Dodaj do ulubionych

Współczesna nastolatka

10.02.04, 14:07
Współczesna nastolatka to dupiasty, krótkonogi i pryszczaty potwór.
Cholera, co z tego wyrośnie ?
Obserwuj wątek
    • Gość: ala Re: Współczesna nastolatka IP: *.xtra.pl 10.02.04, 14:21
      nierozumiem skad przyszedl ci do glowy taki temat na prowokacje... ok. ja
      jestem wspolczesna nastolatka, swiadoma i znajaca swoja wartosc, wierzaca w
      sile charakteru, wrazliwa na drugiego czlowieka i wyobraz sobie ze na tyle
      atrakcyjna ze nawet taki podstarzaly dupek jak ty zrobilby wszystko zeby mnie
      przeleciec... tylko nie sadze zebys mial taka okazje
      • uri_ja Re: Współczesna nastolatka 10.02.04, 14:24
        i tak oto dowiedziałam się JAKA jest współczesna nastolatka...
      • fitit Re: Współczesna nastolatka 10.02.04, 14:25
        Nie wspomniałem nic o subtelności współczesnej nastolatki !
    • kiitek Re: Współczesna nastolatka 10.02.04, 14:24
      fitit napisał:

> Współczesna nastolatka to dupiasty, krótkonogi i pryszczaty potwór.
      > Cholera, co z tego wyrośnie ?

Mowa tu o kimś z Twojej rodziny??Córeczka?
      • fitit Re: Współczesna nastolatka 10.02.04, 14:33
        Mój syn niedługo wyruszy na łowy. Stąd moja troska i obawy.
        • mobypussy Re: Współczesna nastolatka 10.02.04, 14:37
          rada ode mnie: poczekaj az ktoras ruszy na studia. wtedy bedzie mogl wybrac,
          bo reszcie to fiu bzdziu w glowie.
          ale nie zgadzam sie ze krotkonogie. sa tez niezle dupeczki. ale wiekszosc
          strasznie pusta !!!
          teraz dobrze nie wybierze, jedna druga goni w swojej glupocie.
        • kiitek Re: Współczesna nastolatka 10.02.04, 14:40
          fitit napisał:

> Mój syn niedługo wyruszy na łowy. Stąd moja troska i obawy.

To lepiej martw się o niego...co z niego wyrośnie.
          • fitit Re: Współczesna nastolatka 10.02.04, 14:44
            Mam nadzieję, że normalny facet. Mam na myśli wrażliwość estetyczną.
        • Gość: Jeru the Damaja Re: Współczesna nastolatka IP: 195.245.217.* 10.02.04, 19:16
          Łowy?
          A ostrugałeś mu już maczugę?
        • Gość: Jeru the Damaja Re: Współczesna nastolatka IP: 195.245.217.* 10.02.04, 19:20
          > Mój syn niedługo wyruszy na łowy. Stąd moja troska i obawy

Łowy?
          Nie zapomnij przyszykować miejsca na ścianie, żeby było gdzie powiesić trofea.
          Tylko ciekawi mnie, co nimi będzie. Fotografie? Kosmyki włosów? A może, wzorem
          Patricka Batemana, wycięte pochwy?
    • inka.7 Re: Współczesna nastolatka 10.02.04, 14:43
      wiesz co, na to czy sie ma nogi krótkie czy długie i czy ma sie pryszcze czy
      tez jest sie szczęśliwcem bez tradziku specjalnie sie wpływu nie ma, wiec chyba
      troche przesadzasz.
      bo jesli masz zastrzeżenia co do zachowania to juz bardziej rozumiem.
      gdyby nie ta koncówka w wypowiedzi Ali powiedziałabym ze niektóre dzisiejsze
      nastolatki to całkiem fajne osoby, no ale...
      z pewnościa każde pokolenie dzieliło sie na młodzież durna i taka do rzeczy,
      dzisiejsze nastolatki tez sie tak dzielą, tylko ta druga grupa jest cholernie
      chałaśliwa stąd ja bardziej widac.
    • yeto ja bym trochę to zmieniła 10.02.04, 14:58
      z tymi pryszczami, i dupiastowością :) to lekka przesada. Moim zadniem
      współczesna nastolatka, to dużej mierze pustogłowa, wyrachowana panna, której
      głównym problemem jest temat "jak się dobrze zabawiać" i mieć wszystko jak
      najmniejszym kosztem oraz jak "wyczaić" dobrze ustawionego starszego Pana :))).
      Marzę o tym, że kiedyś doczekam dnia, w którym ktoś z tym małolactwem "zrobi
      porządek" we wszystkich knajpach i lokalach albo zainteresuje się przynajmniej
      sprzedażą alkoholu (i Bóg wie czego) nieletnim.
    • Gość: MONIKA Re: Współczesna nastolatka IP: *.xtra.pl 10.02.04, 15:00
      jestem wspolczesna nastolatka, i jezeli wy jestescie przedstawicielami ludzi
      w "srednim" wieku to zaczynam tracic do "tej grupy spolecznej" szacunek, bo to
      jest chyba najglupsza rozmowa jaka przeczytalam na tym forum, o co wam chodzi
      LUDZIE!!! zazdroscicie nam czegos? ze jeszcze najpiekniejsze chwile przed
      nami... a wy moze swoich nie wykorzystaliscie? LITOSCI ps. zarzucacie mlodziezy
      ze jest pusta i prosta... a pan ktory rozkrecil cala rozmowe i to takim
      glebokim tekstem az tryska intelektem... ja nie wiem czemu nikt nie zauwazyl ze
      mu nie chodzi o glupote nastolatek tylko ich wyglad! zal mi twojego syna ze
      wychowal go czlowiek z takim stosunkiem do kobiet, i teraz bedzie jednym z tych
      najzalosniejszych przedstawicieli plci meskiej, ktorzy obgaduja wszystkie
      kobiety (nawet te atrakcyjne) wiedzac ze i tak nie maja u nich szans... na
      szczescie nie kazdy wspolczesny nastolatek wychowal sie w domu gdzie nie ma
      szcunku do kobiet... a powiedz jak tam twoja zona? tylko wspolczesne kobiety
      w "srednim" wieku to boginie? niedorzeczne to wszystko
      • agick i ja się zgadazam z Moniką.. 10.02.04, 15:09
        a fitfit (wybaczcie proszę) to dla mnie przykład gburowatego szowinisty - i to
        nie jest opinia moja po jednym jego głupawym poście.
        ma ten inteligentny pan na swoim koncie wiele równie błyskotliwych wypowiedzi
        dotyczących głównie kobiet, ich inteligencji, powierzchowności oraz sposobów na
        życie.

synkowi fitfita zaś gratuluję tatusia..
        • fitit Re: i ja się zgadazam z Moniką.. 10.02.04, 15:36
          Agick ! Jeśli jesteś długonogą, zgrabną kobietą, to ten post Ciebie niedotyczy.
      • mobypussy Re: Współczesna nastolatka 10.02.04, 15:13
        > na
        > szczescie nie kazdy wspolczesny nastolatek wychowal sie w domu gdzie nie ma
        > szcunku do kobiet...

wiekszosc mlodych dziewczat nie ma szacunku do siebie samych, to co dopiero
        maja powiedziec potencjalni przedstawicile na chlopaka?
        niczego nie zazdroscze wam, no moze lat :D ale serio to wszystko tak sie teraz
        wywrocilo do gory nogami ze ja nie nadazam...

a pan od watku podpuszcza was jak moze. wymyslil se watek by smiac sie z
        komentarzy ;)
      • Gość: MONIKA Re: Współczesna nastolatka IP: *.xtra.pl 10.02.04, 15:17
        zapomnialam jeszcze dodac ze we wspolczesnych liceach i gimnazjach zdolni
        ludzie od razu sa wylapywani i moga rozwijac swoje umiejetnosci i wiedze
        poprzez mnostwo programow o ktorych Wy nawet nie sniliscie podczas gdy Was w
        szkolach traktowano jak szara mase, widocznie nie jestem wspolczesna
        nastolatka ktora w wolnym czasie chodzi na kolko filozoficzne, czynnie uprawia
        sport, i ma mnostwo ciekawych perpektyw na spedzenie wolnego czasu z
        przyjaciolmi (zalanie sie na imprezie jest nudne i oklepane),,, no wiec na to
        wychodzi ze moi znajomi tez nie sa wspolczesnymi nastolatkami bo Wy wiecie
        przeciez najlepiej,,, a moze po prostu zazdroscicie ze my mamy lepsze
        mozliwosci, bardziej kolorowe dziecinstwo? ps. pryszcze to nie jest choroba 21
        wieku ktora pojawila sie w ostatnich latach... a najsmieszniejsze jest to ze za
        Twoich czasow nie bylo takich dobrych lekow i kosmetykow na pryszcze... rzadko
        kto teraz ma ostry tradzik, wystarczy pojsc do rodzinnego i poleczyc sie 2
        tygodnie!
        • yeto ale się nam dziewczę rozjątrzyło oj oj 10.02.04, 15:26
          > zapomnialam jeszcze dodac ze we wspolczesnych liceach i gimnazjach zdolni
          > ludzie od razu sa wylapywani i moga rozwijac swoje umiejetnosci i wiedze
          > poprzez mnostwo programow

znowu ta łatwizna...

> szkolach traktowano jak szara mase,

zobaczymy jak przyjdzie Ci szukać niebawem pracy, czy ta Twoja kolorowość i
          liczne zainteresowania na coś się przydadzą

widocznie nie jestem wspolczesna
          > nastolatka ktora w wolnym czasie chodzi na kolko filozoficzne, czynnie uprawia

> sport, i ma mnostwo ciekawych perpektyw na spedzenie wolnego czasu z
          > przyjaciolmi (zalanie sie na imprezie jest nudne i oklepane),,,

teraz narkotyki są bardziej trendy

wystarczy pojsc do rodzinnego i poleczyc sie 2
          > tygodnie!

powiedz to tym, którzy od roku łykają roakutane

Pa pa i zamiast się pieklić biegnij na kółko filozoficzne :)))
          • thomas21cry oj oj ale nam sie mądrala znalazł 10.02.04, 15:38
            czemu nie skrytykujesz autora watku to on tu najgorzej wypadł
            narkotyki już nie są trendy,ale widziałem na filmie amerykańskim ze to hipisi
            zaczeli lansowac trawkę:)
            Z pracą bedzie miała problem albo nie to zalezy jakie studia pozatym jak je
            skończy bedziemy już pare lat w Uni europejskiej wiec moze sie coś ruszy
            • yeto Re: oj oj ale nam sie mądrala znalazł 10.02.04, 15:46
              znalazła, jeśli już. A przyłączyłam się do wątku i nie zamamierzam krytykować
              autora wątku, bo już paru ciekawych rzeczy się dowiedziałam. Czasem nawet z
              najgłupszych wątków wynika mnóstwo ciekawostek ;)))A problemem większości
              pisujących tutaj jest to że kompletnie nie potrafią się zdystansować do pewnego
              rodzaju prowokacji :))) Pa pa i też do nauki, sesja się jeszcze chyba nie
              skończyła co???
              • thomas21cry Re: oj oj ale nam sie mądrala znalazł 10.02.04, 15:55
                wiesz prowokowac tez można w cywilizowany sposób, a ten był poprostu nie fair
                bo obraża czyjeś uczucia nie sądzisz? dzieki ale jestem w pracy, sesja sie juz
                skończyla wszystko do przodu wieć luz, ale w pracy trzeba pracowac więc kończe
                papa
        • fitit Re: Współczesna nastolatka 10.02.04, 15:31
          Bardzo się cieszę, że młodzież jest tak rozchwytywana w gimnazjach i liceach.
          Wierzę, że większość z Was mimo, że brzydka zrobi furorę we wspólnej Europie.
      • thomas21cry Zgadzam sie z Moniką 10.02.04, 15:20
        Jak mozna oceniać cale pokolenie dziewczyn na podstawie wygladu??
        Ale jeśli już to na jakiej podstawie wywnioskowałeś że są niskie,brzydkie i
        pryszczate??
        Bo ja bywam w kawiarniach(tak w kawiarniach wyobraż sobie że dzisejsza
        młodziesz nie musi sie napić alkoholu by dobrze sie bawić!!) i w miłej
        atmosferze spotykam sie z przyjaciólmi i są to naprawde bardzo wartościowi
        ludzie, którzy maja swoje plany i marzenia. Nie umniejszając urodzie pań po 30
        mi bardziej sie podobaja dziewczyny w mojim wieku a gust mam naprawde dobry.
        Wiec proszę opanuj wzruszenie i nie wypisuj takich głupot, a o synka sie nie
        martw znajdzie swoja połówke godną jego aby tylko umiał to uszanować i nie brał
        przykładu z tatusia bo wtedy napewno żadna go nie zechce bo z chamem dziewczyny
        nie lubią się wiązać
    • xxxkarinaxxx Re: Współczesna nastolatka 10.02.04, 15:24
      fitit napisał:

> Współczesna nastolatka to dupiasty, krótkonogi i pryszczaty potwór.
      > Cholera, co z tego wyrośnie ?

No z tym to sie nie moge zgodzic...Wiekszosc(podkreslam wiekszosc,nie
      wszystkie)nastolatek zachowuje sie jak te z piosenki Ascetoholix "Suczki"(Jak
      znacie to pewnie wiecie o co chodzi).Ja teraz studiuje na pierwszym roku i nie
      chodze juz do wielu clubow,pubow,dyskotek itd. bo czuje sie...za staro pomimo
      moich zaledwie 20 lat.Non stop wszedzie wiedze do polowy rozebrane
      12-latki,ktore tylko czekaja a zeby kogos"zarwac".Dobrze ze sa jeszcze miejsca,
      w ktorych sprawdzaja dowody...
      • thomas21cry Karina jakiś complex:)?? 10.02.04, 15:30
        Bywam an dyskotekach np Hybrydy i jest tam mnóstwo osób nawet po 30 i wszyscy
        sie swietnie bawią, wiec przestań sie martwić wiekiem bo mloda jesteś.

A młode dziewczyny ubieraja sie w to w czym sie dobrze czuja i to ich prywatna
        sprawa ewentualnie ich rodziców:) nie zwasze musi to oznaczać że odrazu kogos
        podrywają albo że są płytkie - troche powagi
        • xxxkarinaxxx Re: Karina jakiś complex:)?? 10.02.04, 15:43
          Kompleksow nie mam...:)))Ale czy nie sadzisz ze 12-letnia dziewczyna wloczaca
          sie po nocach to jest normalne?Bo mi sie tak nie wydaje...no ale przeciez jest
          to tylko moja opinia...chyba dlatego czuje sie za stara bo nie toleruje tego..

> A młode dziewczyny ubieraja sie w to w czym sie dobrze czuja i to ich prywatna
          > sprawa ewentualnie ich rodziców:) nie zwasze musi to oznaczać że odrazu kogos
          > podrywają albo że są płytkie - troche powagi

No przeciez podkerslilam na poczatku ze NIE WSZYSTKIE,nie mozna wrzucac do
          jednego wora nastolatek i dobrze o tym wiem ale z tego co wiedze to WIEKSZOSC
          nastolatek ktore przychodza na dicho w samym staniku i w stringach na plecach ma
          jakies konkretne plany...:(((

Smutne ale prawdziwe...przepraszam jesli kogos urazilam,nie mowie tego o
          wszystkich.Wiem ze oprocz tego jest wiele pieknych i madrych dziewczyn,ktore sa
          naprawde wartosciowe...
          • thomas21cry Re: Karina jakiś complex:)?? 10.02.04, 15:50
            Jak sie czujesz staro to co ma powiedziec kobieta w wieku 30 lat??
            Wiesz zmienił sie styl ubierania ale myśle że dziewczyny nawet tak ubrane jak
            mówisz choć Ci powiem ze nie widziałem takich na dyskotekach...
            no może parę ale to raczej wyjątek niż większosć nie końecznie muszą miec
            jakieś plany moze poprostu maja niską ocene swojej wartosci i próbują zwrócic
            na siebie uwage takim ubiorem. Pozatym od tego są rodzice żeby pilnowały swoje
            pociechy a nie pozwalali na nocne wedrówki swojich córek.
            • xxxkarinaxxx Re: Karina jakiś complex:)?? 10.02.04, 16:10

> Jak sie czujesz staro to co ma powiedziec kobieta w wieku 30 lat??

oj...chyba bardzo staro,ja jak skoncze 25 lat to pewnie bede chodzic na dancingi
              i na spotakania emerytow...hehe..;)))

A wiec tak:widze pelno takich dziewczyn jak wczesniej pisalam i to co robia to
              uwierz nie jest tylko moj wymysl,to opis tego z czym spotykam sie w kazdy
              weekend.W wakacje pracowalam w jednej z miejscowych(nie pomysl ze mieszkam na
              jakies wsi...:)))dyskotek i zostal mi chyba uraz do konca zycia.Poza tym jak
              ktos nisko sie ceni to raczej nie ubiera sie tak(stringow na plecach nie bierz
              doslownie...:))

Rodzice nie zawsze wiedza gdzie jest ich pociecha.Dziewczyna mowi ze idzie spac
              do kolezanki pietro nizej a wymyka sie na dyskoteke(a jak tu przeciez mozna nie
              wierzyc 12-letniemu dziecku?Bo czy nie uwazasz ze jak sie ma tyle lat to sie
              jest jeszcze dzieckiem?).Ja po prostu zaluje ze to dziecinstwo zostalo zdeptane
              i wyrzucone do smieci,najpierw jest przedszkole a potem od razu sex...

Z Twojego nicka widze ze masz 21 lat,powiem Ci ze wielu facetow inaczej patrzy
              na 12-latke w dyskotece...dla niektorych jest po prostu latwym kaskiem...
    • envi Re: Współczesna nastolatka 10.02.04, 19:56
      co do wyglądu współczesnych nastolatek zgłaszam veto!wyglądają o niebo lepiej
      niż ich równolatki jakieś 5 lat temu. Teraz jest więcej różnego rodzaju środków
      kosmetycznych,jest więcej fajnych sklepów zciuchami i kręcą się bardzo ładne
      dziewczyny.Wcześniej środkiem na pryszcze była głównie pociecha: poczekaj samo
      przejdzie,dziś tym środkiem jest np. Oxy.A za zachowanie małolatów niech się
      wstydzą tacy jak Fitfit,to wy wychowujecie swoje dzieciaki. Też byłam
      nastolatką,rozwydrzoną i wciąz imprezującą ale na pewno nie głupią.To wszytko
      zależy w dużej mierze od tego co się wynosi z domu rodzinnego,nie ma
      autorytetów,oparcia?nie ma mądrego dzieciaka.
      a Fitfit chyba cierpi na demencję starczą,za jego czasów to nie było
      dupiastych,pryszczatych i krótkonogich potworów, tylko pewno same lilije
      kwitnące,hehe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka