bijatyka 30.01.10, 03:21 Dziewczyny, pomożcie !!! W jakim lokalu w Wwie "rozmiękczy" się mój Boss ? Niech mu puści stress "kryzysowy"... Dodam, że jest z DE. Ja też już mam kur...wa dość tego je...nego kryzysu....... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
corgan1 może Muzeum Powstania Warszawskiego? 30.01.10, 03:49 Niech się rozmiękczy oglądaniem jak jego dziadkowie walczyli w Powstaniu :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkamialafajnybiust Re: Przyjeżdża Wielki Szef !!! 30.01.10, 10:11 bijatyka napisała: > Dziewczyny, pomożcie !!! W jakim lokalu w Wwie "rozmiękczy" się mój > Boss ? Tylko i wyłącznie w lokalu z dobrym striptizem. I nie rozmiękczy, ale stwardnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: Przyjeżdża Wielki Szef !!! 30.01.10, 10:24 ale co to ma byc, restauracja, klub? Tak by the way: Niemca mozna rozmiekczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
wikary.bis Re: Przyjeżdża Wielki Szef !!! 30.01.10, 10:41 Daj mu d... ile chce razy to sie moze rozmiekczy Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: Przyjeżdża Wielki Szef !!! 30.01.10, 12:31 Ale masz problem. Do knajpy wej h...a na piwo polskie. Odpowiedz Link Zgłoś
8warzyw moje propozycje 30.01.10, 12:53 jesteście wstrętni :( chcesz go rozmiękczać alkoholem? może mielżyński (www.mielzynski.pl) albo enoteka polska (www.enotekapolska.pl), jeśli jest rocknrollowy to HardRock Cafe w zlotych, można psioczyć ale o nerwach się zapomina :) jeśli dobrym jedzeniem to opcji jest dużo - np. Papaya na foksal. daj znać, czego konkretnie potrzebujesz :) Odpowiedz Link Zgłoś