie aspirancie. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Gdzie się w Polsce 06.11.09, 22:48 dzem.dobry napisał: > maitresse.d.un.francais napisała: > > Gdzie się w Polsce można > > wysterylizować? > > Nielegalnie oczywiście. > > No to już wiemy, ze jesteś oficerem policji na służbie PISu. O kurde, a w dodatku jestem sundry (jak twierdzi sundry), pewnym facetem nielubiącym malli (jak twierdzi tenże na FH)oraz pedofilem (jak twierdzi informationes). No żesz! Odpowiedz Link Zgłoś
inka323f Re: Gdzie się w Polsce 06.11.09, 23:31 A to legalnie sobie jajowodów podwiązać nie wolno? Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: Gdzie się w Polsce 07.11.09, 08:32 Wolno, po trzech cesarkach :F Odpowiedz Link Zgłoś
dzem.dobry Re: Gdzie się w Polsce 07.11.09, 08:38 Otóż w Polsce nie wolno, nawet po 100 cesarkach. Nie wolno lekarzowi, bo sama możesz się okaleczać jak lubisz. Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: Gdzie się w Polsce 07.11.09, 08:44 Otóż wtedy lekarzowi wolno. Za zgodą kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś