grzeszna_marta 22.11.09, 10:18 Używacie suszarek z dyfuzorem ? Sprawdzają się ? Czy lipa ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donyaa Re: Suszarka z dyfuzorem 22.11.09, 10:25 u mnie się sprawdza :) dzięki niej, moje włosy mimo iż są długie, kręcą się już u nasady. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeszna_marta Re: Suszarka z dyfuzorem 22.11.09, 10:32 właśnie piszesz ,że się kręcą już u nasady (?) a mozna za pomocą dyfuzora uzyskać lekie fale ? mam włosy proste przy deszczwej pogodzie lekko "falują " Odpowiedz Link Zgłoś
donyaa Re: Suszarka z dyfuzorem 22.11.09, 10:50 Wiesz co, ja mam włosy naturalnie, mocno kręcone więc fale uzyskuje po użyciu prostownicy :P. Ale jeżeli masz proste włosy, to po umyciu wetrzyj w nie pianke, głowa w dół (dosłownie)- i do dzieła z dyfuzorem. Będzie lekki push-up i fale :) Odpowiedz Link Zgłoś
biala.chmurka Re: Suszarka z dyfuzorem 22.11.09, 12:11 ja w ten sposób próbowałam ale gdy rozczeszę włosy to już się niestety prostują :( A potraktować szczotką muszę bo są w nieładzie po takim wysuszeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: Suszarka z dyfuzorem 22.11.09, 13:01 Czyli generalnie wychodzi na to ze urzadzenie podkresla loki i na chwile kreci wlosy proste..? To lipa.. Tez chce sobie takie cus kupic.. ale ja mam dlugie, grube i przez to ciezkie włosy.. Odpowiedz Link Zgłoś
donyaa Re: Suszarka z dyfuzorem 22.11.09, 13:48 A po co rozczesywać włosy? rozczesuje się przed użyciem suszarki, a potem można lekko przeczesać je palcami i spryskać lakierem. Suszarka z dyfuzorem to świetna rzecz, tylko trzeba wiedzieć jak ją używać :) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Suszarka z dyfuzorem 22.11.09, 10:29 ja mam tylko taka z przerzutkami, serwo, airbagiem, automatyczna zmiana predkosci strumienia powietrza, to nie wiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
donyaa Re: Suszarka z dyfuzorem 22.11.09, 10:51 to jesteś 100 lat za murzinami! ja mam lepszą:D Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Suszarka z dyfuzorem 22.11.09, 11:13 z wmontowanym reaktorem jadrowym? :) Odpowiedz Link Zgłoś
donyaa Re: Suszarka z dyfuzorem 22.11.09, 11:28 ha! żeby tylko! mam w pakiecie nawet turbosprężarke i odbiornik radiowy ! Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Suszarka z dyfuzorem 22.11.09, 11:52 dokup jeszcze nawigacje, coby we wlasciwe skupisko owlosienia trafic :) Odpowiedz Link Zgłoś
donyaa Re: Suszarka z dyfuzorem 22.11.09, 13:49 moja suszarka tego nie potrzebuje, bo ma genialnie inteligentnego użytkownika w mojej postaci :) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Suszarka z dyfuzorem 22.11.09, 16:07 Z tego wniosek, ze uprawiasz seks, bo od czasu do czasu bywasz podlaczona do mozgu :) Odpowiedz Link Zgłoś
donyaa Re: Suszarka z dyfuzorem 22.11.09, 20:08 Co ty też pieprzysz! Do łóżka mi nie zaglądaj, a z mózgiem cały czas jestem w kontakcie! A jak u Ciebie sprawa wygląda? Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Suszarka z dyfuzorem 23.11.09, 07:37 Mozg mam swoj, wiec nie potrzebuj e z nikim sypiac :) Odpowiedz Link Zgłoś