deczko Re: Mój facet zarabia 27 tys. miesięcznie. 18.02.10, 12:00 Wow czyli jednak ma wade- 31 lat, a mimo to nie uzywa kremow przeciwzmarszczkowych. Powinnas mu zasugerowac botoks, stac go! heeheheh I oto jak rozpoznac trola, albo studentke pierwszego roku czegos tam... A na serio chlop opisany przez Ciebie w przyrodzie wystepuje, ale jest to niezwykle rzadki okaz. Aby go upolowac, trzeba sie niezle wysilic, nawet jesli jestes piekna, wyksztalcona i bogata, to mimo wszystko musisz sie przed nim ukorzyc. Faceci nawet bardzo przecietne pryszczate maminsynki, maja duze mniemanie o sobie. Bogaci, przystojni faceci, albo wyksztalceni, to juz w ogole- wpatruj sie w nich jak obrazek. Sa skupieni na sobie i na swych doraznych zaletach. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Mój facet zarabia 27 tys. miesięcznie. 18.02.10, 12:09 No dobrze, a jakie ma wady? Odpowiedz Link Zgłoś
naomi.schwein Re: Mój facet zarabia 27 tys. miesięcznie. 18.02.10, 14:12 Ma wady, których nie będę tu wymieniać, ale żadna z nich nigdy nie sprawiła, że pomyślałam o nim "co za dupek", a wielokrotnie to okreslenie przychodzilo mi na mysl podczas lektury tego forum i opisów zachowań róznych "misiów". Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Mój facet zarabia 27 tys. miesięcznie. 18.02.10, 17:24 Twój opis jest dość powierzchowny, nie wspomniałaś nic o wartościach, jakie ceni sobie Twój ideał. Przykładowo, nie napisałaś nic o tym, czy ceni on wierność. Jest to dość istotne, jeżeli rzeczywiście tak dobrze prezentuje się on na zewnątrz... Jeżeli czytasz to forum, to wiesz, że istnieją kobiety, które bezwzględnie dążą do osiągnięcia celów, które wydają im się atrakcyjne:) Odpowiedz Link Zgłoś
gocha033 prowadzi Agencje Towarzyska? 18.02.10, 12:15 Gdyz o ile wiem, to nawet dyrektorzy tyle nie zarabiaja (wyjawszy kilkadziesiat najwiekszych firm, ale w nich nie zostaje sie dyrektorem majac 31 lat) Odpowiedz Link Zgłoś
gocha033 Re: prowadzi Agencje Towarzyska? 18.02.10, 14:29 a1ma napisała: > Oj, mało wiesz ;P prosze (za dzisiejsza GW): zarobki prezesa NBP BP za zeszly rok 440 tys zl (brutto) Dodam, ze premier i prezydent tez maja cos kolo tego. > Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: prowadzi Agencje Towarzyska? 18.02.10, 15:14 No, 440 tys. brutto to jakieś 36 tys. miesięcznie, nie? A to pensja podstawowa pewnie, są jeszcze premie. Członkowie zarządu najlepszych spółek giełdowych biorą średnio po 100 tys. miesięcznie. Więc żeby zarobić te marne 27, to nie trzeba się aż do agencji schylać, serio serio ;) Na przykład dobry dentysta tyle zarabia. Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: prowadzi Agencje Towarzyska? 18.02.10, 15:34 gocha033 napisała: > Gdyz o ile wiem, to nawet dyrektorzy tyle nie zarabiaja > (wyjawszy kilkadziesiat najwiekszych firm, ale w nich nie zostaje sie dyrektore > m > majac 31 lat) Pogłówkuj, potem załóż działalność i przepracuj trochę, a sama się przekonasz, że to jest możliwe i to grubo przed trzydziestką. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Mój facet zarabia 27 tys. miesięcznie. 18.02.10, 12:20 jeżeli faktycznie tak jest, to szczerze gratuluję znam takich facetów i osobiście mi imponują inteligencja emocjonalna, dbanie o ciało i wygląd, męskie i jak widać trafne decyzje, skoro prowadzą do zarabiania dobrych pieniędzy Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Mój facet zarabia 27 tys. miesięcznie. 18.02.10, 12:30 Żódź go!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Mój facet zarabia 27 tys. miesięcznie. 18.02.10, 13:12 jedyny plus jaki zauwazyłam to to, że moze podciągniesz się przy nim z polskiego :) ile tych promili zalet ma w sumie?? Odpowiedz Link Zgłoś
naomi.schwein Re: Mój facet zarabia 27 tys. miesięcznie. 18.02.10, 14:28 Ech, mój błąd, przepraszam, użyłam slangu z innego forum. Poprawne wyrażenie to "to tylko promil czegoś", na tamtym forum "kilka promili" używa się wtedy, gdy chciało się rzucić jednym przykładem, ale się rozpisało i zrobiła się z tego sterta przykładów, do której "promil" już nie pasował. Za troskę o moją polszczyznę serdecznie dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
phalaenopsis Re: Mój facet zarabia 27 tys. miesięcznie. 18.02.10, 14:43 Mogłabyś zatem napisać poradnik - 'jak dobierać partnerów'... Byłabyś Marthą Stewart w temacie. Albowiem widać, że sprzedawałoby się jak ciepłe bułeczki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Mój facet zarabia 27 tys. miesięcznie. 18.02.10, 14:53 ano :) swoją drogą, nigdzie w tym porywającym kazaniu nie znalazła się informacja, gdzie my biedne mamy takich facetów szukać. jak już będziemy wiedziały, to porzucimy tych naszych łobuzów i chętnie tam się udamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
papalaya Re: Mój facet zarabia 27 tys. miesięcznie. 18.02.10, 14:57 brutto czy netto? Odpowiedz Link Zgłoś
naomi.schwein Re: brutto czy netto? 18.02.10, 16:40 Brutto. Wiem, słabo. <zart, zart> Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: brutto czy netto? 18.02.10, 16:49 naomi.schwein napisała: > Brutto. Wiem, słabo. > > > > > > > > > > <zart, zart> No tak... to netto wychodzi jakies ledwo 23 tys.. a ten podatek z II progu... o biedni wy.. ma chlebek am starcza? A benzyne? czy na gaz jezdzicie ;)? Odpowiedz Link Zgłoś
naomi.schwein Re: brutto czy netto? 18.02.10, 17:06 Miło, że się tak wdzięcznie zatroszczyłaś :) Za dwa lata bedzie lepiej, ale TO NAPRAWDE NIE JEST WAZNE. Wazne, by samiec z ktorym sie jest cos soba reprezentowal i byl fajnym mezczyzna, nawet jesli zarabia 800 zl a o oalym patyku czytal jedynie w kubusiu puchatku (jak sie nazywala ta zabawa, kiedy to patyk sobie przeplywal pod mostem?). Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: brutto czy netto? 18.02.10, 17:18 naomi.schwein napisała: > Miło, że się tak wdzięcznie zatroszczyłaś :) Za dwa lata bedzie lepiej, > ale TO NAPRAWDE NIE JEST WAZNE. No nie jest. Tylko dlaczego Ty to podkreslasz na kazdym kroku? Jakby nie bylo to pewnie nie wiedzielibysmy ile ten Twoj ideał zarabia.. albo dowiedzielibysmy sie gdzies w trakcie a nie z tytułu watku ;) > Wazne, by samiec z ktorym sie jest cos > soba reprezentowal Milo by bylo jakby samica tez soba cos reprezentowala. ja ywiem, ze jestesmy mocno zdeterminowani biologia ale o swoim partnerze czy chocby w domysle o nim nie napisałabym per "samiec". jakaies to płytkie mocno dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
papalaya Re: brutto czy netto? 18.02.10, 22:13 dzięki, to mi wystarczyło trollu, hehe... naomi.schwein napisała: > Brutto. Wiem, słabo. > > > > > > > > > > <zart, zart> Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Mój facet zarabia 27 tys. miesięcznie. 18.02.10, 15:01 naomi.schwein napisała: > Po co to wszystko piszę? NIe po > to, zeby sie chwalić, co mi przyjdzie po anonimowym puszeniu sie na > forum. Cczasem tu zagladam, i nie moge sie nadziwic na obcowanie z > jakimi mezczyznami dziewczyny się decydują. facet jak facet, ale ile ty zarabiasz :) oczywiście nie wątpię, ze jesteś niemal tak idealna jak on, ale fakt, że zaczęłaś pisać od pieniędzy świadczy jak najgorzej o tobie bo chyba nie jesteś pasożytem żyjącym z jego pensji no nie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
masandra6 Re: Mój facet zarabia 27 tys. miesięcznie. 18.02.10, 15:10 Ludzie dajcie dziewczynie spokój. Chciała sobie pofantazjować. Każdy z nas mógł coś takiego napisać. Niestety Naomi była pierwsza. :) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Cholera, mój zarabia 26,5 tys 18.02.10, 15:19 ale dostanie bęcki dzisiaj... niedbalec jeden... Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais przestałam czytać w tym momencie 18.02.10, 15:58 C) nie cierpi na żadną z nowoczesnych chorób cywilizacyjnych (depresja, maminsynkostwo, "depresja", czyt. lenistwo, Odpowiedz Link Zgłoś
naomi.schwein Re: przestałam czytać w tym momencie 18.02.10, 16:35 depresja - straszna choroba duszy (która rzutuje też na kondycję ciała) mogąca prowadzić nawet do śmierci "depresja" - wykorzystywana przez różnych bumelantów do niewywiązywania się z umów na czas etc., rowniez niezla wymowka nieudacznikow zyciowych, ktorzy zamiast ruszyc sie z domu i zrobic cos ze swoim zyciem, siedza w domu i szukaja wymowek majacych tlumaczyc ich lenistwo. Do depresji numer jeden nic nie mam, i gdyby ktos z moich bliskich na nia zapadl, staralbym sie pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: przestałam czytać w tym momencie 18.02.10, 16:36 > Do depresji numer jeden nic nie mam poza tym, że nazywasz ją chorobą cywilizacyjną i podkreślasz, że chłop jej nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
naomi.schwein Re: przestałam czytać w tym momencie 18.02.10, 16:47 Zawsze przyznaje sie do bledu, jesli go popelnilam. Pisalam za szybko, w afekcie i zawalilam sprawe z cudzyslowami przy depresjach, przez co zdanie moglo zabrzmiec zle. Prawdziwej depresji nie nalezy lekcewazyc. Odpowiedz Link Zgłoś
kochamkobiety Re: Mój facet zarabia 27 tys. miesięcznie. 18.02.10, 16:00 Moim zdaniem autorka wątku zapomniała wspomnieć o bmw. Ale tak po przemyśleniu nie mogła napisać o bmw, ponieważ kierowcy bmw "nie mówią ładnie". Jestem tego żywym przykładem:) Odpowiedz Link Zgłoś
naomi.schwein Re: Mój facet zarabia 27 tys. miesięcznie. 18.02.10, 16:25 On jezdzi dwudziestoparoletnim szwedzkim samochodem, darzy go czuloscia i predzej zajezdzi go na smierc niz kupi nowy (nie, nie jest skapcem, ma obsesje na punkcie klasycznej szwedzkiej motoryzacji), ja jezdze Mazda 3 poprzedniej generacji, poniewaz to piekne, niezawodne auto. Luksusowy samochod by podkreslac swoja pozycje? To nie dla nas. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Mój facet zarabia 27 tys. miesięcznie. 18.02.10, 16:31 to po co podkreślać pozycję pierwszym zdaniem postu? kupy się to nie trzyma :) jeśli on taki skromny, pewnie by mu się nie spodobało robienie z niego takiego bóstwa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jedzoslaw Re: Mój facet zarabia 27 tys. miesięcznie. 18.02.10, 16:33 Ani chybi da szlaban na internet :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochamkobiety Re: Mój facet zarabia 27 tys. miesięcznie. 18.02.10, 17:10 Coś mi się zdaje, że z tym sianem u Was nie tete, bo gratami to jeżdżą ludzie na dorobku oraz kompletne sknery chcące zabrać kasę do grobu. Jak to ma się do ideału? Odpowiedz Link Zgłoś
ind-ja Re: Mój facet zarabia 27 tys. miesięcznie. 18.02.10, 16:36 o ja naomi,a jak on podciera sobie tylek,to papier tez sklada na pol,czy jedzie na kozaka,tylko jednym listkiem?a earl greja tez lubi sobie zaparzyc tuz po zmroku,kiedy tylko dzieci/psy/kury/konie/tesciowie pojda spac?Bo jak nie,to nie jest moim idealem Odpowiedz Link Zgłoś
jedzoslaw Re: Mój facet zarabia 27 tys. miesięcznie. 18.02.10, 16:43 nd-ja napisała: > o ja naomi,a jak on podciera sobie tylek,to papier tez sklada na pol,czy jedzie > na kozaka,tylko jednym listkiem? Weź, cóż za barbarzyństwo. Przecież oni mają w domu bidet, z ciepłą wodą różaną. Jest nawet opcja lewatywy. Papier jest dla plebsu. Odpowiedz Link Zgłoś
nat_25 Re: Mój facet zarabia 27 tys. miesięcznie. 18.02.10, 16:48 przeczytalam twoj post i az sie nie moglam doczekac jak te harpie internetowe sie na ciebie rzuca :D nie ze mam cos do Ciebie, bo czytam to forum zeby sie rozweselic, tu jest jak u w programie Jerry Springer - jatka od rana do wieczora, o wszystko !! w sumie jeszcze lepsza zabawa jest na emamie ale tu tez jest niezle my Polacy! kompleksy, zazdrosc, zawisc i obrzucanie sie wyzwiskami ! a mi sie ten facet z opisu podoba ! :P :P zjedzcie mnie haha! Odpowiedz Link Zgłoś
moniskaa7 Re: Mój facet zarabia 27 tys. miesięcznie. 18.02.10, 17:34 i co z tego, to co dla Ciebie jest idealne dla innych nie jest, jak czytam opis tego faceta, to uwierz mi wcale mi nie imponuje, bo dla mnie ważne są trochę inne wartości niż dla Ciebie, jak widzę Odpowiedz Link Zgłoś
aniiatka Re: Mój facet zarabia 27 tys. miesięcznie. 18.02.10, 17:45 Zgadzam się z autorką, ale to chyba trzeba samemu być dowartościowanym, mieć ustabilizowane, szczęśliwe życie i być średnio inteligentnym żeby zrozumieć co dziewczyna miała do przekazania. Odpowiedz Link Zgłoś
jane-bond007 Re: Mój facet zarabia 27 tys. miesięcznie. 18.02.10, 17:41 No i masz rację Naomi :) zgadzam się od A do F Odpowiedz Link Zgłoś
franc_tireur Prezydent Rzeczypospolitej. 18.02.10, 18:10 Jak w pysk strzelił. Tylko ten wiek przekręcony - dla zmyły. Odpowiedz Link Zgłoś
uleczka_k Re: Prezydent Rzeczypospolitej. 18.02.10, 18:51 No, ja bym raczej obstawiała Ojca Dyrektora... Odpowiedz Link Zgłoś
lisdene Podoba mi się ten post :) 18.02.10, 19:24 Podoba mi się ten post :), jest bardzo prowokatorski..... Autorce chyba o to chodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: Podoba mi się ten post :) 18.02.10, 19:27 e gdzie tam. Zbyt dosłowny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a najlepszy jest tytuł tego wątku 18.02.10, 21:32 od razu wiadomo czego można się spodziewać w treści buhaha trolownia. Odpowiedz Link Zgłoś
takajatysia Re: Mój facet zarabia 27 tys. miesięcznie. 18.02.10, 21:58 Co niektóre mają inne kryteria wyboru niż miesięczna pensja. A w ogóle śmierdzi trollem. Taki zaczepno - głośny styl i obrzucanie błotem zamiast argumentów. Odpowiedz Link Zgłoś
rachela25 Re: Mój facet zarabia 27 tys. miesięcznie. 18.02.10, 22:06 gdyby mój facio zarabiał 27 patyków, to musiałabym mieć nierówno pod sufitem żeby się tarabanić starą mazdą Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: Mój facet zarabia 27 tys. miesięcznie. 18.02.10, 23:06 rachela25 napisała: > gdyby mój facio zarabiał 27 patyków, to musiałabym mieć nierówno pod > sufitem żeby się tarabanić starą mazdą Zalezy. ja tam za nic bym nie sprzedała Krychy bo uwielbiam ten samochod, mimo, ze ma 12 lat, jest lekko obity na tyle. Ale mam do niego tak ogromny sentyment ze nie chce sie z nim rozstawac. Jest wygodny, ma idealne dla mnie ulozenie w srodku, pasujacy mi silnik i jest japonsim, trwalym autem i nie widze zadnego zastepczaka poki co ;) A mniej lub bardziej byloby nas stac na wymiane mojego auta. Tylko po co skoro ja tamto kocham? :) Nie zawsze jest to kwestia mozliwosci :) Odpowiedz Link Zgłoś
pencerfum Re: Mój facet zarabia 27 tys. miesięcznie. 18.02.10, 23:20 Ech, sentyment do samochodów... Ja pamiętam jak się poryczałam sprzedając moją starą Vectrę. Ale dziewczyny, o wiele lepszą sprawą od faceta zarabiającego 20 ileś tysi jest samej je zarabiać! PS Krycha to Corolla? Czy co? erillzw napisała: > rachela25 napisała: > > > gdyby mój facio zarabiał 27 patyków, to musiałabym mieć nierówno > pod > > sufitem żeby się tarabanić starą mazdą > > Zalezy. ja tam za nic bym nie sprzedała Krychy bo uwielbiam ten > samochod, mimo, ze ma 12 lat, jest lekko obity na tyle. Ale mam do > niego tak ogromny sentyment ze nie chce sie z nim rozstawac. Jest > wygodny, ma idealne dla mnie ulozenie w srodku, pasujacy mi silnik i > jest japonsim, trwalym autem i nie widze zadnego zastepczaka poki co > ;) > A mniej lub bardziej byloby nas stac na wymiane mojego auta. Tylko > po co skoro ja tamto kocham? > :) > Nie zawsze jest to kwestia mozliwosci :) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Mój facet zarabia 27 tys. miesięcznie. 19.02.10, 11:18 mysle, ze warto, zeby w tym wieku juz uzywal kremow, skora gorsza sie robi, szczegolnie zima... a wracajac do tematu - niestety takich facetow jak Twoj jest bardzo malo! dlatego kobiety sa same albo wiaza sie z byle kim Odpowiedz Link Zgłoś
haldeman79 Tzn. jakich? 19.02.10, 14:30 a wracajac do tematu - niestety takich facetow jak Twoj jest bardzo malo! dlatego kobiety sa same albo wiaza sie z byle kim Odpowiedz Link Zgłoś