malwa200 10.06.10, 13:53 z kolezanką z dawnych lat, nie widziałysmy sie bardzo długo. mam nadzieję, ze przyjdzie bez dzieci bo jak kiedyś była z nimi to porozwalały mi książki budując z nich piramide Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
green-chmurka Re: umówiłam się 10.06.10, 13:54 Teraz mam pewnie juz 5-cioro dzieci i wszystkie przytaszczy ze soba. Odpowiedz Link Zgłoś
malwa200 Re: umówiłam się 10.06.10, 15:10 uuuuuuuu, a co będzie jeśli masz rację...? Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: umówiłam się 10.06.10, 13:58 Bardzo interesujacy temat. HEJ ADMINI! Dajcie na pierwsza strone Portalu GW! Nieczesto mamy okazje przeczytac cos tak blyskotliwego! Odpowiedz Link Zgłoś
malwa200 Re: umówiłam się 10.06.10, 14:43 twoje wpisy są o wiele głupsze. takze wal sie jak sie nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: umówiłam się 10.06.10, 14:52 odkad kazda sprzataczka moze korzystac z internetu poziom for upada. Dobrze lem powiedzial, ze gdyby nie internet, to nie wiedzialby ze az tylu idiotow zyje na swiecie Odpowiedz Link Zgłoś
malwa200 Re: umówiłam się 10.06.10, 15:01 jestem nauczycielką j. polskiego panie kiblowy Odpowiedz Link Zgłoś
malwa200 Re: umówiłam się 10.06.10, 15:12 dzieci mnie uwielbiają, ty jesteś biedny Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: umówiłam się 10.06.10, 15:14 dzieci zawsze lubia sie posmiac z glupkow. Wiesz... niewyrobienie towarzyskie :) Odpowiedz Link Zgłoś
malwa200 Re: umówiłam się 10.06.10, 15:20 dzieci się wcale nie śmieją...tylko mnie lubią...wiesz...jak cie nawet czytać ze zrozumieniem nie nauczyli, to czego tu wymagać...? mój Boże,tylu idiotów łazi po tej ziemi i na dodatek śmie gadać z mądrymi. spusć lepiej wodę w ubikacji Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: umówiłam się 10.06.10, 15:25 Ty dyplom polonistki robilas na akademii pierwszomajowej? Tez sie dziwie, ze usilujesz gadac z madrymi. Kompromitujesz sie raz za razem. A juz wtret o wodzie w ubikacji, toz to sam kwiat retoryki. Dzieci pewnie bylyby dumne widzac jak pani robi z siebie jeszcze wieksza idiotke niz jest w rzeczywistosci Odpowiedz Link Zgłoś
nowel1 Re: umówiłam się 10.06.10, 15:58 malwa200 napisała: > jestem nauczycielką j. polskiego panie kiblowy Proszę, powiedz, że to nieprawda :-( Nauczycielki polskiego, wierzę głęboko, wiedzą, że "także" oznacza "też"; a opisując sytuację gdy coś uzasadnia coś innego, mówimy/piszemy "tak, że" Odpowiedz Link Zgłoś
malwa200 Re: umówiłam się 11.06.10, 10:59 obie formy są poprawne, jest to zrost "zaakceptowany" przez jezykoznawców, tak, jak np. "ponadto". Miodka możesz sie zapytać Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: umówiłam się 11.06.10, 11:16 to zalezy od kontekstu zdania. Ty walnelas byka, za ktorego do matury by cie nie dopuszczono. Z ciebie nauczyciel jak z koziej dupy trabka Odpowiedz Link Zgłoś
malwa200 Re: umówiłam się 10.06.10, 15:04 wpierdziela się taki kretyn we wszystkie posty i zmusza inteligentnych ludzi, zeby sie znizali do jego podłogowego poziomu! po kiego grzyba sie odzywasz jak sie nie podoba to wejdź na forum pt Kretyni-tam będziesz wśród swoich! Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: umówiłam się 10.06.10, 15:08 Na forum kretyni nie wejde bo pewnie tam jestes moderatorka :) A zta inteligencja nie przesadzaj. Nie jest nachalna co widac po twoim starterze :) Odpowiedz Link Zgłoś
malwa200 Re: umówiłam się 10.06.10, 15:17 skoro wchodzisz na forum Kobieta to moze w takim razie jesteś kobietą? po co się wtrącasz w babskie pogaduszki, w dodatku te, które cię nie interesują?nie jesteśmy ciekawe twoich głupich wpisów Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: umówiłam się 10.06.10, 15:18 Od pogaduszek jest forum towarzyskie, geniuszu. Odpowiedz Link Zgłoś
malwa200 Re: umówiłam się 10.06.10, 15:52 ludzie dzielą sie na takich, którzy: 1. rozumieją co się do nich pisze lub mówi 2.staraja sie zrozumieć 3.nigdy nie zrozumieją coćby chcieli bo im na to nie pozwala np.niski poziom intelektualny ty zaliczasz się do tych ostatnich, dlatego też kończę z tobą przepychanki bo szkoda mi czasu i nie zamierzam wiecej czytać twoich wpisów, takze mozesz się więcej nie wysilać w moich wątkach Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: umówiłam się 10.06.10, 16:14 ty nie maz w ogole poziomu. Poza tym jestes nieukiem, partaczem, ignorantem jezykowym ( i takie niedouczone cos mieni sie byc nauczycielka jezyka polskiego). O infantylizmie nie wspomne Odpowiedz Link Zgłoś
lopi1 Re: umówiłam się 10.06.10, 15:18 Mi też się nie podoba, podegraj coś interesującego. Odpowiedz Link Zgłoś
malwa200 Re: umówiłam się 10.06.10, 15:22 ok. na kulturalne posty chętnie odpowiem Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: umówiłam się 10.06.10, 15:23 Przeciez to typowy problem polskiego srodowiska nauczycielek jezyka polskiego. Rozplotkowane wiedzmy, ktore tusza, ze bzdura zainteresuja kogokolwiek. Nie zdziwie sie, jak jutro zalozy watek o pryszczu na swej tlustej dupie Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: umówiłam się 10.06.10, 14:19 ja tez sie dzis umowilam::)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: umówiłam się 10.06.10, 14:41 To się grzecznie pytam, co u niego ? nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: umówiłam się 10.06.10, 14:47 na razie uzywam go jako zywego wibratora. Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: umówiłam się 10.06.10, 14:20 malwa200 napisała: > z kolezanką z dawnych lat, nie widziałysmy sie bardzo długo. mam > nadzieję, ze przyjdzie bez dzieci bo jak kiedyś była z nimi to > porozwalały mi książki budując z nich piramide kolejna nominacja, to chyba przez ten upał :) Odpowiedz Link Zgłoś
hermina1984 Re: umówiłam się 10.06.10, 16:34 bożżż głupków nie sieją,sami się rodzą... Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: umówiłam się 10.06.10, 17:04 A nie mogłaś jej poprosić zwyczajnie? Swoją drogą ciąganie dzieciaków na spotkanie z kumpelą po latach uważam za bardzo w złym tonie... Odpowiedz Link Zgłoś
malwa200 Re: umówiłam się 11.06.10, 11:01 też tak uważam.ona wcale nie pilnuje tych dzieciaków, robią, co chcą na szczęście przyszła sama Odpowiedz Link Zgłoś
mar_tla_tla Re: umówiłam się 11.06.10, 12:01 pffffff... straszna sprawa dzieci zbudowały z ksiązek piramidy. Jesli masz tego typu problemy to wnioskuje, ze to było jedyne praktyczne i twórcze uzycie tych książek jesteś starą panną, rajt? i pewnie masz kota bo pies wprowadzałby zbyt dużo zamieszania Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: umówiłam się 11.06.10, 13:11 Idiotka... Jak ja nienawidzę tych walniętych mamusiek. Piątego dnia Bóg stworzył wódkę, wypił ją, i zobaczył, że wszystko, co stworzył, było dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
mar_tla_tla Re: umówiłam się 11.06.10, 13:37 agresja, nienawiść 1? cóż za brak wyczucia proporcji, koleżanko ;P Odpowiedz Link Zgłoś