stedo
15.04.10, 14:14
Sie tak nie ciskaj i nie upieraj. Zbanują Cię i nic nie napiszesz. A w kwestii zasadniczej:logicznie i zasadniczo to argumentów brak, a emocjonolanie to ostatnio było wyartykułowane tak: bo prezydent i zginął tragicznie walcząc o sprawę katyńską. Więc choćby dla upamiętnienia tej zbrodni i w hołdzie tym co tam zginęli i tym co się upominali o sprawiedliwość.No dobra, ja mogę to przyjąć i nie będę już pyskować. Na razieie tak nie ciskaj i nie upieraj. Zbanują Cię i nic nie napiszesz. A w kwestii zasadniczej:logicznie i zasadniczo to argumentów brak, a emocjonolanie to ostatnio było wyartykułowane tak: bo prezydent i zginął tragicznie walcząc o sprawę katyńską. Więc choćby dla upamiętnienia tej zbrodni i w hołdzie tym co tam zginęli i tym co się upominali o sprawiedliwość.No dobra, ja mogę to przyjąć i nie będę już pyskować. Na razie. Niech teraz zapadnie spokój.
P.S. I nie chcę już oglądać tych dwóch palantów Bielana i Dudę jak kwaczą n/t. Niech teraz zapadnie spokój.
P.S. I nie chcę już oglądać tych dwóch palantów Bielana i Dudę jak kwaczą na ten temat.Widzieliście wczoraj wzrok Olejnik jak wczoraj przypierała Bielana a ten wił się i motał???;)))
No i masz, wykrakałam. Zanim odpisałam to Cię wycieli:)