pazdziernik2009 06.12.09, 23:30 Czesc. Gdzie mozna znalezc sponsorke? Pewnie sporo takich kobiet to czyta... :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bohaterka_salaterka Re: Gdzie znalezc sponsorke? 06.12.09, 23:36 chłopie, umówmy się, jeśli kobieta jest ładniejsza od dżdżownicy to w kwestii seksu zwykle odmawia a nie szuka. więc radziłabym skoncentrować się na innej branży. może produkcja wyrobów garmażeryjnych? Odpowiedz Link Zgłoś
tow.ortalion Re: Gdzie znalezc sponsorke? 07.12.09, 10:59 bohaterka_salaterka napisała: > chłopie, umówmy się, jeśli kobieta jest ładniejsza od dżdżownicy to w kwestii > seksu zwykle odmawia a nie szuka. więc radziłabym skoncentrować się na innej > branży. może produkcja wyrobów garmażeryjnych? ------------------------------ Nawet nie wiesz, jak bardzo się mylisz. Widać życia nie znasz. 22-letni chłopak szuka sponsora lub sponsorki. Jestem kulturalnym, młodym człowiekiem z ambicjami i marzeniami. Po 24 godzinach na specjalnie założonych skrzynkach mailowych miał już trzy propozycje od dziewczyn. Potencjalne sponsorki miały od 35 do 55 lat. Kobiety, proponowały pokój lub mieszkanie, kieszonkowe. Dwie zaproponowały mi wspólny wyjazd na wczasy lub w delegację. Kandydatki na sponsorki od razu wysłały zdjęcie. Szczegóły chciały domówić na spotkaniach. Ich wiek: 19-22 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais potencjalne miały od 35-55 lat,ich wiek 19-22 lata 14.10.13, 22:51 Potencjalne sponsorki miały od 35 do 55 lat. Kobiety, proponowały pokój lub mie > szkanie, kieszonkowe. Dwie zaproponowały mi wspólny wyjazd na wczasy lub w dele > gację. Kandydatki na sponsorki od razu wysłały zdjęcie. Szczegóły chciały domów > ić na spotkaniach. Ich wiek: 19-22 lata To ile w końcu miały, towarzyszu ortalionie? Odpowiedz Link Zgłoś
ziereal Re: Gdzie znalezc sponsorke? 06.12.09, 23:37 pazdziernik2009 napisał: > Czesc. Gdzie mozna znalezc sponsorke? Pewnie sporo takich kobiet to czyta... :) a co się stało? Czesne na Uczelni Szydełkowania i Żucia Gum podnieśli? Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Gdzie znalezc sponsorke? 06.12.09, 23:38 hehehehe, nie pytaj, gdzie znaleźć, zareklamuj się: cóż możesz dać. Odpowiedz Link Zgłoś
srebrny_dzwoneczek Re: Gdzie znalezc sponsorke? 06.12.09, 23:51 Napisz jakis tekst reklamowy, moze sie znajdzie chetna ;DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
bohaterka_salaterka coś jak: 06.12.09, 23:55 mam penisa adonisa potrzebuję pieniędzy, żeby nie żyć w nędzy ? Odpowiedz Link Zgłoś
ziereal Re: coś jak: 07.12.09, 00:01 bohaterka_salaterka napisała: > mam penisa adonisa > potrzebuję pieniędzy, żeby nie żyć w nędzy > > ? prędzej "mam penisa wymiatacza, cipki poskramiacza. każda wije się z rozkoszy, gdy na niego naskoczy.? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: coś jak: 07.12.09, 00:05 ziereal napisała: > każda wije się z rozkoszy, gdy na niego naskoczy.? w porządnej reklamie takich zwrotów nie powinno się zamieszczać, to może sugerować potencjalnej klientce, że nie dość że zabuli, to jeszcze sama będzie musiał się obsłużyć, podskakując na tym penisie. W efekcie odstraszy Odpowiedz Link Zgłoś
ziereal Re: coś jak: 07.12.09, 10:05 przed snem sobie tego posta przeczytałam, i nieźle do śmiechu mi było, jak sobie wyobraziłam napaloną 50-tkę podskakujacą, bez większych efektów, na tym ogierze.. autor powinien mieć cały bukiet takich tekstów, w zależności od targetu, dla kobiet bezpośrednich, prostych, nieskomplikowanych "jak Cię na pieska zrucham, to uśmiech będziesz miała od ucha do ucha".. dla tych ą/ę najlepiej dodać coś o książkach.., ewentualnie filmach? no i musi wymyślić dla siebie jakąś nazwę, coś dyskretnego , ale zarazem zdecydowanie pozytywnego. "superspecjalista ds. wnętrz" - KAŻDEJ Z WAS. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais dla tych ą/ę coś o książkach? 14.10.13, 22:53 hehehe jak ty to sobie wyobrażasz? wspomniany tekst o piesku plus dodatek "w przerwach czytam książki"? :-PPPP dla tych ą/ę to się innych form przekazu używa, a nie "coś o książkach" dodaje :-PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
grassant np 07.12.09, 00:25 srebrny_dzwoneczek napisała: > Napisz jakis tekst reklamowy, moze sie znajdzie chetna ;DDDDDD Mój penis dotrze do twego głębokiego wnętrza! Odpowiedz Link Zgłoś
mason_i_cyklista Re: Gdzie znalezc sponsorke? 07.12.09, 01:04 zawsze może zrobić promocję "za dwa numerki wiadro gratis!" albo promocje emerycką "za okazaniem legitymacji rencisty/emeryckiej do usługi dołączamy butelkę odgrzybiacza!" mało tego! rozszerzając zakres działalności zaprezentujesz elastyczność (nie bez znaczenia w tej branży!) i zwiększysz przychody! wydaje mi się, że zwierzątka to nisza dla Ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Gdzie znalezc sponsorke? 14.10.13, 22:56 a okazaniem legitymacji rencisty/emeryckiej do usługi > dołączamy butelkę odgrzybiacza A na czym polega przewspaniały dowcip? Tak przy okazji, rencistą można być nawet w wieku 18 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Gdzie znalezc sponsorke? 14.10.13, 23:06 six_a napisała: > starszego nie było? > > Odróżniasz rencistę od emeryta? Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Gdzie znalezc sponsorke? 14.10.13, 23:09 pytam po ludzku, czy wątku starszej daty nie było można odgrzebać. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Gdzie znalezc sponsorke? 14.10.13, 23:30 six_a napisała: > pytam po ludzku, czy wątku starszej daty nie było można odgrzebać. > o, nie zauważyłam Odpowiedz Link Zgłoś
pazdziernik2009 Re: Gdzie znalezc sponsorke? 07.12.09, 01:51 Oj, chyba troszke przesadzacie. Nie potrzebuje az tak bardzo pieniedzy. Po prostu odkrylem, ze kreca mnie duzo starsze panie (45 i dalej)... Odpowiedz Link Zgłoś
srebrny_dzwoneczek Re: Gdzie znalezc sponsorke? 07.12.09, 10:08 Jak cie takie "tylko" kreca, to trzeba bylo pisac, ze zasponsorujesz 50-latke (+/-5 lat), zapewniasz fantastyczny seks oraz standard godny dojrzalej kobety (hotele, restauracje, itp.). Gwarantuje sukces i obfite zniwa :p Odpowiedz Link Zgłoś
pazdziernik2009 Re: Gdzie znalezc sponsorke? 07.12.09, 12:33 jestem studentem i nie mam funduszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Gdzie znalezc sponsorke? 07.12.09, 06:57 Myślę, że ogólnokrajowa akcja marketingowa plakaty, ulotki, mailing, reklama w internecie i prasie, i co najważniejsze oczywiście z Twoją podobizną. Co jak co, ale jak już mam jakiejś dupie płacić za waciki to chce wiedzieć jak wygląda;p a psie kupki też wchodzą w zakres Twoich "usług"? Over and out. Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Gdzie znalezc sponsorke? 07.12.09, 13:02 Ostatnio pisałeś,że jesteś brzydki. Sponsorki chyba nie lokują kapitału w brzydkich facetach. Odpowiedz Link Zgłoś
tow.ortalion Re: Gdzie znalezc sponsorke? 07.12.09, 13:04 Musi być tylko wyposażony, jak Tiger Woods. Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Gdzie znalezc sponsorke? 07.12.09, 13:18 Lepiej wyposażony I przystojny. Odpowiedz Link Zgłoś
puma_z_gminy_biala Re: Gdzie znalezc sponsorke? 07.12.09, 13:05 A która szanująca się kobieta chciałby mieć do czynienia z męską qrwą? Takich szmatławców się omija z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: Gdzie znalezc sponsorke? 07.12.09, 13:07 puma_z_gminy_biala napisała: > A która szanująca się kobieta chciałby mieć do czynienia z męską > qrwą? Takich szmatławców się omija z daleka. przecież on nie napisał, że szuka "szanującej się" tylko zamożnej Odpowiedz Link Zgłoś
tow.ortalion Re: Gdzie znalezc sponsorke? 07.12.09, 13:07 puma_z_gminy_biala napisała: > A która szanująca się kobieta chciałby mieć do czynienia z męską > qrwą? Takich szmatławców się omija z daleka. --------------------------------- Oj, jest takich wiele w tym kraju. warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,95190,7333296,Sponsoring_po_warszawsku__seks_za_doladowanie_telefonu.html?as=1&ias=4&startsz=x Odpowiedz Link Zgłoś
tomaszqwerty69 Re: Gdzie znalezc sponsorke? 14.10.13, 22:48 Gdzie szukać sponsorek? Odpowiedz Link Zgłoś