lysyadam 21.01.04, 22:59 Ile PAR BUTOW posiadacie? Wszystkich!! I ile chcialybyscie miec? wiem, wiem... "tyle ile tylko potrzebujemy". Ale chodzi mi o konkretna liczbe. Niekoniecznie dokladnie. Moze byc orientacyjnie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: abra Re: Pytanko do kobiet... IP: *.echostar.pl 21.01.04, 23:05 Około 20 ,a i tak nie zawsze jest co założyć,bo żadna para nie pasuje.W stylu karnawałowym uzbierało mi się 5 par.Ale buty to nic, torebki to jest temat-co sezon, co wyprzedaż to nowa... Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: Pytanko do kobiet... 21.01.04, 23:08 mam stanowczo za malo butow! akurat myslalam o tym, co jutro na siebie wlozyc i doszlam do wniosku, ze NIE MAM NIC! :((( potrzebuje kolejne 30 par ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilecka jestem w posiadaniu 25 par IP: *.pool21345.interbusiness.it 21.01.04, 23:15 ale uwazam ze to malo i przydaloby sie drugie tyle. juz wiem nawet jakie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nelka Re: Pytanko do kobiet... IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.04, 23:18 Nie mam pojęcia. Nigdy nie liczyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
lysyadam Re: Pytanko do kobiet... 21.01.04, 23:18 kobietki!! konkretniej!! prosze 1.ile macie? 2.ile myslicie kupic jeszcze? 3.czy uwazasz, ze masz butow wystarczajaco/za malo/za duzo:-)? Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: Pytanko do kobiet... 21.01.04, 23:19 w mojej wypowiedzi jest odp. na wszystkie pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
vexilla Re: Pytanko do kobiet... 21.01.04, 23:50 1. mam 5 par butów. 2. nie zamierzam kupować nowych a) nie mam gdzie ich trzymać b) nie mam do czego nosić żadnych nowych butów. 3. myślę, że mam za dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: Pytanko do kobiet... IP: *.crowley.pl 22.01.04, 10:38 lysyadam napisał: > 1.ile macie? 2 pary sandałów trampki buty do chodzenia po górach martensy półbuty zimowe trapery zimowe na obcasie buty "na uroczyste okazje" 3 pary nadające się właściwie do wyrzucenia, ale przydatne do pracy w ogrodzie Razem: 12 par Kapci nie liczyłam. > 2.ile myslicie kupic jeszcze? Rany, nie wiem, pewnie sporo, zważając, że statystycznie czeka mnie jeszcze 50 lat życia. > 3.czy uwazasz, ze masz butow wystarczajaco/za malo/za duzo:-)? Za dużo. Wspomniałam o tych, które powinnam wyrzucić? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Pytanko do kobiet... 22.01.04, 22:04 lysyadam napisał: > kobietki!! > > konkretniej!! prosze > > 1.ile macie? > 2.ile myslicie kupic jeszcze? > 3.czy uwazasz, ze masz butow wystarczajaco/za malo/za duzo:-)? > ad3. to zależy, niektórych nie noszę - lae raczej wystarczająco - nie podobają mi sie ocieplane na zimę, chciałabym inne ad2. zimowe i jakieś eleganckie, bo mam sprzed kilku lat i sa niemodne (kupię jakieś klasyczne poza moda i spokój będzie) i może tzw. "osiołki" ad1. Licz kolego: adidasy martensy trzewiki do kostki sandały hiszpanskie sandały brązowe sandały bordowe buty adidasopodobne Cottonfielda dwie pary trampek buty zimowe rzeczone stare i niemodne eleganckie i mozliwe, ze mam jeszcze jedną pare trampek aha, i espadryle czy klapki na basen tez się liczą;-)))? Oświadczam z dumą:-))), ze wszystkie moje buty sa na płaskim obcasie i tylko takie noszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Pytanko do kobiet... IP: 80.48.96.* 22.01.04, 00:04 Mam może ze 30-40 par butów, chodzę głównie w jednych /jesli nie liczyć tych do jeżdżenia na nartach, do biegania i adidasów na rower/. Półbuty z wydłuzonym czubkiem na płaskim obcasie /jak mówi mój mąż to tzw. "szczewiki"/ idealne do spodni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agha Re: Pytanko do kobiet... IP: 217.8.166.* 22.01.04, 14:19 1. a) typowo zimowych 3 pary, w tym jedne czekające na lepsze czasy + jedne awaryjnie całoroczne, choć w założenia wykorzystywane do chodzenia po górach b) wiosenno-jesienne jakieś 10 par w tym jakieś zniszczone totalnie, których szkoda wyrzucić, jedne czekające na lepsze czasy (tzn. powrót mody) c) letnie, hm, nie pamiętam czyli wychodzi mi ok. 20 par, ale i tak... 2. ...kupic zamierzałabym więcej, mam ich zdecydowanie za mało; musiałbym się dokładnie zastanowić (na pierwszy ogień: brązowe kozaki, czarne sandałki na obcasie i czerwone klapki "cichobiegi", plaskate tenisówki, beżowe półbuty, czarne też, ale takie wsuwane, lewy klapek na basen, bo prawy zaginął w Wilnie, kilka następnych, jak by się nawinęły), ale jakaś 10 spokojnie. 3. ile? limitu brak. Odpowiedz Link Zgłoś