Dodaj do ulubionych

kwik, jak mogłaś???

15.02.02, 12:12
tak się unieść z okazji dnia traktorzystki i proponować posprzątanie bagna? to
mu do Ciebie z sercem na dłoni, a Ty do nas ze szmatą? wstyd, towarzyszko kwik.
zawiodłyście kolektyw...
Obserwuj wątek
    • kwik su, a jak Ty mogłaś tak nabałaganić? 15.02.02, 12:18
      a gdzie wojskowy dryl? już ja was przywołam do porządku, moi drodzy.. ORDNUNG
      MUST SEIN!

suzume napisał(a):

> tak się unieść z okazji dnia traktorzystki i proponować posprzątanie bagna? to
      > mu do Ciebie z sercem na dłoni, a Ty do nas ze szmatą? wstyd, towarzyszko kwik.
      >
      > zawiodłyście kolektyw...

• suzume wiesz co, kwik 15.02.02, 12:25
        zabierz se tego ordunga do domu...
        jak Ty to sobie wyobrażasz, że na bagnie - źródle forumowego zepsucia - będzie
        wyglądało jak w pudełeczku? no przecież to nie licuje z godnością tak szacownej
        instytucji szerzenia zepsucia...
        • kwik kotku najdroższy 15.02.02, 12:30
          a kto mówił o porządeczku w pudełeczku?

chodziło o posprzątanie PRZED imprezką bagienną, żeby W TRAKCIE nie przewracać
          się o Twoje różowe gumowce, podwiązki, flaszki po budyniu itp. dbam o Wasze
          bezpieczeństwo, po prostu.

suzume napisał(a):

> zabierz se tego ordunga do domu...
          > jak Ty to sobie wyobrażasz, że na bagnie - źródle forumowego zepsucia - będzie
          > wyglądało jak w pudełeczku? no przecież to nie licuje z godnością tak szacownej
          >
          > instytucji szerzenia zepsucia...

• aise_ kwik a wiesz co ja myślę? 15.02.02, 12:37
            ja myślę, że Ty to chcesz szerzyć te swoje słowa na "h" i na "a" i siać ferment
            w bagienku, które i tak juz jest sfermentowane!

proszę o złożenie samokrytyki!
            • kwik chodzi o 15.02.02, 12:40
              holerę archanielską, czy co?
              • suzume nie 15.02.02, 12:42
                o holownik "awdiejew"
              • aise_ nie kwisiu 15.02.02, 12:42
                chodzi o to słowo co mi przez klawisze nie chce przejść /higiena/ - przeszło,
                uff...

i to drugie na "a".... suzume wie o czym mowa....
          • suzume ciap ciap ciap... 15.02.02, 12:38
            po 1 primo - od bałaganu jeszcze nikt nie umarł
            po 2 primo - to jest nieład artystyczny, będący częścią scenografii
            po 3 primo - jak już sprzątasz, to nie zapomnij uporządkować swojej kolekcji
            petów i przestaw gdzieś tę betoniarkę
            • kwik do wszystkich babek w bagnie 15.02.02, 12:42
              nie ulegajcie stereotypowym zachowaniom kłótliwych babek. wszystkie na mnie
              jednego kwika biednego?

graba na zgodę, OK?
              p.s. sue, jest o jednego peta mniej, czy coś Ci wiadomo na ten temat?
              • aise_ graba 15.02.02, 12:44
                no dobra, ale juz sie nie wyglupiaj ze sprzątaniem, ok?

co Ty taka, kurde, higienistka jakaś jesteś?

nie ma co się kłócić - napijmy się...
                • suzume wypijmy za 15.02.02, 12:48
                  1) /h/olerę
                  2) /a/rchanielską
                  i
                  3) niech obie te przykre rzeczy zdarzają się tylko innym
              • suzume o pecie 15.02.02, 12:46
                nic mi nie wiadomo, gdyż zupełnie niepalącą jestem (ale się poprawię!)

graba
                • kwik no dziołchy! 15.02.02, 12:47
                  i zgoda zapanowała w bagienku.
                  lewe nogi na stół i zdrowie konia!
                  • suzume słonia, kwik, 15.02.02, 12:49
                    słonia... i chomika
                    • aise_ Re: słonia, kwik, 15.02.02, 12:50
                      zbłąkanych istot pozaziemskich i betoniarki!
                      • suzume a także 15.02.02, 12:52
                        bytów nieistniejących, trutni i reszty zoologa
                        proponuję również uczcić setką zaginiione: kasiulka i wasię
                        • aise_ za wasie i kasiulka! 15.02.02, 12:55
                          oraz za elfy i takie tam inne
                          • suzume szczególnie 15.02.02, 12:58
                            za takie tam inne.
                            proponuję nie pomijać "różnych takich" oraz "innych takich rozmaitych"
                            • aise_ Re: szczególnie 15.02.02, 13:11
                              należy tez wziąc pod uwagę wszystkie "itakdaleje", "etcetery" oraz "itympodobne"

• suzume myślę także, że 15.02.02, 13:15
                                nie byłoby dobrze pominąć "tympodobne", "socalledy", "krewnychiznajomychkrólka"
                • aise_ Re: o pecie 15.02.02, 12:49
                  no, kurde, popraw się!
                  (ja też jezdem niepalącą - jaki wstyd!)

• suzume Re: o pecie 15.02.02, 12:50
                    wiesz co? "kto sam jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci w nią kamieniem"...
                    • Gość: gucio ffiuuuuuuuuuuuuuuuuluuup - rzucil gucio/ntxt IP: 194.181.183.* 15.02.02, 12:51
                      suzume napisał(a):

> wiesz co? "kto sam jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci w nią kamieniem"...

• suzume czy gucio dzisiaj przebrał się za czajnik? (n/txt) 15.02.02, 12:56
                        • aise_ czajnik w paski a żądło robi za gwizdek:))) 15.02.02, 12:58
                          • suzume a cała para idzie w gwizdek? :))) (n/txt) 15.02.02, 13:03
                    • aise_ Re: o pecie 15.02.02, 12:52
                      albo petem

chodź sie zapiszemy na jaki kurs dla palaczy
                      albo jaki podręcznik se kupimy: "nauka palenia w weekend"
                      przecież nie chcemy tym niepaleniem bagna demoralizować, no nie?
                      • suzume Re: o pecie 15.02.02, 12:55
                        aise_ napisał(a):

> albo jaki podręcznik se kupimy: "nauka palenia w weekend"

albo "palenie w 10 minut" kiedyś widziałam w supermarkecie książkę "windows 2000
                        w 10 minut" - miała ze 30 stron, więc jeszcze zostawalo 5 minut na ćwiczenia ;)

> przecież nie chcemy tym niepaleniem bagna demoralizować, no nie?

a uchowaj marbucie!
                        • kwik nimfy, wy cały czas o piciu 15.02.02, 13:03
                          kasa niedługo się skończy..
                          może by tak wpuszczać wycieczki na obserwacje, na te półki skalne z boku.
                          5 minut z tarasu widokowego = 600 bagienurków.
                          gucio na bramce, co?
                          • aise_ Re: nimfy, wy cały czas o piciu 15.02.02, 13:05
                            ja nie wiem czy gucio całego utargu nie skonfiskuje
                            ale poza tym dobry plan

ale mają zakaz używania lornetek
                            • kwik a na nóżki 15.02.02, 13:10
                              plastikowe papcie z gumką, żeby nie zadeptali bagna i okolic.

> ja nie wiem czy gucio całego utargu nie skonfiskuje
                              > ale poza tym dobry plan
                              >
                              > ale mają zakaz używania lornetek

• suzume aise, kwik robi podpuchę 15.02.02, 13:13
                                a od kiedy to, ja się zapytuję uprzejmie, w necie płaci się za wirtualne drinki?
                                kwik, nereido rozlewisk, czy Ty aby nie weszłaś z guciem w zmowę i
                                porozumienie, i nie próbujecie przypadkiem zrobić jakiejś lewej kasy?
                                • kwik od razu tam podpucha 15.02.02, 13:20
                                  a Ty myślisz, że do kogo rachunki przychodzą za te libacje i orgie? już te
                                  papierzyska na korytarz wychodzą..
                                  muszę zatem kręcić coś na boku (lewa kasa nie jest zła).

suzume napisał(a):

> a od kiedy to, ja się zapytuję uprzejmie, w necie płaci się za wirtualne drinki
                                  > ?
                                  > kwik, nereido rozlewisk, czy Ty aby nie weszłaś z guciem w zmowę i
                                  > porozumienie, i nie próbujecie przypadkiem zrobić jakiejś lewej kasy?

• suzume lewa kasa nie jest zła 15.02.02, 13:23
                                    ale tylko przehulana na bagnie...
                                    a rachunki forwarduj guciowi :)
                                    • kwik ar ju siur? 15.02.02, 13:25
                                      chcesz swego lubego z torbami puścić? i komornika nasłać? a spisaliście
                                      intercyzę?
                                      • suzume aj em siur 15.02.02, 13:28
                                        1) narzeczeństwa nie potrzebują intercyz
                                        2) wolę, żeby gucio poszedł z torbami z powodu naszych imprez, niż żeby tracił
                                        kasę na bara bara na bora bora
                                        • kwik rili? 15.02.02, 13:32
                                          suzume napisał(a):

> 1) narzeczeństwa nie potrzebują intercyz

ale ślub planowany (zabezpiecz się, su, bo nie będziesz miała na dropsy)

> 2) wolę, żeby gucio poszedł z torbami z powodu naszych imprez, niż żeby tracił
                                          > kasę na bara bara na bora bora

a za gwałty to może i posiedzieć kwileczkę...
                                          • aise_ będzie siedział wirtualnie 15.02.02, 13:40
                                            czyli rok nie wyrok
                                            i tylko opije sie jak bąk za nasze dulary
                                            • kwik Re: będzie siedział wirtualnie 15.02.02, 13:47
                                              skaranie boskie z tym trutniem.

tyle kłopotów przez niego będzie..hm.
                                              su, może go puścić w dzierżawę, żeby pokryć długi libacyjne?
                                              • suzume kwik. autsorsujemy gucia? (n/txt) 15.02.02, 14:21
                                          • suzume a kto, przepraszam, 15.02.02, 14:19
                                            ten ślub planuje? guci dał cichcem na zapowiedzi? nic z tego...
                                            • aise_ donoszę uprzejmie 15.02.02, 14:48
                                              że sama wiadziałam jak gucio umowy przedmałzenskie sporządzał na forum
                                              • Gość: gucio na chwile... IP: 194.181.183.* 15.02.02, 15:16
                                                nawet was nie mozna zostawic same. ledwo sie czlowiek wyjdzie posilic po
                                                japonsku a tu go zara chca 1) puscic z torbami 2) ozenic (w praktyce to samo,
                                                czyli z torbami) i 3) wsadzic do mamra (a torby - wiadomo). lepiej powiedzcie
                                                czy ktora tam z gor nadaje, zokolic korbielowa konkretnie? albo moze macie
                                                jakiego bace pogodynke? gucio sie chce wysliznac tego weekendu (przynajmniej
                                                jeden lyweknd bez morlaniaka. chociaz...)
                                                g
                                    • kwik zrestrukturyzujemy gucia! 15.02.02, 15:16
                                      su, amnezja? przecież dawaliście już na zapowiedzi.
                                      • Gość: gucio Re: zrestrukturyzujemy gucia! IP: 194.181.183.* 15.02.02, 15:26
                                        kwik, nie zarzucaj mojej najmilejszej zadnych ulomnosci zwiazanych z wiekiem
                                        starczym oraz naduzywaniem cvholesterolu. po pierwsze primo to moja najmilejsza
                                        ma umysl swiatly jak jarzeniowka, po drugie primo to ona ma dopiero 27 (no prawie
                                        28) lat, a po trzecie primo, to jak bys wiedziala jakie ma wymiary to z zazdrosci
                                        zapakowalabys sie w beczke i zabila gwozdziami (albo gwozdzmi). poza tym wszelkie
                                        plotki dot. naszego slubu sa stanowczo przesadzone.
                                        g

kwik napisał(a):

> su, amnezja? przecież dawaliście już na zapowiedzi.

• kwik lecz niestety 15.02.02, 15:29
                                          pije za dużo (złogi cholesterolu). jednak z racji bagiennych zwyczajów jest to
                                          ustprawiedliwione.

a śledzie z beczki są ohydne, tyle Ci powiem.
                                          • kwik cd.i nie będę się tam pakować (ntxt) 15.02.02, 15:31
                                          • Gość: gucio kwikus ja ciebie ostrzegam IP: 194.181.183.* 15.02.02, 15:53
                                            gucio moze wiele wytrzymac bo i stare juz jest chlopsisko (wulgarny samiec
                                            myslacy tylko wiadomo o czym - pzyp.red) i doswiadczone przez los jak matka
                                            teresa z kalkuty. ale... sa gdzies granice guciowej wytrzymalosci. wmawianie
                                            guciowej wybrance najmilejszej (oby zyla wieccznie) naduzywania czegokolwiek, nie
                                            miesci sie w granicach. no, ka pe wu?
                                            gucio

kwik napisał(a):

> pije za dużo (złogi cholesterolu). jednak z racji bagiennych zwyczajów jest to
                                            > ustprawiedliwione.
                                            >
                                            > a śledzie z beczki są ohydne, tyle Ci powiem.

• kwik guciuś 15.02.02, 15:59
                                              granice są od tego by je przekraczać, łamać i zmieniać :)))
                                              to jest rewanż (vendetta słodka niczym tiramisu) za napad w sprawie czystości
                                              bagiennej przedimprezowej.

a ja tak lubię się droczyć. zdaje się, że mnie wykolegujecie z bagna niedługo.
                                              i co ja bidna zrobię?

Gość portalu: gucio napisał(a):

> gucio moze wiele wytrzymac bo i stare juz jest chlopsisko (wulgarny samiec
                                              > myslacy tylko wiadomo o czym - pzyp.red) i doswiadczone przez los jak matka
                                              > teresa z kalkuty. ale... sa gdzies granice guciowej wytrzymalosci. wmawianie
                                              > guciowej wybrance najmilejszej (oby zyla wieccznie) naduzywania czegokolwiek, n
                                              > ie
                                              > miesci sie w granicach. no, ka pe wu?
                                              > gucio
                                              >
                                              > kwik napisał(a):
                                              >
                                              > > pije za dużo (złogi cholesterolu). jednak z racji bagiennych zwyczajów jes
                                              > t to
                                              > > ustprawiedliwione.
                                              > >
                                              > > a śledzie z beczki są ohydne, tyle Ci powiem.
                                              >

• kwik zgłaszam się na ochotnika 15.02.02, 16:00
                                              na czarną owcę bagna.
                                              • Gość: gucio Re: zgłaszam się na ochotnika IP: 194.181.183.* 15.02.02, 16:10
                                                wiesz co kwik. jakbys sie okazala kobieta to moglbym ci zaproponowac maly biznes.
                                                mam czarnego barana upartego na podoredziu i juz od dawna chce go wyswatac ale on
                                                uparty jak koziol zawsze staje okoniem. jak bys go zagospodarowala (wikt i
                                                opierunek included) to bym ci postawil piwo albo calvadosa. machniom?

kwik napisał(a):

> na czarną owcę bagna.

• aise_ guciu ten twój baran 15.02.02, 16:12
                                                  to ryba - lepiej mu jakąś okonice znajdź, a nie swatasz z owcami!
                                                  wstydź się - takie krzyżówki miedzygatunkowe nic dobrego nie przyniosą!
                                                  • Gość: gucio Re: guciu ten twój baran IP: 194.181.183.* 15.02.02, 16:17
                                                    nieeeeee, wszystko mieszasz. ryba to ja jestem (zreszta prawie baran, i po co mi
                                                    tu mieszac ryby???). ten baran to jest to baran jak byk, tylko jak go przycisnac
                                                    malzensko to abo staje okoniem albo sie rakiem wycofuje. a w tym caly jest
                                                    ambaras by zwierzeta chcialy naraz.

aise_ napisał(a):

> to ryba - lepiej mu jakąś okonice znajdź, a nie swatasz z owcami!
                                                    > wstydź się - takie krzyżówki miedzygatunkowe nic dobrego nie przyniosą!

• suzume jak to ryba, mi leonito? (n/txt) 15.02.02, 16:23
                                                  • Gość: gucio Re: guciu ten twój baran IP: 194.181.183.* 15.02.02, 16:26
                                                    niestety najdrozsza. pewnych rzeczy nie da sie ukryc. ale podobno charakterem mi
                                                    blizej barana.
                                                    g

> nieeeeee, wszystko mieszasz. ryba to ja jestem (zreszta prawie baran, i po co m
                                                    > i
                                                    > tu mieszac ryby???). ten baran to jest to baran jak byk, tylko jak go przycisna
                                                    > c
                                                    > malzensko to abo staje okoniem albo sie rakiem wycofuje. a w tym caly jest
                                                    > ambaras by zwierzeta chcialy naraz.
                                                    >
                                                    > aise_ napisał(a):
                                                    >
                                                    > > to ryba - lepiej mu jakąś okonice znajdź, a nie swatasz z owcami!
                                                    > > wstydź się - takie krzyżówki miedzygatunkowe nic dobrego nie przyniosą!
                                                    >

• aise_ to znaczy guciu 15.02.02, 16:28
                                                    ze sie sam chcesz z kwikiem krzyżowac?
                                                  • Gość: gucio Re: to znaczy guciu IP: 194.181.183.* 15.02.02, 16:30
                                                    zupelnienie wiem co cie naprowadzilo na taki tok rozumowania, ale uwierz mi raz
                                                    na jutro, ze guciowi tylko jedna krzyzowka w glowie. z wroblem zreszta.
                                                    g
                                                    aise_ napisał(a):

> ze sie sam chcesz z kwikiem krzyżowac?

• suzume no tak... 15.02.02, 16:29
                                                    ciekawe do jakiej zwierzyny mnie najbliżej? ptactwo pomijamy.
    • suzume no ładne rzeczy... 15.02.02, 16:21
      ty rzeczywiście, kwik, czarną owcą zostaniesz... a wtedy my z aise już cię we
      wzorki bardzo różowe pomalujemy... sprejem, niezmywalnym i będziesz wieczną
      walentynką. no, to se uważaj.
      z zoologa bagiennego nikt Cię nie wykoleguje, bo by nam okaza zabrakło, ale to
      różowe Cię nie minie jakby co do czego. aise ma duszę malarki, co aise? :)))
      guciowi natomiast najmilejsza jego dziękuje za bohaterską obronę i własnymi
      paskami osłanianie. przecież tych zazdrośników to na chwilę z oka spuścić nie
      można... a to im się narzeczeństwo nie podoba, a to narzeczona personalnie...
      no co za ludzie. i to jeszcze w piątek.
      • Gość: gucio Re: no ładne rzeczy... IP: 194.181.183.* 15.02.02, 16:25
        tak jest najdrozsza. ile to juz bylo zazdrosnikow forumowych, ktorym nasze udane
        pozycie narzeczenskie koscia w gardle stalo? i jak skonczyli? marnie skonczyli,
        albo sie rozplyneli w historii jak nieprtzymierzajac bukowski, ktory cie kiedys
        smial na pokuszenie wodzic (bydle!!!).
        g

ps. z milosci do ciebie poszedlem dzis na sushi! widzisz co ty ze mna
        wyrabiasz????

suzume napisał(a):

> ty rzeczywiście, kwik, czarną owcą zostaniesz... a wtedy my z aise już cię we
        > wzorki bardzo różowe pomalujemy... sprejem, niezmywalnym i będziesz wieczną
        > walentynką. no, to se uważaj.
        > z zoologa bagiennego nikt Cię nie wykoleguje, bo by nam okaza zabrakło, ale to
        > różowe Cię nie minie jakby co do czego. aise ma duszę malarki, co aise? :)))
        > guciowi natomiast najmilejsza jego dziękuje za bohaterską obronę i własnymi
        > paskami osłanianie. przecież tych zazdrośników to na chwilę z oka spuścić nie
        > można... a to im się narzeczeństwo nie podoba, a to narzeczona personalnie...
        > no co za ludzie. i to jeszcze w piątek.

• aise_ malarska dusza 15.02.02, 16:26
        we mnie drzemie i tylko czeka na impuls do rozpoczęcia harców:)

suzume - z radością machnę okaza tu i ówdzie na jakiś fajny jaskrawy....

pilnuj tylko gucia bo on tu krzyżówki miedzygatunkowe wymyśla

piątek - jak wiadomo tygodnia koniec i początek
        przez weekend bagienko sie troche ustoi i bedzie można w nim guciową trzodę
        napoić jeśli do tego czasu nie zrobi z niej jakiegoś melanżu:)
        • Gość: gucio Re: malarska dusza IP: 194.181.183.* 15.02.02, 16:28
          gucio w przyszlym tygodniu bedzie podrozowal wiec mu dupy za bardzo nie
          obrabiajcie. bo jak wroci to..
          g

aise_ napisał(a):

> we mnie drzemie i tylko czeka na impuls do rozpoczęcia harców:)
          >
          > suzume - z radością machnę okaza tu i ówdzie na jakiś fajny jaskrawy....
          >
          > pilnuj tylko gucia bo on tu krzyżówki miedzygatunkowe wymyśla
          >
          > piątek - jak wiadomo tygodnia koniec i początek
          > przez weekend bagienko sie troche ustoi i bedzie można w nim guciową trzodę
          > napoić jeśli do tego czasu nie zrobi z niej jakiegoś melanżu:)

• suzume to co? (n/txt) 15.02.02, 16:32
            • Gość: gucio to jak wam wsadzi swoje zadlo w d... (n/txt) IP: 194.181.183.* 15.02.02, 16:36
              suzume napisał(a):

• suzume marzenia ściętego żądła... (n/txt) 15.02.02, 21:07
        • suzume aise 15.02.02, 16:36
          melanż to gucio ma na odwłoku: własne paski, pamiątki po dominie wasi i Twoją
          radosną twórczość malarską :)
          a kwik to by można pomalować z rozmachem - miotłą
          właśnie - piątek, śmiecie utoną w bagienku i nie trzeba będzie sprzątać...
          niech żyją elefanty
          • kwik guciu 15.02.02, 17:11
            przedstaw warunki tego mariażu z czarnym baranem.
            ja czarna owca bagna (k'woli wyjaśnienia przypominam, że astrologicznie tygrysi
            baran marcowy) w różowy rzucik, zgłaszam akces do tego zamążpójścia.
            • Gość: gucio kwisiu IP: 194.181.183.* 15.02.02, 17:29
              najpierw to kwisiu sie zadeklaruj plciowo i seksualnie bo nie oddam znajomego w
              niepewne rece, mimo, ze baran jest.
              (zaznaczyc prawidlowa odpowiedz):

1) kobieta hetera

2) kobieta homo

3) kobieta bi

4) mezczyzna heteryk

5) mezczyzna homo

6) mezczyzna bi

kwik napisał(a):

> przedstaw warunki tego mariażu z czarnym baranem.
              > ja czarna owca bagna (k'woli wyjaśnienia przypominam, że astrologicznie tygrysi
              >
              > baran marcowy) w różowy rzucik, zgłaszam akces do tego zamążpójścia.

• kwik guciusieńku 15.02.02, 17:32

> najpierw to kwisiu sie zadeklaruj plciowo i seksualnie bo nie oddam znajomego w
                >
                > niepewne rece, mimo, ze baran jest.
                > (zaznaczyc prawidlowa odpowiedz):
                >
                > 1) kobieta hetera
                PONIEDZIAŁEK
                >
                > 2) kobieta homo
                WTOREK
                >
                > 3) kobieta bi
                ŚRODA
                >
                > 4) mezczyzna heteryk
                CZWARTEK
                >
                > 5) mezczyzna homo
                PIĄTEK
                >
                > 6) mezczyzna bi
                SOBOTA
                >
                > NIEDZIELA- jestem wreszcie sobą - hetera holera (ciemna)!
                >
                kwik napisał(a):
                >
                > > przedstaw warunki tego mariażu z czarnym baranem.
                > > ja czarna owca bagna (k'woli wyjaśnienia przypominam, że astrologicznie ty
                > grysi
                > >
                > > baran marcowy) w różowy rzucik, zgłaszam akces do tego zamążpójścia.
                >

• Gość: gucio kwisiu fisiu IP: 194.181.183.* 15.02.02, 17:38
                  mimo, ze nic ci juz pewnie nie pomoze wynurzyc sie z moralnego bagna (sic)
                  sodomiii i gomorii, to przesle ci jednak encyklike: brevis penis vita longa.

kwik napisał(a):

> Gość portalu: gucio napisał(a):
                  >
                  > > najpierw to kwisiu sie zadeklaruj plciowo i seksualnie bo nie oddam znajom
                  > ego w
                  > >
                  > > niepewne rece, mimo, ze baran jest.
                  > > (zaznaczyc prawidlowa odpowiedz):
                  > >
                  > > 1) kobieta hetera
                  > PONIEDZIAŁEK
                  > >
                  > > 2) kobieta homo
                  > WTOREK
                  > >
                  > > 3) kobieta bi
                  > ŚRODA
                  > >
                  > > 4) mezczyzna heteryk
                  > CZWARTEK
                  > >
                  > > 5) mezczyzna homo
                  > PIĄTEK
                  > >
                  > > 6) mezczyzna bi
                  > SOBOTA
                  > >
                  > > NIEDZIELA- jestem wreszcie sobą - hetera holera (ciemna)!
                  > >
                  > kwik napisał(a):
                  > >
                  > > > przedstaw warunki tego mariażu z czarnym baranem.
                  > > > ja czarna owca bagna (k'woli wyjaśnienia przypominam, że astrologiczn
                  > ie ty
                  > > grysi
                  > > >
                  > > > baran marcowy) w różowy rzucik, zgłaszam akces do tego zamążpójścia.
                  > >
                  >

• kwik guciu luciu 15.02.02, 17:41
                    podobno lepiej jest odwrotnie (sic-bis).

• Gość: gucio Re: guciu luciu IP: 194.181.183.* 15.02.02, 17:45
                      podobno. milego weekendu kwikusiu. do uslyszenia.
                      g

kwik napisał(a):

> podobno lepiej jest odwrotnie (sic-bis).
                      >
                      >

• kwik guciorku 15.02.02, 17:47
                        miłego wyjazdu. roluję się.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka