ha_nuta 25.11.09, 11:48 Rewers. Widział już ktoś? Jakie wrażenia? :] BTW. co to do cholery jest ten "Zmierzch", arcydzieło jakieś? ;] Bo widzę, że sale pękają w szwach od rezerwacji i to kilka dni naprzód. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mahadeva Re: Wybieram się na 25.11.09, 12:33 Rewers widzialam, mozna obejrzec, ale żadna strata, jesli sie nie obejrzy. tyle o tym huczą, że trudno sie nie rozczarować, bo film nie zachwyca wcale. jest kilka innych lepszych. a jeszcze wieksza frajde sprawiło mi obejrzenie osttanio le grand bleu w domu :) Odpowiedz Link Zgłoś
princessjobaggy Re: Wybieram się na 25.11.09, 14:04 > a jeszcze wieksza > frajde sprawiło mi obejrzenie osttanio le grand bleu w domu :) Le grand bleu to jeden z tych filmow, ktore sa dla mnie 'must see'. Piekny :) Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: Wybieram się na 25.11.09, 13:19 Widział. Wrażenia super. Bardzo podobała mi się cała konwencja filmy, muzyka i zdjęcia. Ale trochę Agata Buzek psuła obraz;). Nie przepadam za jej aktorstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
ha_nuta Re: Wybieram się na 25.11.09, 14:00 >Ale trochę Agata Buzek psuła obraz;). Nie > przepadam za jej aktorstwem. Mam podobnie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: Wybieram się na 26.11.09, 17:18 Ale myślę, że pasuje do tej postaci którą zagrała idealnie. Warto zobaczyć, naprawdę! Odpowiedz Link Zgłoś
mesz Re: Wybieram się na 26.11.09, 18:22 "Rewers" bardzo fajny:-) polecam. I zdjęcia zasługują na uwagę:-) Odpowiedz Link Zgłoś