jedenpro.cent 23.01.10, 19:05 To jak wiecie zaraz po Walentynkach. Co kupujecie na prezent swoim kotom? Nie wiem z czego mój kiciek by się ucieszył. On już wszystko ma. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rumak.hrabiny Re: Światowy Dzień Kota 17 lutego 23.01.10, 19:10 jak już wszystko ma, to może mu dla odmiany jakiegoś stressa mu dostarczyć? może nowe ekstremalne sporty zabiją jego nudę? w pralce już śmigał? Odpowiedz Link Zgłoś
jedenpro.cent Re: Światowy Dzień Kota 17 lutego 23.01.10, 19:41 W pralce czasem spi. Wyłączonej oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
rumak.hrabiny Re: Światowy Dzień Kota 17 lutego 23.01.10, 20:34 a to skurczybyk. kariera kosmonauty mu się marzy - przeciążenia, wirówka... Odpowiedz Link Zgłoś
jedenpro.cent Re: Światowy Dzień Kota 17 lutego 23.01.10, 20:57 Józek Halama to kurczaki wirował w pralce i one takie rozmarzone potem wychodziły. Jeden kurczak to nawet przez rurę odpływową się przecisnął. Odpowiedz Link Zgłoś
rumak.hrabiny Re: Światowy Dzień Kota 17 lutego 24.01.10, 13:28 jedenpro.cent napisał: > Józek Halama to kurczaki wirował w pralce i one takie rozmarzone potem > wychodziły. Jeden kurczak to nawet przez rurę odpływową się przecisnął. wniosek namber łan - to był kurczak norris wniosek namber tuu - za cholerę nie wiem kim jest józek halama Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Światowy Dzień Kota 17 lutego 23.01.10, 19:20 jedenpro.cent napisał: > To jak wiecie zaraz po Walentynkach. > Co kupujecie na prezent swoim kotom? Kolejnego kota do towarzystwa. Odpowiedz Link Zgłoś
chromini Re: Światowy Dzień Kota 17 lutego 23.01.10, 20:56 deczko napisał: > jedenpro.cent napisał: > > > To jak wiecie zaraz po Walentynkach. > > Co kupujecie na prezent swoim kotom? > > Kolejnego kota do towarzystwa. > Nowy kot zawsze lepszy od starego , mniej wyliniały :) A tak a pro po ominęło nas wiele świąt : 7 stycznia - Dzień Dziwaka 9 stycznia - Dzień Lewatywy ( taka przyjemność stracona ) ale przed nami : 31 stycznia - Dzień Przytulania 12 marca - Światowy Dzień Drzemki w Pracy 30 maja - Dzień bez Stanika 9 listopada - Światowy Dzień Gry Wstępnej 28 listopada - Światowy Dzień Odpoczynku dla Zszarpanych Nerwów czyli multum przyjemności przed nami, grunt to umieć świętować :))) ........... www.youtube.com/watch?v=DeWsZ2b_pK4 > > Odpowiedz Link Zgłoś
jedenpro.cent Re: Światowy Dzień Kota 17 lutego 23.01.10, 19:42 A jak mu się nie spodoba? Co to za para bez miłości. Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Światowy Dzień Kota 17 lutego 23.01.10, 20:45 To przynajmniej będzie komu w mordę dać... i od razu weselej w chałupie. Od dwóch kotów są lepsze trzy. Bo wtedy dwa się leją, a trzeci odpoczywa. Potem zastępuje tego bardziej zmęczonego i dzięki takiej rotacji zabawa trwa dowolnie długo. Odpowiedz Link Zgłoś
havana28 Re: Światowy Dzień Kota 17 lutego 24.01.10, 09:22 jedenpro.cent napisał: > A jak mu się nie spodoba? Co to za para bez miłości. No jak bez miłości to może nie narzeczoną tylko kumpla? Do wspólnych napadów na lodówkę na przykład? Odpowiedz Link Zgłoś
pendzacy_krolik moj z nowego ogona by sie ucieszyl 23.01.10, 20:50 stary mu wylinial i sflaczal Odpowiedz Link Zgłoś
chromini Re: moj z nowego ogona by sie ucieszyl 23.01.10, 21:31 pendzacy_krolik napisała: > stary mu wylinial i sflaczal nadmuchać lub napompować i będzie jak nowy, najlepiej uniwersalną pompką do pompowania kotów :) Odpowiedz Link Zgłoś
rumak.hrabiny Re: Światowy Dzień Kota 17 lutego 23.01.10, 20:53 powiedzcie mi jak to jest. psa wystrzelili w kosmos pół wieku temu. greenpeace milczał, ja też nie protestowałem, bo przy okazji kilkunastu ruskich tam poleciało. wiele znudzonych kotow marzy o takiej podróży i żadnego sierściucha dotychczas w kosmos nie wypierdzielili. toż to jawna dyskryminacja kotów. Odpowiedz Link Zgłoś
jedenpro.cent Akwarium 23.01.10, 21:02 Kiciek się uparł, że chce akwarium z rybkami. Odpowiedz Link Zgłoś
chromini Re: Akwarium 23.01.10, 21:32 jedenpro.cent napisał: > Kiciek się uparł, że chce akwarium z rybkami. jak nic zeżre rybki i jeszcze się obliże :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rumak.hrabiny Re: Akwarium 23.01.10, 22:52 świetny pomysł z tym akwarium. jak je dobrze zabezpieczysz, sierściuch będzie miał na długie lata odpowiednik telewizora, a w nim wszystkie seriale - meksykańskie, brazylijskie, plebania, dom nad rozlewiskiem Odpowiedz Link Zgłoś
sonia_n Re: Światowy Dzień Kota 17 lutego 23.01.10, 21:07 drugiego śierściucha do pary,we dwoje będzie im raźniej;) Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: Światowy Dzień Kota 17 lutego 23.01.10, 22:03 Nic nie bede kupowac siersciuchowi,bo go jaraja tylko dwie rzeczy. KUrczak i szczotka do czesania. Tak wiec skoro faktycznie 17 bedzie swieto kota to mu ugotuje obiad z kurczaka i wyczesze futerko. Odpowiedz Link Zgłoś
bakejfii Re: Światowy Dzień Kota 17 lutego 23.01.10, 22:36 Obiad z kurczaka to chyba temu ,,kotu,, na dwoch nogach. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Światowy Dzień Kota 17 lutego 24.01.10, 13:32 w jakimś centrum handlowym było stoisko z taką zajebistą zabawką, nadajnik + mały kolorowy helikopter.. no kupiłabym ale jeszcze do końca nie zwariowałam, bo kosztowało coś ok 200zł nie wiedziałam nawet, że jest święto kota ale faktycznie to prawda, no będę go rozpieszczać cały dzień, przytulać więcej niz zwykle, założę rekawice po łokcie i dam się wyszarpać przez godzinę :D Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Światowy Dzień Kota 17 lutego 24.01.10, 14:06 może nadwagi nie ma? kup więcej żarcia. Odpowiedz Link Zgłoś