Dodaj do ulubionych

Piekno kobiety

07.02.02, 17:56
Moja dziewczyna jest wesola, ciekawa, inteligentna ale.......... nie jest zbyt
piekna i ma pewna nadwage. Ja rozumiem ze nie wyglad sie liczy i nadwaga wcale
(jak dla wiekszosci) mi nie przeszkadza (jest przynajmniej co objac i
podotykac, a wychudzone kobiety sa obrzydliwe), ale ona wogole sie nie maluje,
i nie wiem jak jej powiedziec aby bardziej zadbala o swoj wyglad:(( Co mi
poradzicie?
Obserwuj wątek
    • roseanne Re: Piekno kobiety 07.02.02, 17:59
      uszanuj
      a jak ci to przeszkadza az tak bardzo, to namow ja na "wizazystke" a potem
      niech wszyscy ohaja i ahaja z zachwytu.
      Nie kazda lubi makijaz i tyle
    • Gość: sombre Re: Piekno kobiety IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 07.02.02, 18:02
      I nie każdy lubi makijaż u pań - i tyle.
      :)
      • Gość: Słońce Re: Piekno kobiety IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.02, 22:07
        Przede wszystkim nie naciskaj i nie stawiaj wymagan, to bardzo by ja zrazilo.
        Zapytaj wprost dlaczego sie nie maluje - ciekawa bedzie odpowiedz. Zapiszcie
        sie na basen, biegajcie, spedzajacie fajnie czas - oboje popracujcie nad
        sylwetka. Wszystko rob tak, by ona nie zuwazyla ze o nia chodzi.
        pzdr
        • Gość: kasiulka Re: Piekno kobiety IP: *.pai.net.pl 08.02.02, 00:02
          Zgadzam się z moja przedmówczynia-wszystko rób tak, żeby się nie domyśliła, że o nia chodzi. Z drugiej strony-ja bym się nie obraziła, gdyby mój mężczyzna poprosiłby o to,bym się malowała. Przyznaję jednak, że dałoby mi to wiele do myślenia. Zastanowiłabym się, dlaczego tak na tym zależy mojemu partnerowi. Jakie sa jego pobudki. Dużo taktu i 'sprytu' podczas tej rozmowy powinno gwarantowac sukces. A tak w ogóle, to cudowne, że istnieja tacy wspaniali faceci jak Ty, dla których piękno kobiety tkwi w sposobie bycia, a nie jest synonimem idealnej figury. Pozdrawiam i życzę powodzenia!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka