Dodaj do ulubionych

NIE IDZCIE NA MANIFE!!!!!!!!!!!!!!!

IP: 193.0.117.* 06.03.04, 20:34
DZIEWCZYNY NIE IDZCIE NA MANIEFE, ALE POPRZTYKAJCIE SIE ENERGETYCZNIE Z JAKAS
WREDNA BABA W FUTRZE W AUTOBUSIE. JESTEM CIEKAW CZY POTRAFICIE, CZY TYLKO NA
TE NASZA BIEDNA ;) CZESC LUDZKOSCI SPADAJA TE WSZYSKIE PLAGI :)) PRZECIEZ TA
ŻÓŁĆ SIEDZI TEZ W WAS KOBIETACH. NIE MA KRYZYSU MEZCZYZNY BEZ KRYZYSU
KOBIETY. DZIEWCZYNY, TERAZ RUCH NALEZY DO WAS!!!! POZDRAWIAM. PIOTREK26
Obserwuj wątek
    • shea2 Re: NIE IDZCIE NA MANIFE!!!!!!!!!!!!!!! 06.03.04, 20:43
      Chłopczyku co to za apel i do kogo ??
      Czy ty wiesz o co chodzi kobietom, które beda jutro na Starówce ???
      Wejdz na strone: www.dojrzewalnia.pl a moze twoj umysł sie rozjasni i
      zrozumiesz o co nam chodzi !
      • Gość: JA Re: NIE IDZCIE NA MANIFE!!!!!!!!!!!!!!! IP: 193.0.117.* 06.03.04, 20:49
        A O CO WAM CHODZI, O ABORCJE I EMERYTURE?? BO MNIE CHODZI O TO, ZE MAM DOSC
        AGRESJI NA ULICACH I DOSC OZIEBLYCH KOBIET. DALEM SIE SPROWOKOWAC
        • shea2 Re: NIE IDZCIE NA MANIFE!!!!!!!!!!!!!!! 07.03.04, 12:48
          Dziwne !
          Ja ciagle spotykam oziebłych facetow, ktorzy nie potrafia rozmawiac, mowic o
          swoich potrzebach i chociaz probowac zrozumiec kobiete....
          A agresja wystepuje wszedzie nie tylko na ulicach... W domu rowniez. Tylko nikt
          o tym nie mowi otwarcie... Jezeli chodzi o manifeste t tylko dwa kliki na:
          www.dojrzewalnia.pl
        • Gość: gaga Re: NIE IDZCIE NA MANIFE!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.04, 19:54
          nigdy nie byłam oziebła wypraszam sobie
    • Gość: Triss Merigold Nie krzycz chłopcze IP: *.acn.waw.pl 06.03.04, 20:48
      Potrafię pokłócić się z każdym bez względu na wiek, płeć i masę. Chętniej z
      facetem bo ktoś musi za to wszystko odpowiadać.
      Jesli teraz ruch należy do nas to może wreszcie, powli uda się zmienić ten kraj
      w bardziej przyjazny kobietom. A kryzys męskości jest min. wynikiem odrzucenia
      przez część kobiet tradycyjnego podziału ról i rozpoczęciem stawiania wymagań.
      Niektóre nawet te wymagania egzekwują.
      • Gość: dorabiasz mi pupe Re: Nie krzycz chłopcze IP: 193.0.117.* 06.03.04, 20:53
        OCZYWISCIE MUSICIE ZACZAC OD ZMIANY SIEBIE :))))))))
      • Gość: jeszcze raz Re: Nie krzycz chłopcze IP: 193.0.117.* 06.03.04, 20:55
        jeszcze jedno, a czemu nie napisalas, zeby zmienic kraj na przyjazniejszy,
        tylko "na przyjazniejszy kobietom", bo ja ostatnio zazdroszcze wam troche. moze
        powiesz mi, ze faceci sie tu nie mecza, hehehehe. HEeeeeeehe! Spojrz wokol, co
        widzisz, szczesliwe mordki?
        • Gość: Triss Merigold Re: Nie krzycz chłopcze IP: *.acn.waw.pl 06.03.04, 21:02
          Każdy psycholog ci powie, że zmiany należy zaczynać od siebie toteż zmiany
          postępowania i oczekiwań kobiet wpływają na zmiany u facetów.
          Nie interesuje mnie czy faceci się tu męczą. Bardziej interesuje mnie sytuacja
          kobiet.
          • pan_coito Re: Nie krzycz chłopcze 08.03.04, 19:33
            > Nie interesuje mnie czy faceci się tu męczą. Bardziej interesuje mnie
            > sytuacja kobiet.

Płeć ma znaczenie w mikroskali i stosunkach osobistych, ale używanie jej jako
            klucza do rozróżniania ludzi, na forum publicznym, jak to się nazywa?... Nie
            seksizm przypadkiem?...
    • Gość: emi Re: NIE IDZCIE NA MANIFE!!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.148.87.* 07.03.04, 00:20
      Nie lapie o co w tym chodzi...
      • undyna Re: NIE IDZCIE NA MANIFE!!!!!!!!!!!!!!! 07.03.04, 01:34
        A czy to ważne, jakieś wrzaski i tyle:).
    • hehe.he Re: NIE IDZCIE NA MANIFE!!!!!!!!!!!!!!! 07.03.04, 15:25
      ale o co chodzi??:))
      • Gość: PIOTREK26 Re: NIE IDZCIE NA MANIFE!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.187.84.* 08.03.04, 19:08
        JUZ WAM MOWIE. CHODZI O TO,ZE W NASZYM CUDNYM KRAJU, W PRZECIWIENSTWIE DO
        INNYCH LANDOW ZACHODNICH, W LATACH 60-TYCH NIE BYLO TAK ZWANEJ REWOLUCJI
        MLODZIEZOWEJ, CZY SEKSUALNEJ. I STAD TE CYRKI, ZE JESZCZE ZYJEMY Z ZABOJCZYM
        BAGAZEM "MILOSCI ROMANTYCZNEJ" I TAK TRUDNO NIEKTORYM WYTLUMACZYC, ZE SEKS TO
        NIE JEST MILOSC, CHOC KAZDY BEDZIE RECHOTAL, ZE TO TAKI TRUIZM. PRZEMYSLCIE BO
        MASA LUDZI WYCHODZI Z DOMU WLASNIE A TAKIM HAMUJACYM PRZEKAZEM I POTEM SIEBIE I
        SWOJEGO PARTNERA OKRUTNIE MECZY. JUST... TO TYLE, KOCHAM WAS KOBIETY, ALE...
        NIE TE JADOWITE :))))) PIOTREK26
        • shea2 Re: NIE IDZCIE NA MANIFE!!!!!!!!!!!!!!! 08.03.04, 19:29
          Oj Piotrusiu ktos cie okrutnie skrzywdził ! Zal mi cie !
          Ja jednak nadal wierze w prawdziwa milosc ! I nic nie jest w stanie tego
          zmienic !
          Nie wychodze na ulice po to azeby pokazywac swoj zly czy dobry humor /chociaz
          zazwyczaj usmiecham sie do ludzi/ tylko po to, zeby pokazac ze jestem kobieta
          mam swoje prawa i jestem ich swiadoma ...
          Shea
          • pan_coito Re: NIE IDZCIE NA MANIFE!!!!!!!!!!!!!!! 08.03.04, 19:35
            shea2: ładny tagline. Szkoda, że fałszywy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka