pajdeczka 23.02.04, 14:50 Jestem zauroczona tym młodziutkim aktorem. Nie widziałam go jeszcze w żadnej z ról, a wczoraj był u Wojewódzkiego i wypadł...rewelacyjnie! Linda, Pazura, Lubaszenko, niestety, do lamusa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: moboj Re: Borys Szyc IP: *.magma / *.magma-net.pl 23.02.04, 15:23 rzeczywiście świetny aktor. polecam "porozmawiajmy o życiu i smierci" w reżyserii Krystyny Jandy - grał tam jedną z głównych ról. niedawno telewizja emitowała serial kryminalny "defekt" - tam partnerował Piotrowi Fronczewskiemu. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Borys Szyc 23.02.04, 15:27 Gość portalu: moboj napisał(a): > rzeczywiście świetny aktor. polecam "porozmawiajmy o życiu i smierci" w > reżyserii Krystyny Jandy - grał tam jedną z głównych ról. niedawno telewizja > emitowała serial kryminalny "defekt" - tam partnerował Piotrowi Fronczewskiemu. Gra też w "Symetrii", (film o więźniach), wybieram się specjalnie dla Szyca:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batuszka Re: Borys Szyc IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 23.02.04, 15:49 ja go chyba z jakiegoś serialu kojarzę albo filmu telewizyjnego nie wiem coś mi się kojarzy "sukces" (ale to nowsze wydanie) choć pewna nie jestem a wczoraj u Kuby też mi się spodobał Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Borys Szyc 23.02.04, 18:10 pajdeczka napisała: > Jestem zauroczona tym młodziutkim aktorem. Nie widziałam go jeszcze w żadnej > z ról, a wczoraj był u Wojewódzkiego i wypadł...rewelacyjnie! > Linda, Pazura, Lubaszenko, niestety, do lamusa. Pajdeczko, a któż on taki? Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
facecja Re: Borys Szyc 29.02.04, 14:39 a teraz Borysa można w "rodzinie zastępczej" obejrzeć :D Odpowiedz Link Zgłoś
aallicja Re: Borys Szyc 29.02.04, 14:42 bardzo fajny był w "Bambini di Praga" w "Symetrii" też głos rewelka pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś