rzulw 19.02.04, 01:23 kim jest prawdziwy mężczyzna wg Was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olaola Re: facet prawdziwy IP: *.echostar.pl 19.02.04, 01:42 taki, który nie wstydzi się odrobiny kobiety w sobie, a jednocześnie jest twardy,zdystansowany,lojalny tak jak kobieta nie potrafi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scarlet Spider Re: facet prawdziwy IP: *.client.comcast.net 19.02.04, 06:41 ....tak tak i nazywa sie Szarik..... Odpowiedz Link Zgłoś
kadka Re: facet prawdziwy 19.02.04, 06:42 Gość portalu: olaola napisał(a): > taki, który nie wstydzi się odrobiny kobiety w sobie, a jednocześnie jest > twardy,zdystansowany,lojalny tak jak kobieta nie potrafi kobiety sa bardziej lojalne! kobiety wspolczesne tez sa twarde i zdystansowane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scarlet Spider Re: facet prawdziwy IP: *.client.comcast.net 19.02.04, 06:53 Kopernik byla kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
zlewozmywak1 Re: facet prawdziwy 19.02.04, 10:02 Na dzień dzisiejszy wszystkie wymagania kobiet dotyczace mężczyzn wprowadzone jako dane do maszyny profesora T Alenta dały by jeden wynik: Jezus z Nazaretu byle tylko obciąc mu włosy i nie dokładac białych skarpetek. Odpowiedz Link Zgłoś
glonik Re: facet prawdziwy 19.02.04, 10:12 to ten, który jest ze mną, którego nie "wymyślam" na nowo, a przyjmuję takiego, jakim jest. Jeśli go zmieniam, to bezwiednie, a raczej on sam się zmienia, bo chce. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: facet prawdziwy IP: *.net.autocom.pl 19.02.04, 18:29 Dawniej prawdziwy mężczyzna powinien zasadzić drzewo, spłodzić syna i wybudować dom. Te czasy jednak już minęły. Teraz prawdziwy mężczyzna powinien być metalowy; w kieszeni mieć złoto, na głowie srebro, a w spodniach... stal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Randall Re: facet prawdziwy IP: 195.245.217.* 12.03.04, 16:40 > to ten, który jest ze mną, którego > nie "wymyślam" na nowo, a przyjmuję > takiego, jakim jest. Jeśli go zmieniam, > to bezwiednie, a raczej on sam się zmienia, > bo chce. I tyle. Ma gość szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
ormo.precz Re: facet prawdziwy 12.03.04, 16:44 rzulw napisał: > kim jest prawdziwy mężczyzna wg Was? Pisałem już wczoraj, że wszelkiego rodzaju pytania o prawsziwych mężczyzn, prawdziwych Polaków, prawdziwych katolików itd. brzydko mi się kojarzą. Nie wiem dlaczego Pani Admin Wszechmogąca wycięła mi ten tekst, przecież jest to pogląd jak najbardziej polit-poprawny. ormo precz Odpowiedz Link Zgłoś