Gość: jedyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.04, 00:42 Jestem jedyną kobietą, która ma wspanialego męża. Piorącego, sprzątajacego, gotującego i kochającego. czy na[rawde wszystkie kobiety sa szczęśliwymi niewolnicsmi?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: .................. Re: jedyna IP: *.dialup.sprint-canada.net 02.03.04, 01:43 Czy Ty napewno masz faceta w domu, a nie kobiete przypadkiem? Jak sie czujesz, toz on Ci zajecie Twoje kochane zabiera?. On musi byc bardzo niedobry, ze tak egoistycznie postepuje. Odpowiedz Link Zgłoś
cynamon_wanilia Re: jedyna 02.03.04, 08:30 czy mozesz mi go czasem wypozyczyc albo chociaz powiedziec gdzie sie takie cudo szuka? ;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Ciekawe, że nic nie napisała o łóżku... 02.03.04, 08:32 czy mąż ścieli je rano..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de_ska Re: Ciekawe, że nic nie napisała o łóżku... IP: *.4kroki.pl 02.03.04, 08:39 hmmm..chyba Cię zmartwię, bo mój jest podobny (ma jeszcze opcję bawienia się z dzieckiem:-). Co do łóżka, to wieczorem szybko ścieli on, by mnie tam zwabić, a rano ja. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Ciekawe, że nic nie napisała o łóżku... 02.03.04, 09:29 Gość portalu: de_ska napisał(a): > hmmm..chyba Cię zmartwię, bo mój jest podobny (ma jeszcze opcję bawienia się z > dzieckiem:-).> Co do łóżka, to wieczorem szybko ścieli on, by mnie tam zwabić, a rano ja. A u mnie na odwrót, mąż rano ścieli. Mma nadzieję, że cię tym nie zmartwiłam? Wystarczy już jedna "zmartwiona"... Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: jedyna 02.03.04, 08:47 mój również sprzata i pierze bo jest chorobliwym pedantem a ja chorobliwym bałaganiarzem Jesteśmy leniwi i jedzenie kupujemy gotowe Kochamy sie ponadto choć coraz dziwniej wariujemy ( choroba cywilizacji chyba ) Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: jedyna 02.03.04, 08:49 blanchet napisała: > coraz dziwniej wariujemy w jakim sensie? mozesz napisac cos wiecej na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: jedyna 02.03.04, 08:55 on oszalał stał się od miesiąca ortodoksyjnym katolikiem mam tego dość Nie jesteśmy małżeństwem tylko konkubinatem więc wiesz - grzech -to jest opoprostu śmieszne Nasz sex jest jak sex heloizy i piotra abelarda POTĘPIONY hahahaha Ja go kusze A on zwariował chyba bardziej niż ja :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: jedyna 02.03.04, 08:57 Ech.. skad ja to znam... :))) Minie mu albo za pare miesiecy konkubinatu w celibacie, albo po slubie, bo pewnie bedzie teraz staral sie zaciagnac Cie przed oltarz, skoro taki nawrocony :) Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: jedyna 02.03.04, 08:59 poznałaś coś takiego na własnej skórze? och trochę mnie to wspomogło Bo teraz to on lata ciągle do spowiedzi hahaha Osobiście uwarzam ze sex nie może być grzechem bo jeśli jest bóg i nas stworzył no to i stworzył tą naturalna potrzebę :) Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: jedyna 02.03.04, 09:01 blanchet napisała: > poznałaś coś takiego na własnej skórze? A myslisz, ze dlaczego wyszlam za maz w wieku 20 lat? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buzia Re: jedyna IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 02.03.04, 09:55 Też mam wspaniałego męża....On zarabia pieniądze...ja sprzątam, piorę, zmywam, gotuję, prasuję...i jest klawo jak cholera:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś