Dodaj do ulubionych

Głupie pytania kobiet?

IP: *.czeladz.msk.pl 26.02.04, 14:11
Dlaczego kobiety zadają tyle durnych pytań w rodzaju : kochasz mnie? , czy
podobam Ci się?, czy jestem piękna? itp.
Obserwuj wątek
    • pajdeczka Re: Głupie pytania kobiet? Czy aby na pewno? 26.02.04, 14:15
      Bo u mnie w domu mąż takie pytania zadaje...Czasami mam już tego dość, bo to
      jest nudne na dłuższa metę.
      • bubster Re: Głupie pytania kobiet? Czy aby na pewno? 26.02.04, 14:37
        i co?
        piękny jest?
        • pajdeczka Re: Głupie pytania kobiet? Czy aby na pewno? 26.02.04, 14:54
          bubster napisała:

> i co?
          > piękny jest?

Ludzie się dobierają też fizycznie, jakżeby więc nie miał być piękny!:))))))
          • bubster Re: Głupie pytania kobiet? Czy aby na pewno? 26.02.04, 14:55
            pod względem skromności też się dobierają?
            hihi
    • Gość: kohol Re: Głupie pytania kobiet? IP: *.crowley.pl 26.02.04, 14:27
      Dlaczego uważasz te pytania za durne, głupie?
      Może jak tylko odejdziesz od subiektywizmu w postrzeganiu tych pytań
      (przejdziesz przez etap decentracji interpersonalnej, empatii), to nie będziesz
      musiał zadawać na forum tak "głupiego" i "durnego" pytania :P
      • Gość: kolorka2 Re: Głupie pytania kobiet? - do kohol IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 26.02.04, 14:52
        Wiesz kohol, nie wiem czy warunki o których piszesz - odejście od
        subiektywizmu, decentracja interpersonalna, empatyczność - są możliwe do
        osiagnięcia przez przeróznych zawodowców, doświadczonych, świętych, gówna
        (pardą;)) boże itd. Nie wyzłośliwiam sie, ale ich powtarzające się durne
        pytania, kretyńskie osądy i idiotyczne założenia wskazują często, że, jakby to
        kulturalnie ująć, mozliwości poznawcze tych chłopaków są mocno ograniczone.
        • doswiadczony do kolorki2 27.02.04, 09:29
          Kolorko droga : osądy, założenia, opinie, to rzeczy, które powinny być
          przedmiotem dyskusji a nie oceny. Właśnie wykazałaś skrajny subiektywizm i
          chyba obca jest Ci decentracja interpesonalna.

pozdro
    • Gość: Buźka:))) A dlaczego mężczyźni zadają tak głupie pytania... IP: 62.29.137.* 26.02.04, 15:12
      dlaczego kobiety o to czy o tamto pytaja może nie słyszą na co dzień tego co
      POWINNY SŁYSZEĆ ŻE SĄ PIĘKNE i że któś je kocha każda kobieta potrzebuje
      akceptacji hej.... normalna sprawa co? oczywiście w granicach rozsądku. Ale
      może nie poświęcasz jej wystarczająco dużo uwagi albo słowo kocham usłyszała
      ostatnio jak czytałeś na głos w gazecie że "kochasz Arkę Gdynia" no to
      dlatego!!!!!!! ciągle pytaja
    • Gość: taka jedna Re: Głupie pytania kobiet? IP: 213.17.140.* 26.02.04, 15:19
      bo tak je stworzyla natura....
      • pajdeczka Re: Głupie pytania kobiet? 26.02.04, 15:19
        Gość portalu: taka jedna napisał(a):

> bo tak je stworzyla natura....

nie natura, tylko facet, a konkretnie Adam.
    • Gość: alinka Re: Głupie pytania kobiet? IP: *.gdynia.mm.pl 26.02.04, 15:26
      Ja słyszę to na co dzień, a i tak zdarza mi się jeszcze spytać. Takie są
      kobiety i jak tego nie zrozumiesz to sam będziesz zadawał głupie pytania w
      stylu: czemu ciągle pytają? pytają, bo pytają i zawsze pytać będą....:)pzdr.
    • nierealna Re: Głupie pytania kobiet? 26.02.04, 15:27
      Gość portalu: swiety napisał(a):

> Dlaczego kobiety zadają tyle durnych pytań w rodzaju : kochasz mnie? , czy
      > podobam Ci się?, czy jestem piękna? itp.

Taa? A czemu facet zadaje takie durne pytania w rodzaju: "Pokochamy sie?", a
      jak odpowiedz brzmi nie, to: "No to moze chociaz lodzika?"...
      • Gość: taka jedna Re: Głupie pytania kobiet? IP: 213.17.140.* 26.02.04, 15:34
        :):):)
    • kini Re: Głupie pytania kobiet? 27.02.04, 08:00
      Bo chcą się czuć docenione! Co w tym dziwnego?
      Jak nie będziesz mówił takich rzeczy, co gorsza, uważał takie pytania za
      głupie, to twoje kobiety będą się łapały na takie słowa od innych mężczyzn.
      Zobaczysz.
      • Gość: taka jedna Re: Głupie pytania kobiet? IP: 213.17.140.* 27.02.04, 11:39
        dobrze powiedziane. Wiem co mowie mam takiego faceta... jak ma powiedziec
        kocham, albo po prostu pochwalic, to tak jakby mu twarz wykrecalo w druga
        strone..nie potrafi wydobyc glosu...jak sparalizowany w koncu cos tam burczy
        pod nosem... a ja czuje sie jakbym mu przykladala lufe do skroni:)

Mozna sobie wyobrazic jak sie czuje, az wreszcie uslysze to
        mrukniecie "tak"... nie wiem czy sie cieszyc czy plakac.. a przeciez oprocz
        czynow i slowo jest czasem potrzebne, poza tym my kobiety podobno jestesmy
        sluchowcami:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka