cafem 19.04.10, 14:24 Halo, jest tu ktos z Paryza? Nigdy w Paryzu nie bylam, a dzieki islandzkim pylom utkne tam jutro na cala noc... ktos chetny do pokazania mi pol elizejskich i wiezy eiffla w srodku nocy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soulshunter Re: One night in Paris 19.04.10, 14:36 oooo, a ja zrozumialem ze chodzi o łan najt łif Paris. Bo ja bym jej bardzo chetnie pokazal swoja wieze ajfla. Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: One night in Paris 19.04.10, 14:45 Well, mi o nieco wieksza wieze chodzilo:D Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: One night in Paris 19.04.10, 14:53 a mowia ze rozmiar nie ma znaczenia klamczuchy :/ Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: One night in Paris 19.04.10, 15:36 Alez oczywiscie, ze ma;) Kto mowi, ze nie? Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: One night in Paris 19.04.10, 21:10 Up...chyba nie. Co tam porabiasz teraz powiedz:) i ehhh, żebyś tak na południowym wybrzeżu Francji utknęła to mogłabym co nieco polecić, ale za Paryżem nie przepadam;) Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: One night in Paris 19.04.10, 21:14 Eh... Utknelam na wakacjach w Anglii, a musze sie pilnie dostac do Szwajcarii. Jedyne wyjscie to Jurostar, niestety udalo sie zabukowac jedynie pozny pociag i do Szwajcarii pociagu tego samego dnia zlapac juz nie zdaze - pozostaje mi przeczekac do rana. To se pomyslalam, ze Paryz zwiedze;) Odpowiedz Link Zgłoś
penetrol Re: One night in Paris 20.04.10, 11:04 cafem napisała: pozostaje mi przeczekac do rana. > > To se pomyslalam, ze Paryz zwiedze;) idź na pigalak. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: One night in Paris 20.04.10, 10:55 izabellaz1 napisała: > żebyś tak na południowym wybrzeżu > Francji utknęła to mogłabym co nieco polecić chętnie bym się dowiedziała co polecasz na południu Francji - szczególnie w okolicach Perpignan :) Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka34 Re: One night in Paris 19.04.10, 21:27 ja jestem. w ciagu dnia no problem, natomiast srodek nocy niestety tak :) Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: One night in Paris 19.04.10, 21:39 Jam juz niestety cztery dni do pracy spozniona - na przedluzenie pobytu w Paryzu nie moge sobie pozwolic:/ Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka34 Re: One night in Paris 19.04.10, 22:45 a o ktorej godzinie bedziesz w tym paryzewie? Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: One night in Paris 19.04.10, 22:52 21:17 przyjezdzam na Paris Nord - a bedziesz miala chwile? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
k2i chcesz w jedną noc Paryż zobaczyć? 20.04.10, 00:18 Powodzenia życzę, ja go 5 dni zwiedzałem i stwierdziłem że i to za mało a ta chce w jeden dzien zobaczyć:D ogólnie to miasto jakoś bardzo mi się nie spodobało, trochę brudno tam jest i wszechobecna ciasnota Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: One night in Paris 20.04.10, 08:37 Bierz mapę do ręki i sama zwiedzaj:). Odpowiedz Link Zgłoś