renietoone 14.02.04, 18:23 i oszustka zabierajaca nicki w dodatku przeklina i mowi na zajo.... niech adminka zrobi z tym porzadek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
admin_kobieta Re: reniatoja to troll 14.02.04, 18:27 wszyscy doskonale wiedzą które renie są trollami :-) więc nie rozrabiaj Odpowiedz Link Zgłoś
renietoone Re: reniatoja to troll 14.02.04, 18:34 wszyscy tzn. pan, pani, spoleczenstwo? noo, az tak daleko idacych wnioskow nie wyciagalyby :-)))) ale podziwiaja i respect dla PT Adminki za poczucie humoru i bystrosc umyslu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
admin_kobieta Re: reniatoja to troll 14.02.04, 21:56 proszę o sprawdzenie poczty Odpowiedz Link Zgłoś
lisovva Re: adminka sama sie skasowala!!!!! 15.02.04, 12:22 to do mnie, myszki? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
admin_kobieta Re: adminka sama sie skasowala!!!!! 15.02.04, 12:37 Tak to prawda skasowałam swój post bo popełniłam w nim bardzo istotny błąd należy to sprostować: 'reniatoja' - nie jest podszywką (stali bywalcy znają ją dobrze, pisze również jako 'renia' nie logując się) 'reniatoone' i 'renietomy' i inne nowe nicki nawiązujące do Reni niestety są podszywkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: adminka sama sie skasowala!!!!! IP: *.ath.spark.net.gr 15.02.04, 12:39 Dziekuje za to sprostowanie. Renia (toja) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
biale.myszy wszystkie renie są nasze :D 15.02.04, 12:58 Kazdy średnio rozgarniety forumowicz wie, które renie są które; kobieto daj spokój reniom. Myszy apelują o rozsądek. Odpowiedz Link Zgłoś