rzeka.chaosu 09.03.10, 21:27 Jak myślicie, ilu jest na tym forum schizofreników? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wicehrabia.jullian Re: Schizofrenia 09.03.10, 21:30 Na pewno ja i moje alter ego- wicehrabia.julian, rumak.hrabiny, murzynier- bo jesteśmy jednom osobom. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Schizofrenia 09.03.10, 21:32 Nie no przedstaw się z innych nicków też ;) Zawsze mnie ciekawiło jak można żyć takim nudzącym się dziwadłem, żeby żyć trollując na forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ritsuko Re: Schizofrenia 09.03.10, 21:31 Obstawiam null, ew. w remisji, ale wtedy nie użyłabym tego słowa Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: Schizofrenia 09.03.10, 21:31 a ilu psychopatów? Schizofrenika to chyba jeszcze dosyć łatwo wyczaić tak jak tę basię z Krakowa", której się wydaje, że wszyscy są nią, ale z psychopatami to trudniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Schizofrenia 09.03.10, 21:33 Rany nie strasz mnie. Psychopatów boję się najbardziej ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
ritsuko Re: Schizofrenia 09.03.10, 21:39 To uważaj na prezesów i wysoko postawionych managerów- wśród nich jest sporo, bo świetnie radzą sobie na tych stanowiskach. Cóż czasem też mniej empatii by mi się przydało... Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Schizofrenia 09.03.10, 21:32 Statystycznie może zdarzyć się kilku. To straszna choroba, choruje cała rodzina. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.g Re: Schizofrenia 09.03.10, 21:36 i do tego jest genetycznie dziedziczona, ja tez moze sie zaliczam do szanownego grona .... zaden wariat wam sie nie przyzna do tego ze zwariowal Odpowiedz Link Zgłoś
ritsuko Re: Schizofrenia 09.03.10, 21:42 Ja mam trochę lepiej- stwierdzono organikę, ale i tak we mnie siedzi strach, że może jednak coś... I nie przejmuj się, nie ma 100% pewności co do dziedziczenia, to tylko prawdopodobieństwo i czynniki sprzyjające. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.o.vel.wicehrabia.julian Re: Schizofrenia 09.03.10, 21:45 a ja nie wiem kim jestem, w realu jestem kobieta ale w necie od lat udaję mężczyznę... Odpowiedz Link Zgłoś