wiarusik 08.03.10, 15:47 kończy mi się jutro lokata,a nie mam czasu do końca tygodnia iść do banku i to załatwić.nic się z tymi pieniędzmi do tego czasu nie stanie?;) tak martwię się o moje uciułane;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
menk.a Re: lokata 08.03.10, 15:52 W moim banku klient sam sobie może założyć lokatę (przez internet) i tak samo w każdej chwili z niej zrezygnować. Ja swojej nie wycofałam, kiedy się termin skończył i automatycznie została przedłużona. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: lokata 08.03.10, 15:56 to nic nie rob. Nie przepadnie ci twoja krwawica, co najwyzej nie bedzie oprocentowana lub pozostanie na jakims minimalnym % Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: lokata 08.03.10, 15:58 to dobrze;) za te pieniążki byłoby trochę kałasznikowów,amunicji i sznurów konopnych;) Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: lokata 08.03.10, 15:59 wiarusik napisała: > kończy mi się jutro lokata,a nie mam czasu do końca tygodnia iść do banku i to > załatwić. następny co umów i regulaminów nie czyta, oj ludzie, ale was można strzyc... Odpowiedz Link Zgłoś