Dodaj do ulubionych

Synowe złych teściowych

19.11.09, 12:07
Słuchajcie, poczytałam ostatnio trochę forów typu: Teściowa to skarb", czy "Młodziutkie mężatki", tu też się pojawiają takie tematy. Jestem zaszokowana tym, jakie są teściowe, czy też co się pisze o teściowych. Ale największą zagadką dla mnie jest to, jak mężczyźni, ci przeważnie maminsynkowie, reagują na to, jak ich matka wyzywa ich kobietę. Zawsze jest to "mąż nie reaguje". Ale chodzi mi oo konkrety, jak to faktycznie wygląda. "Siedzimy na kanapie, przychodzi teściowa i mówi: Nie walcz o niego, ty lafiryndo, i tak ja wygram". Nie wyobrażam sobie, że mężczyzna może po prostu taką uwagę puścić mimo uszu i gapić się dalej w telewizor. Zdarzają wam się takie sytuacje? Jak reagujecie? Bo ja sobie takiej sytuacji nawet nie umiem wyobrazić.
Obserwuj wątek
    • paco_lopez Re: Synowe złych teściowych 19.11.09, 12:48
      niekiedy cos strzela we mnie jak czuje się przeciagany jak lina
      przez lady i mamunie. nie kochają się. nie sądze ze to 100% z mojego
      powowodu. jakos dochodza do porozumienia.
      • buzkashi Re: Synowe złych teściowych 19.11.09, 12:57
        paco_lopez napisał:

> niekiedy cos strzela we mnie jak czuje się przeciagany jak lina
        > przez lady i mamunie. nie kochają się. nie sądze ze to 100% z mojego
        > powowodu. jakos dochodza do porozumienia.

wspolczuje ci. na 100% to nie twoje wina tylko tych dwoch zakompleksionych i
        zaslepionych miloscia kobiet.
    • buzkashi Re: Synowe złych teściowych 19.11.09, 12:56
      ja sobie nie wyobrazam sytuacji,zebym musiala walczyc z tesciowa o meza. to jest
      po prostu SMIESZNE. tesciowa to MATKA dla mojego meza, a ja to jego ZONA. ja
      kiedys walczylam z czyms odwrotnym ,a mianowicie, to moj maz chcial, abym
      zastapila mu MATKE. na szczescie dla nas nie udalo mu sie to. inna sprawa,ze
      tesciowa jest slepa matka., ale to jej i jej syna problem. ja mam syna i
      wychowuje go po swojemu. a juz na pewno nie tak,zeby jakas kobieta musiala ze
      mna walczyc o tego samego mezczyzne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka