hotally 30.03.10, 23:45 Kto zrzuca zimowy tłuszczyk? JA!!Zaczynam jutro od oczyszczania organizmu z toksyn i jelita ze złogów. Dodatkowo zakupiłam oczyszczające kropelki dodawane do wody. Po świętach kupuję rower do poruszania sie po mieście :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wicehrabia.julian Re: wiosenne odchudzanie 30.03.10, 23:48 wiarusik napisała: > złogów? :P gomułkowskich :) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: wiosenne odchudzanie 30.03.10, 23:50 złogi jelitowe- wygoogluj sobie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
minerwa21 Re: wiosenne odchudzanie 30.03.10, 23:59 Ja od jutra zaczynam pracować nad rzeźbą brzucha, bo pomimo tego, ze mam niedowagę, to mój brzuch nie spełnia moich oczekiwań. W tym celu zamierzam zacząć robić serię przysiadów. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: wiosenne odchudzanie 31.03.10, 00:01 ponoc super sa przysiady w rozkroku z ciezarkami Odpowiedz Link Zgłoś
tibarngirl Re: wiosenne odchudzanie 07.04.10, 11:08 Mam podobnie- nogi, ręce chude jak patyki, biustu zero, a brzuch , no cóż, ostatnio chyba wbija się tylko w 40-tkę :P też mam zamiar zacząć serię ćwiczeń. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: wiosenne odchudzanie 30.03.10, 23:51 O matkojedyna. Co za wiosenne podniecenie. Chodząca doskonałość zrzuca oponki. Do czego to doszło... Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: wiosenne odchudzanie 30.03.10, 23:52 Menka ,padłam :P ja tam chce przytyć,a nie zrzucać ;) bo jak na razie wyglądam jak skórą powleczony szkielet,a nie kobieta :/ Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: wiosenne odchudzanie 30.03.10, 23:57 Białko, węglowodany (o tłuszczach też pamiętaj) i ruch. Powinno pomóc.;) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: wiosenne odchudzanie 30.03.10, 23:52 a co w tym dziwnego? prawie każdy przybiera trochę przez zime i jest to naturalne. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: wiosenne odchudzanie 30.03.10, 23:53 Jak juz robisz porzadki z cialem to nie zapomnij o watrobie. Trzeba wypic szklanke oleju popic woda z sola i potem sra sie jakimis kamykami,ktore odkladaja sie w watrobie. Odpowiedz Link Zgłoś
princess_yo_yo Re: wiosenne odchudzanie 30.03.10, 23:53 wczoraj polazlam na pilates reformer i teraz bardzo cierpie:-( wrocilam na silownie po kilkumiesiecznej przerwie i da sie to odczuc - 5km na biezni malo mnie nie zabilo w zeszlym tygodniu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
marguyu Re: wiosenne odchudzanie 31.03.10, 00:07 princess_yo_yo napisała: 5km na biezni malo mnie nie zabilo w zeszlym tygodniu :-) To ile ty masz lat, ze padasz po pieciu kilometrach? Sto? Odpowiedz Link Zgłoś
ritsuko Re: wiosenne odchudzanie 31.03.10, 07:56 A ja mam 24 i też bym padała po 5 km. Mogę jeździć na rowerze, uwielbiam pływać, ale biegając przez 10 minut czuję, że się duszę :>. Ostatnio próbowałam po długiej przerwie do biegania wrócić i stwierdziłam- nie, to nie dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: wiosenne odchudzanie 31.03.10, 17:58 Ja mam tak samo,pływać mogę przez godzinę bez przerwy, a jak dobiegnę do dalszego sąsiada, to mam śmiertelną zadyszkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
princess_yo_yo Re: wiosenne odchudzanie 31.03.10, 10:26 ouch! prawie 32, ale przyznaje nie ma sie czym chwalic bo bardzo szybko trace forme jesli sie lenie i nic nie robie przez jakis czas. mysle ze zajmie mi jakis miesiac zeby wrocic swojej normy - 5km w 30minut :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: wiosenne odchudzanie 31.03.10, 12:19 Przeciez 5km w 30 min to szybki spacer, nie bieg:D Ja przebiegam 17km w godzine pietnascie:) Odpowiedz Link Zgłoś
princess_yo_yo Re: wiosenne odchudzanie 31.03.10, 12:57 gratuluje, czemu nie biegasz maratonow? z takim czasem bylabys w pierwszej 50tce :D Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: wiosenne odchudzanie 31.03.10, 16:09 Maratony tez biegam:) W zasadzie mialam na mysli nie 17km, a 16 z kawalkiem - 10mil dokladnie. Wez pod uwage, ze maraton przebiegasz wolniej, bo musisz rownomiernie rozlozyc sily. No i ja nie biegam na biezni, a w terenie;) Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: wiosenne odchudzanie 30.03.10, 23:53 hotally napisała: > Kto zrzuca zimowy tłuszczyk? > JA!!Zaczynam jutro od oczyszczania organizmu z toksyn i jelita ze złogów. To co ty ally przez całą zimę wstrzymywałaś oddech, żeby klocka nie postawić? No to jak jutro siądziesz na muszlę i oczyścisz jelito to sejsmografy w Japonii powinny to odnotować=to jest pewne. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: wiosenne odchudzanie 30.03.10, 23:55 Hahahhahahahahahahhahaha :DDDDDDDDD I tsunami zaleje tym razem Australię.:DDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: wiosenne odchudzanie 30.03.10, 23:57 Oszalales? oczywiscie, ze codziennie robie srednio 2 kupy :P Ale kiedy dowiedzialam sie, ze paczkowana rukola jest tak naszprycowana chemią, że rośnie 1 dzień, czuje sie zle, winna i jedzenie jej było najwiekszą porażką;/ Odpowiedz Link Zgłoś
ind-ja Re: wiosenne odchudzanie 31.03.10, 00:07 goraca ally,wiec moze zrob sobie wycieczke na wies,wiesz taka agroturystyka.Idz z raz na lake,odetchij swiezym powietrzem,znajdz biedronke,policz jej kropki.Wyjdz wiosna rano na zewnatrz. Pojdz popatrzec na rose,na piersze promienie slonca na trawie.Cofnij sie w czasie.Badz mala dziewczynka,ktora poznaje swiat od tej wlasnie strony.I zamiast glupio gapic sie w haniekontania,czy jak jej tam,w wieku 3 lat wychodzi patrzec jak swiat sie przeistacza z nocy w dzien.Dziala lepiej niz ta rukola o ktorej gadasz. Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: wiosenne odchudzanie 31.03.10, 00:08 Zatem zdecydowanie mogę ogłosić cię pierwszą królową kupy na tym forum. Pozwól, że cię ukoronuję: hotally napisała: > Oszalales? oczywiscie, ze codziennie robie srednio 2 kupy :P Odpowiedz Link Zgłoś
ind-ja Re: wiosenne odchudzanie 31.03.10, 00:10 dobra potworski,krolu zloty podbijasz Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: wiosenne odchudzanie 31.03.10, 00:11 hotally napisała: > Ale kiedy dowiedzialam sie, ze paczkowana rukola jest tak naszprycowana chemią a Ty czasem nie miałaś odżywiać się ekologicznie?? Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: wiosenne odchudzanie 31.03.10, 00:18 odzywiam sie ekologicznie, ale oszukiwalam na sałacie, bo lubię, a w zimę świeżej NIET :( I tak Mnie Bozia pokarała :(( Odpowiedz Link Zgłoś
ind-ja Re: wiosenne odchudzanie 30.03.10, 23:55 jestes tak zajebista jak komar latem.niby fajnie bo lata,zyje sobie,jest poniekad symbolem ukochanej pory roku,a jednak kasa,jest upierdliwy i niewielu go lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
gobi05 Re: wiosenne odchudzanie 31.03.10, 13:03 > poniekad symbolem ukochanej pory roku,a jednak kasa Jaka kasa??? Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: wiosenne odchudzanie 30.03.10, 23:59 Ja tam nie chcę niczego oczyszczać, na wiosnę nie myślę o jelitach tylko o miłości:D Tej wiosny należy mi się zakochać prawdziwie:) Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: wiosenne odchudzanie 31.03.10, 00:04 to teraz na fotoblogu zrob jeszcze relacje z robienia wiosennej kupy i odchudzania i bedzie komplet :] Odpowiedz Link Zgłoś
alanis11 Re: wiosenne odchudzanie 31.03.10, 07:02 Ally ? Odwiedzam Twoj blog i ostatnio mam wrażenie że wyglądasz wyjątkowo świetnie , w sensie zeszczuplałas , struktura twarzy zrobiła Ci się drobniejsza i figura , czy to są przekłamane foty że sie chcesz odchudzac ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: wiosenne odchudzanie 31.03.10, 11:02 Dziekuję :) jakoś odchudzać drastycznie się nie muszę, na nartach przytyłam 1,5kg, bo miałam jakiś dziwne zapotrzebowanie na dużą ilość kalorii i jadłam tyle co Mój facet :D wystarczy, że się oczyszczę, trochę poruszam i wrócę do normy. 2 lata temu przytyłam w zimę baaaaaardzo dużo, bo siedzialam u kolezanki, ktora codziennie na kolacje gotowała jak na wesele (nie przesadzam, zawsze było 6 wielkich dań), odchudzanie zaczęłam od oczyszczenia jelita, w miesiąc zgubiłam w sumie 7kg i tak Mi zostało. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia083 Re: wiosenne odchudzanie 07.04.10, 09:23 a ja postanowiłam też zgubić na wiosnę oponkę po zimie i zaczęłam wiecej sie ruszać zapisałam sie na aerobic gdzie waga spadała ale bardzo wolno, a koleżance a aerobicu szybko...okazało sie ze kolezanka stosuje diete i to wspomogło odchudzanie tez sie wybrałam do sprawdzonego dietetyka i bardzo sie ciesze z efektów w koncu mam nadzieje ze założę swój kostium sprzed ciąży:) ja byłam w poradni halsa...www.halsa.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: wiosenne odchudzanie 07.04.10, 09:52 >odchudzanie zaczęłam od oczyszczenia jelita, w miesiąc zgubiła > m > w sumie 7kg i tak Mi zostało. Na czym konkretnie polega oczyszczanie jelita? Jak możesz napisz bo też mnie to interesuje (ale jeżeli polega to na jakiejś rurce w dupie to cofam pytanie). Odpowiedz Link Zgłoś
agattka_84 Re: wiosenne odchudzanie 31.03.10, 10:36 A jak będziesz oczyszczać organizm z toksyn? I co to za kropelki? Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: wiosenne odchudzanie 31.03.10, 11:02 odezwij sie do Mnie na maila, nie chce robic darmowej reklamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
mondayy powodzenia na wiosnę 31.03.10, 11:23 no jak odchudzamy to z rozmachem :) powodzenia w konkursie odchudzania e-warto.wm.pl/Marzysz-o-zrzuceniu-kilogramow-Ten-konkurs-jest-dla-ciebie!%E2%80%A9%E2%80%A9,92944 może to będzie znak przed wiosną, ze się w końcu uda :) Odpowiedz Link Zgłoś
marguyu Re: powodzenia na wiosnę 31.03.10, 11:30 hotally, no i jak tam stolec, wiatry i inne funkcje fizjologiczne? Napisz szybko, bo wiekszosc z nas zc nie moze bez tych waznych informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: powodzenia na wiosnę 31.03.10, 11:37 Dziekuje, wszystko w normie. Na czyszczenie idę po poludniu. Po zabiegu nie biega się co chwile do kibla, nie złapie Cie tez wielkie sranie na srodku ulicy, czyszczą, idziesz jeszcze usiąść raz na tron i po wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
chaczaturjankomuzykant pij kefir 31.03.10, 11:52 wylezą ci kamienie kałowe. forum.gazeta.pl/forum/w,16,109445547,109445547,nie_moge_spac_bo_mam_.html Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: pij kefir 31.03.10, 13:10 nie mam kamieni kałowych. Nawet kiedy robiłam czyszczenie jelita po raz pierwszy wychodziły ze mnie normalne gowienka. Moja kolezanka, ktora odzywiala sie smieciowo, imprezowala, palila itp wydalała... zielone glony. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: wiosenne odchudzanie 31.03.10, 13:15 eee tjam. ja jestem zakochana (więc nie jem), a do tego mam mnóstwo stresów (więc nie jem). obie metody niezdrowe, ale jakże skuteczne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
opcja-0 Re: wiosenne odchudzanie 31.03.10, 22:28 na wiosenne odchudzanie więcej ruchu, dużo błonnika, wody i pozytywnego nastawienia Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: wiosenne odchudzanie 31.03.10, 22:43 ja jetsem na etapie zdrowego tycia, więc wystarczy nie robić tego co ja sporo się ruszam na rowerze min. godzina ale od niedawna dużo wody z miodem orzeszki sycące posiłki co 3 godziny sosy, kasze, mięso sałatki z oliwą, do zup na talerzu wlewam olej z pestek winogron koktajle z bananów, maślanki i miodu sporo tłustych ryb Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: wiosenne odchudzanie 07.04.10, 09:29 i co miesiac sie poruszasz pozniej beda komary pozniej za goraco potem opady i zima i tak w koło macieju hehe Odpowiedz Link Zgłoś