sid.leniwiec 01.04.10, 20:52 Zdarza Wam się wypić w sensie żeby szumiało i żałować tego, że w związku z podchmieleniem powiecie "za dużo"? Czyli - czy wy też tak macie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drinkit Re: Kilka drinków/piw 01.04.10, 20:58 Owszem. Nawet więcej - zdarza mi się wypić tyle, że nie jestem już w stanie nic powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: Kilka drinków/piw 01.04.10, 20:59 Z dwojga złego to czasami może być ta lepsza opcja.:) Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Kilka drinków/piw 02.04.10, 10:25 Mój chłopak mówi: "mówisz z takim..wysiłkiem":) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Kilka drinków/piw 01.04.10, 21:02 Tak. I, ponieważ jestem super mądra i ucząca się na własnych błędach, po jakimś czasie znów to robię. Phi :) Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: Kilka drinków/piw 01.04.10, 21:03 To znaczy, że nie tylko ja taka mądra jestem.:) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Kilka drinków/piw 01.04.10, 21:37 Też masz dwie szare komórki, z czego jedna ledwie zipie? :D Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Kilka drinków/piw 01.04.10, 21:02 Sid.... po wypiciu to ja sie pilnuje, niestety na trzezwo sie wygaduje, a nawet oswiadczam :) Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: Kilka drinków/piw 01.04.10, 21:20 W oświadczaniu się na pewno.:) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Kilka drinków/piw 01.04.10, 21:23 No coz.... dzis jesytem nawalony jak stodola po zniwach- wiec z czystym sumieniem sie oswiadczam :) Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: Kilka drinków/piw 01.04.10, 21:26 Ja w sumie już trzeźwieję, wiec dziękuję, postoję.:) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Kilka drinków/piw 01.04.10, 21:28 I wszystkie mnie tak traktuja.... zapije sie na smierc :( Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Kilka drinków/piw 01.04.10, 21:35 polewac to ja moge, ale one nie chca ze mna pic :( Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: Kilka drinków/piw 01.04.10, 21:36 To może więcej finezji, drink jakiś?:) Odpowiedz Link Zgłoś
bell82 Re: Kilka drinków/piw 01.04.10, 21:04 no niestety zdarza sie, nie często, ale tak..pozniej jest złosc na siebie i tupanie nozkami ;] Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: Kilka drinków/piw 01.04.10, 21:05 cholera tak ;) zwykle robię się bardzo złośliwa po pijaku i dogryzam ludziom,ostatnio coś niefajnego powiedziałam koledze i był trochu obrażony :P -ale tego jeszcze tak bardzo nie żałuje,taka natura ma ;) gorzej jak mi się jakaś faza uczuciowa wkręca do mojego faceta :) to dopiero moralniak :D Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: Kilka drinków/piw 01.04.10, 21:07 A ja zazwyczaj pie... jak potłuczona i zawsze później obiecuję sobie, że już nie będę...:) Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki_pinocheta Re: Kilka drinków/piw 01.04.10, 21:19 Ooo tez tak mam, a pozniej cholernie zaluje. Po wodce podobno jestem zabawny, przez co kobiety czesciej sie do mnie usmiechaja/ smieja sie ze mnie. :) Nawet kiedys po czesci przez wodke w jednej sie zakochalem, wiec zdecydowanie wole sie kontrolowac. Po co sobie niepotrzebnie zycie komplikowac. :) Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: Kilka drinków/piw 01.04.10, 21:23 Ja czystej wódki w ogóle nie praktykuje, bo byłaby tragedia, lubię tequile, ale tylko wtedy, gdy wiem, że mogę sobie pozwolić.:) Zakochiwać to się nie zakochuje, ale niestety czasami patrzę łaskawszym okiem, a później weź się tłumacz, dlaczego się z nim nie umówisz.:) Odpowiedz Link Zgłoś
princess_yo_yo Re: Kilka drinków/piw 01.04.10, 21:15 nie mam zadnych straszliwych sekretow ani za duzo szkieletow w szafie wiec pijanstwo nie jest az tak niebezpieczne w moim wydaniu. na trzezwo zdarza mi sie czasem mowic szybciej niz mysle, ale staram sie kontrolowac zwlaszcza w pracy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: Kilka drinków/piw 01.04.10, 21:20 Fajną masz prace, u mnie tylko kawa i herbata, do znudzenia.:) Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: Kilka drinków/piw 01.04.10, 21:28 sid.leniwiec napisała: > Fajną masz prace, u mnie tylko kawa i herbata, do znudzenia.:) pracujesz tam gdzie ja? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: Kilka drinków/piw 01.04.10, 21:39 no praca fajna,ale ekipa drętwa :/ Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: Kilka drinków/piw 01.04.10, 21:41 A u mnie praca różna, a ekipa raczej drętwa, czyli fifty-fifty. Odpowiedz Link Zgłoś
ind-ja Re: Kilka drinków/piw 01.04.10, 23:02 JTTM,czasem jak zaszumi,a czasem boje sie sprawdzac skrzynke pocztowa,wyslane....o to sa poranne chwile grozy Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Kilka drinków/piw 01.04.10, 23:57 haha ja ostatnio podobno na gg zawzięcie rozmawiałam;) Odpowiedz Link Zgłoś
wektor_nienormalny Re: Kilka drinków/piw 01.04.10, 23:55 Powiecie, zrobicie za dużo. Za dużo smsów wyślecie;) zdarza się:) Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Kilka drinków/piw 02.04.10, 10:26 Na facebooku jest nawet grupa "Piłeś- nie pisz":) Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Kilka drinków/piw 02.04.10, 09:11 już nie, bo ostatnimi czasy jeśli w ogóle wypijam czegoś za dużo, to w domu i w towarzystwie znanym na wylot. na starość nawet przestałam wysyłać SMS-y po pijaku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
saraisa tak :) 02.04.10, 15:02 mamy tak. ale jak się powie/ zrobi wtedy za dużo, to zawsze można mieć potem wymówkę, że to nie było na serio :) Odpowiedz Link Zgłoś