Dodaj do ulubionych

Kobieta kocha tego, któremu da

12.06.10, 10:37
Z tego co zaobserwowałem, kobieta nie kocha ani bogatego ani, przystojnego,
inteligentnego, ale kocha tego któremu da. Bylem świadkiem sytuacji w której
bardzo fajni faceci byli z kobietami (zaradni, towarzyscy, przystojni, czuli)
które odchodziły na rzecz jakieś chłystków z którymi się przespały a o tamtym
zapominały. Napisałem ze odchodziły, ale odchodziły z czasem a nie od razu, po
roku, trzech latach.
Wniosek z tego taki ze kobieta, która zdradza nie kocha, czy może taki ze
kobieta zakochuje się w tym któremu daje poużywać swojego ciała?
Obserwuj wątek
    • kitek_maly Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 10:40
      Aż wstyd mi się wpisywać w takim obrzydliwym wątku, ale już trudno:

Wicehrabia, to Ty?
      • teletoobis Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 10:41
        Julek nie palnalby takiej idiotycznej eureki: Wniosek z tego taki ze kobieta,
        która zdradza nie kocha
        • zygfrytt Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 11:51
          Dlaczego idiotycznej? :)
          • teletoobis Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 11:59
            bo to czysty tautologizm :)
            • zygfrytt Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 12:05
              Ty i te mondre słowka, a zobacz ile znaleźć byś mógł stwierdzęń kobiet mówiących
              ze zdradzają dla zabawy lub z ciekawości ale kochają męża, czy chłopaka.
              • teletoobis Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 12:12
                chyba rozmijamy sie w rozumieniu pojacia slowa "kochac"
                • zygfrytt Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 12:14
                  No widzisz bo dla ciebie kochać znaczy nie zdradzać, a dla wielu kobiet kochać
                  oznacza tez ze można sobie pozdradzać, tylko ze wtedy przestają kochać, ale to
                  nie moje pojmowanie miłości.

• teletoobis Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 12:22
                    znow zaprzeczasz sam sobie.
    • teletoobis Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 10:40
      zadanie domowe juz odrobiles?
      • zygfrytt Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 11:51
        Tatuśku, to nie ten watek, tu wypowiadamy się na temat.
        • teletoobis Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 11:59
          czyli jednak nie odrobiles :(
    • berta-live Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 10:54
      Dobrze kombinujesz Zygfrycie. Przeciętna prostytutka miłuje więcej ludzi niż
      matka Teresa.
      • zygfrytt Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 11:53
        berta-live napisała:

> Dobrze kombinujesz Zygfrycie. Przeciętna prostytutka miłuje więcej ludzi niż
        > matka Teresa.

I o to chodzi, kobieta która zachowuje się jak prostytutka, zatem nie potrafi
        kochać żadnego, nigdy.

• menk.a Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 12:08
          zygfrytt napisał:

> berta-live napisała:
          >
          > > Dobrze kombinujesz Zygfrycie. Przeciętna prostytutka miłuje więcej ludzi
          > niż
          > > matka Teresa.
          >
          > I o to chodzi, kobieta która zachowuje się jak prostytutka, zatem nie potrafi
          > kochać żadnego, nigdy.
          >

Weź zdefiniuj swój problem. Zapiszemy leki i pójdziesz, skąd przyszedłeś.;)
          • zygfrytt Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 12:12
            > Weź zdefiniuj swój problem. Zapiszemy leki i pójdziesz, skąd przyszedłeś.;)

To nie ja jestem chory, tylko nie zdiagnozowano jeszcze oficjalnie pewnej
            przypadłości kobiet:

Odkochuje się kiedy da innemu. Zakochuje się w tym którym da, nawet jeśli jest
            byle jaki.
            • menk.a Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 12:17
              zygfrytt napisał:

> > Weź zdefiniuj swój problem. Zapiszemy leki i pójdziesz, skąd przyszedłeś.
              > ;)
              >
              > To nie ja jestem chory, tylko nie zdiagnozowano jeszcze oficjalnie pewnej
              > przypadłości kobiet:
              >
              > Odkochuje się kiedy da innemu. Zakochuje się w tym którym da, nawet jeśli jest
              > byle jaki.

A ty pieprzysz te, których nie kochasz? To znaczy masz problem. Pogratulować.
              Kaziu, zakochaj się albo strzel baranka. ;)
              • zygfrytt Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 12:22
                Ja pieprze te które kocham i te które nie kocham.
                Miłość nie polega na pieprzeniu.
                Za to kobiety przestają kochać jak się popieprzą z innym a ja nie przestaje
                kochać jak się popieprzę z inną.
                Nie zakochuje się w tej z która się pieprze.
                Rozumiesz?
                • kitek_maly Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 12:24
                  To wynika z tego, że jesteś gorszy niż kobiety. Z Twojego opisu
                  wnioskuję, że kobiety są bardzo przewidywalne a Tobie nie wiadomo co do
                  łba strzeli. :P
                  • menk.a Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 12:29
                    Kocha, nie kocha, co za różnica i taki wali do wyra.:D
                  • zygfrytt Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 12:29
                    > To wynika z tego, że jesteś gorszy niż kobiety. Z Twojego opisu
                    > wnioskuję, że kobiety są bardzo przewidywalne a Tobie nie wiadomo co do
                    > łba strzeli. :P

Tylko nie wiadomo komu i dlaczego kobieta daje :)
                    • kitek_maly Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 12:31
                      Musisz mieć to coś w sobie, skoro tyle już w łóżku miałeś.
                      • menk.a Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 12:36
                        kitek_maly napisała:

> Musisz mieć to coś w sobie, skoro tyle już w łóżku miałeś.

Jedyne co taki ktoś może mieć to tasiemca, który wyjadł już cały musk.:P
                      • zygfrytt Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 12:36
                        Ale co zrobić jak kobieta da innemu? To ona przestaje mnie kochać.
                        • kitek_maly Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 12:41
                          Nie bój żaby, Zygfryd. Ciebie nie da się nie kochać.
                          • zygfrytt Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 12:43
                            No właśnie przestanie kobieta kochać każdego, jeśli innemu da.
                            • kitek_maly Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 12:44
                              Ale co ta Twoja kobieta tak wszystkim rozdaje?
                              • zygfrytt Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 12:52
                                No tak, dawała jedna innym i się odkochała.
                      • zygfrytt Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 12:48
                        Nie wiem, nic nie miałem, może trochę kasy.
                    • menk.a Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 12:31
                      zygfrytt napisał:

> > To wynika z tego, że jesteś gorszy niż kobiety. Z Twojego opisu
                      > > wnioskuję, że kobiety są bardzo przewidywalne a Tobie nie wiadomo co do
                      > > łba strzeli. :P
                      >
                      > Tylko nie wiadomo komu i dlaczego kobieta daje :)

Wiadomo. Sam napisałeś: kobieta daje temu którego kocha i temu, którego nie
                      kocha. Zupełnie jak ty. Trollu.
                      Wakacje to chyba za 2 tygodnie są?;)
                      • zygfrytt Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 12:35
                        > Wiadomo. Sam napisałeś: kobieta daje temu którego kocha i temu, którego nie
                        > kocha. Zupełnie jak ty. Trollu.
                        > Wakacje to chyba za 2 tygodnie są?;)

Tylko z tą równicą że kobieta po tym jak da, przestaje kochać a ja jak zaliczę
                        to nie zaczynam kochać nowej ani nieprzestane kochać starej.
                        Tu to chyba jest trollem ten kto pisze zbyt sensownie :)
                        • menk.a Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 12:39
                          zygfrytt napisał:

> > Wiadomo. Sam napisałeś: kobieta daje temu którego kocha i temu, którego n
                          > ie
                          > > kocha. Zupełnie jak ty. Trollu.
                          > > Wakacje to chyba za 2 tygodnie są?;)
                          >
                          > Tylko z tą równicą że kobieta po tym jak da, przestaje kochać a ja jak zaliczę
                          > to nie zaczynam kochać nowej ani nieprzestane kochać starej.
                          > Tu to chyba jest trollem ten kto pisze zbyt sensownie :)

Racja. Ja trollem nie jestem.;)
                      • zygfrytt Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 12:49
                        > Wiadomo. Sam napisałeś: kobieta daje temu którego kocha i temu, którego nie
                        > kocha. Zupełnie jak ty. Trollu.

Tylko ze jak da to przestaje kochać starego a zaczyna kochać nowego. A facet
                        zalicza sobie ile chce i jak chce i to nie ma znaczenia.
              • jan_hus_na_stosie Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 12:22
                menk.a napisała:

> A ty pieprzysz te, których nie kochasz?

Pieprzysz? Jak Ty brzydko się wyrażasz ;)
                • teletoobis Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 12:25
                  To juz przypraw uzywac nie wolno?
                • durneip Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 12:28
                  ale przynajmniej prawdę mówi, przecież pieprzy. od rzeczy.
            • grassant Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 12:43

> Odkochuje się kiedy da innemu. Zakochuje się w tym którym da,
              nawet jeśli jest byle jaki.

A jesli da trzem?
              • menk.a Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 12:47
                grassant napisał:

>
                > > Odkochuje się kiedy da innemu. Zakochuje się w tym którym da,
                > nawet jeśli jest byle jaki.
                >
                > A jesli da trzem?

Wtedy trzeba ustalić kolejność.:D
                • kitek_maly Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 12:53
                  Tak, bo kochany jest zawsze ten ostatni. :P
              • zygfrytt Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 12:53
                > A jesli da trzem?

To ich kocha ale tylko tak w 1/3 :)
    • menk.a Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 11:49
      A tobie to żadna nie dała?
      • zygfrytt Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 11:54
        Dała, ale co z tego? Liczy się taka która kocha.
        A przestaje kochać jak da innemu.
        • jan_hus_na_stosie Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 12:03
          zygfrytt napisał:

> A przestaje kochać jak da innemu.

no chyba, że jest odwrotnie ;)
        • varia1 Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 12:04
          > A przestaje kochać jak da innemu.

pomyliło ci się :

daje innemu jak przestanie kochać

dużo się jeszcze musisz uczyć o kobietach;) a dlaczego uważasz że prostytutka nie potrafi kochać? rozwiń myśl...
          • zygfrytt Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 12:10
            > > A przestaje kochać jak da innemu.
            >
            > pomyliło ci się :
            >
            > daje innemu jak przestanie kochać

Własnie nie:

Kobieta przestaje kochać jak da innemu, nawet jesli go kocha (A dać moze z
            głupoty czy dla zabawy)

A jesli zdradza już nie kochając to i tak juz nie kocha.

> dużo się jeszcze musisz uczyć o kobietach;) a dlaczego uważasz że prostytutka n
            > ie potrafi kochać? rozwiń myśl...

Ponieważ kocha tych którym daje, a ze daje wielu to nie kocha żadnego.
            • real_mayer Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 12:11
              Ponieważ kocha tych którym daje, a ze daje wielu to nie kocha żadnego.

Zdanie tygodnia :D
              • menk.a Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 12:14
                real_mayer napisała:

> Ponieważ kocha tych którym daje, a ze daje wielu to nie kocha żadnego.
                >
                > Zdanie tygodnia :D

Na fk powinien być taki wątek coś na wzór 'z zeszytów szkolnych'. To zdanie na
                pewno wówczas by tam trafiło.:D
            • varia1 Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 12:12
              no ale zapętliłeś się w swojej logice, bo jeśli daje a potem się zakochuje, to liczba tych którym daje nie ma nic do rzeczy... a weź jeszcze pod uwagę że niektóre prostytutki mają pewnie stałych klientów....
              • zygfrytt Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 12:16
                Ile mężczyzn jest w stanie kochać kobieta? Maksymalnie kilku, ale dawać może
                wielu. Ale wtedy przestaje kochać nawet tych kilku.

• varia1 Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 12:20
                  ale dlaczego tak uważasz? na razie podajesz same teorie z dupy wzięte
                  • zygfrytt Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 12:23
                    To widzę z doświadczeń i obserwacji oraz czytałem to i owo od mądrych ludzi.
                    Tylko dlaczego tak trudno się przyznać ze to normalna prawidłowość kobiet?
                    • varia1 Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 12:31
                      to może tak po prostu więcej doświadczeń a mniej obserwacji i lektury?
                      • zygfrytt Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 12:37
                        Ale ja to zam tez z doświadczeń :)
                        • varia1 Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 12:40
                          ale jak możesz wiedziec czy kobieta kocha, czy mówi że kocha? odróżniasz to?;)
                          • zygfrytt Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 12:41
                            To chyba oczywiste
                            • varia1 Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 12:47
                              i te które "tylko" pieprzysz i się w nich nie zakochujesz, od razu zakochują się w tobie? to tutaj jest ten problem? że jedna z nich chce teraz czegoś więcej od ciebie?;)
                              • zygfrytt Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 12:55
                                > i te które "tylko" pieprzysz i się w nich nie zakochujesz, od razu zakochują si
                                > ę w tobie?

Tak ale tylko te cnotliwe, dupodajki w nikim sie nie zakochają chyba ze we
                                własnych genitaliach.

że jedna z nich chce teraz czegoś więcej
                                > od ciebie?;)

Chcieć to sobie może :)
                                • varia1 Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 13:00
                                  Hahahaha, no to dotknęliśmy sedna problemu... jesteś po prostu w kłopotach przez jakąś cnotliwą panienkę, którą chciałeś tylko pieprzyć a ona się zakochała... tak?
                                  • zygfrytt Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 13:02
                                    Nie to inaczej było,
                                    Zakochałem się w jednej panience i ona we mnie też, ale dała innemu i wtedy w
                                    tym innym się zakochała a potem znowu w innym.
                                    Wiec wniosek z tego ze nie ma co kochać kobiet tylko je rznąc.

• varia1 Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 13:08
                                      skąd masz pewność że się w tobie zakochała?
                                      skąd wiesz że dała innemu jeszcze kochając ciebie?
                                      • zygfrytt Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 13:09
                                        Bo mam tą pewność.
                                        • varia1 Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 13:32
                                          ale na czym ją opierasz?
                                          • zygfrytt Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 13:34
                                            Na kilkuset godzinach doświadczeń. Są tacy których łatwo można oszukać ale ja do
                                            nich nienależe.

• varia1 Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 13:45
                                              ale mówisz o kilkuset godzinach czego?;)

nawet nie wiesz jak bardzo możesz być w błędzie;) pewność to możesz mieć jedynie co do swoich uczuć...
                                              • zygfrytt Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 13:55
                                                Jestem tego pewny, choć być może ona mnie nie kochała, ale w takim razie nie
                                                kochała nikogo lub kochała tylko kogoś kto ją rznął.
                                                • varia1 Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 15:37
                                                  no więc NIE JESTEŚ pewny, prawda?
                                                  • zygfrytt Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 15:41
                                                    Jestem pewny ze uczucia z jej strony były, a potem ich nie było. Oraz wiem co
                                                    działo się w miedzy czasie.

• varia1 Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 15:49
                                                    a skąd masz pewność że nie udawała na początku?
                                                  • zygfrytt Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 16:14
                                                    Dało się to wyczuć ze nie udawała, ale potem ja trochę nawaliłem, i potem rznęła
                                                    się z innymi.
                                                    I się skończyło. Ot cała historia.

• varia1 Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 16:32
                                                    no jak nawaliłeś, to się nie dziw, ze się odkochała i POTEM zaczęła się spotykać z kimś innym...
                                                    uwierz mi że można zakochać się w ciągu kilku minut, a odkochać nawet w jednej sekundzie...

odrób lekcje ze znajomości psychiki damskiej, a potem wracaj pogadać
                                                    miłego weekendu!
                                                  • zygfrytt Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 16:43
                                                    No ale jaka to miłość skoro można się w sekundę odkochać?
                                                  • varia1 Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 17:07
                                                    jak coś naprawdę spartaczyłeś, to można się odkochać... mało tego... mozna sobie zacząć skakać z kwiatka na kwiatek dla odreagowania...

• zygfrytt Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 17:28
                                                    Ale jak można tak brzydko odreagowywać, a jak chciał bym wszystko naprawić to co
                                                    mam teraz zrobić jak ona jest odkochana bo dawała innym i nowych teraz kocha?
                      • zygfrytt Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 12:51
                        To właśnie z doświadczeń też.
                        Jak kobietę masz gdzieś, zaliczysz ją i jeszcze zastosujesz perwersje typu anal,
                        to zakochuje się od razu.
                        Jak kobieta da się zru... to się odkochuje w tych których miała.
                        • varia1 Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 13:02
                          to mamy kompletnie różne doświadczenia, może jeszcze za młody jesteś... nie pamiętam połowy facetów z którymi spałam, a z pozostałej połowy udało mi się zakochać aż w dwóch...
                          • zygfrytt Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 13:05
                            I co mówisz im: Cześć jestem Karolina, przespałam sie z 2 tuzinami facetów ale
                            jesteś dopiero drugim do którego coś czuje.?
                            .
                            • varia1 Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 13:12
                              nie
                              cieszę się chwilą
                              nie opowiadam o przeszłości moim partnerom i nie interesuję się ich przeszłością
                              jeśli czuję że kocham, to mówię to zwyczajnie, bez romantycznych infantylizmów
                              • zygfrytt Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 13:16
                                Czyli inaczej mówiąc cieszysz się ze znalazłaś jakiegoś który cie dupczy i
                                jeszcze sponsoruje i to wywołuje w tobie miłość
                                Do czasu az ci się znudzi tzn, poszukasz więcej radości u innego
                                • varia1 Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 13:33
                                  cieszę się chwilą fajnego seksu
                                  nikt mnie nie sponsoruje, jestem od 20 lat niezależna finansowo
                                  nie nudzi mi się:)
                                  • zygfrytt Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 13:35
                                    To ilu tych mężczyzn w życiu kochałaś i co z tego wyszło?
                                    • varia1 Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 13:46
                                      dwóch
                                      dwa małżeństwa
                                      między nimi trochę romansów, nigdy w trakcie
            • kitek_maly Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 12:22
              > Ponieważ kocha tych którym daje, a ze daje wielu to nie kocha
              żadnego.

O, to dobrze że wyjaśniłeś, bo myślałam, że w tej sytuacji to ona
              kocha wszystkich.

Kurczę, ale dlaczego ciągle funkcjonuje ten średniowieczny pogląd, że
              kobieta 'daje' (oprócz tego, że jest nacechowany obraźliwie), to
              dlaczego zakładasz, że kobieta nic z tego nie ma? A może kobieta
              bierze a nie daje?
              • varia1 Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 12:25
                no jasne że bierze... wynagrodzenie:)
              • jan_hus_na_stosie Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 12:25
                kitek_maly napisała:

> Kurczę, ale dlaczego ciągle funkcjonuje ten średniowieczny pogląd, że
                > kobieta 'daje' (oprócz tego, że jest nacechowany obraźliwie), to
                > dlaczego zakładasz, że kobieta nic z tego nie ma? A może kobieta
                > bierze a nie daje?

to taka wymiana barterowa :D
                • kitek_maly Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 12:30
                  Barter wygląda już nieco lepiej, bo obie strony zarówno dają jak i
                  biorą. ;)
              • zygfrytt Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 12:27
                > Kurczę, ale dlaczego ciągle funkcjonuje ten średniowieczny pogląd, że
                > kobieta 'daje' (oprócz tego, że jest nacechowany obraźliwie), to
                > dlaczego zakładasz, że kobieta nic z tego nie ma? A może kobieta
                > bierze a nie daje?

Bo kobieta ma swoją godność którą traci, traci też zdolność miłości, ale zaczyna
                kochać tego, któremu daje, wiec to ona daje, a mężczyzna bierze. Mężczyzna nie
                kocha tej która zalicza.
                • kitek_maly Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 12:29
                  Spieprzaj trollu. :)
                  • menk.a Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 12:32
                    kitek_maly napisała:

> Spieprzaj trollu. :)

Na jednej nodze i w podskokach.:D
                    • zygfrytt Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 12:38
                      Tak trudno przyznać mi racje? :)
                      • menk.a Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 12:43
                        zygfrytt napisał:

> Tak trudno przyznać mi racje? :)

Trollowi? Upartemu w swej głupocie? Tak.:D
                        • zygfrytt Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 12:45
                          Podaj chociaż jakiś argument.
                          • menk.a Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 13:21
                            zygfrytt napisał:

> Podaj chociaż jakiś argument.

Twoja głupota malowana przez ciebie z takim rozmachem jest wystarczającym i
                            koronnym argumentem.;)
                            • zygfrytt Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 13:23
                              Tylko kobieta jest w stanie swoją opinię uznać za argument :)
                              • menk.a Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 13:26
                                zygfrytt napisał:

> Tylko kobieta jest w stanie swoją opinię uznać za argument :)

Bo facet, zwłaszcza troll, mnie jest w stanie przyznać się do swojej głupoty, a
                                tym samym uznać argumentu kobiety.;)
                                • zygfrytt Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 13:29
                                  A głupi jest ten który prezentuje niewygodne tezy :)
                                  oraz nie schlebia kobietom.
                                  • menk.a Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 13:34
                                    Głupi jest ten, kto swojej głupoty nie dostrzega a trollowaniem nazywa
                                    prezentowaniem niewygodnych tez i nie schlebianiem kobietom. Ty naprawdę sądzisz
                                    ,że twoje pochlebstwa są nam potrzebne?:D
                                    • menk.a Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 13:34
                                      Zresztą nie odpowiadaj, bo odpowiedź mnie jakoś jt przewidywalna.
                                      • zygfrytt Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 13:37
                                        Właśnie prezentuje coś co nie schlebia kobietom i jestem atakowany i nazywany
                                        trollem, bez podawania argumentów poza twoimi opiniami mówiącymi ze jestem po
                                        prostu głupi.

• jan_hus_na_stosie Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 12:31
                  zygfrytt napisał:

> Bo kobieta ma swoją godność którą traci

traci gdy daje czy gdy bierze bo się już pogubiłem :D

> traci też zdolność miłości, ale zaczyn
                  > a
                  > kochać tego, któremu daje

jak traci zdolność miłość to w jaki sposób może zacząć kochać? coś kręcisz ;)

> Mężczyzna nie
                  > kocha tej która zalicza.

zalicza do czego? :>
                  • zygfrytt Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 12:47
                    >traci gdy daje czy gdy bierze bo się już pogubiłem :D

Jak można zyskiwać godność dając dupy?

> jak traci zdolność miłość to w jaki sposób może zacząć kochać? coś kręcisz ;)

Przestaje kochać starego zaczyna nowego, tylko dlatego ze daje
                    • kitek_maly Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 12:52
                      > Jak można zyskiwać godność dając dupy?

No nie wiem, a sam jak się z tym czujesz?
                      • zygfrytt Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 12:56
                        > No nie wiem, a sam jak się z tym czujesz?

Nei wiem nigdy nie dałem nikomu dupy. Ale kilka zaliczyłem.
    • teletoobis Zyga pozwol, ze zacytuje klasyka: 12.06.10, 12:30
      forum.gazeta.pl/forum/w,16,1426440,1426440,Kobieta_2.html
      • teletoobis Cytat 2 12.06.10, 12:32
        forum.gazeta.pl/forum/w,16,1416683,1416683,Kobieta.html
        • teletoobis klasyk cz. III 12.06.10, 12:35
          forum.gazeta.pl/forum/w,16,1435541,1435541,Kobieta_3.html
      • kitek_maly Re: Zyga pozwol, ze zacytuje klasyka: 12.06.10, 12:33
        Podpisujesz się pod tym?
        • teletoobis Re: Zyga pozwol, ze zacytuje klasyka: 12.06.10, 12:35
          a czy to wazne? :)
          • kitek_maly Re: Zyga pozwol, ze zacytuje klasyka: 12.06.10, 12:38
            Bardzo. Nie wiem po co wklejasz takie świństwa. :/
            Kurde, jak nie było internetu to faceci sobie mogli co najwyżej w
            pamiętnikach takie pierdoły wypisywać i pod poduszkę chować.

Sorry, ale facet wypisujący takie rzeczy facetem zwać się nie powinien.
            • teletoobis Re: Zyga pozwol, ze zacytuje klasyka: 12.06.10, 12:40
              zabraniasz wyznawania wlasnych pogladow? Ciekawe.
              Polecam reszte cytatow, a zreszta z jednego z nich uczynie zaraz watek :)

P.S. Czy sie z tym zgadzam czy nie, to moja sprawa. Moge sie tez zgadzac
              czesciowo :)
              • kitek_maly Re: Zyga pozwol, ze zacytuje klasyka: 12.06.10, 12:47
                Oczywiście, że nie zabraniam. Ale z facetami, którymi obrażają kobiety
                (jako 'gatunek') nie chcę mieć nic wspólnego, więc wolałabym
                doprecyzować zanim Cię wrzucę w niewidocznych.
                • teletoobis Re: Zyga pozwol, ze zacytuje klasyka: 12.06.10, 12:49
                  Nie wrzucaj. Ja kobiety kocham :)
    • bozusia56 Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 13:06
      a co mu da? auto dom?
    • kombinerki_pinocheta Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 13:06
      Olej kobiety, ktore zdradzaja.

W moim otoczeniu nie wiadomo mi nic o zdradach. Wiekszosc osob jest juz w dluzszych zwiazkach, niektorzy planuja wspolne zycie itd.
      Albo sie dobrze kamufluja albo jeszcze kochaja, poniewaz sa mlodzi.

Co do samych zdrad w zwiazku, podejrzewam po roznorakich lekturach, a takze po analizie watkow na tym forum, na ktorym panienki pieja z zachwytu, gdy ktos je zdrowo przeora, ze odchodza do tego, ktory lepiej sie zatroszczy o zrodelko. Pojawia sie oksytocyna, ktora odpowiedzialna jest za przywiazanie i facetki szaleja.
      Zreszta ja uwazam, ze tzw milosc u lasek w wieku >25, to po prostu solidne rzniecie, do ktorego pozniej dorabia sie slodko brzmiaca historie.
    • pieniawa Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 13:07
      może da mu szczęście
      • teletoobis Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 13:20
        na 15 min? A reszte zycia w pieklo zamieni?
    • szejk_wojak Jak ktoś kocha to nie zdradzi 12.06.10, 13:07
      Jak zdradził to znaczy, że nie kocha
    • bestiatko Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 18:25
      Kobieta lub mezczyzna ktorzy zdradzaja to tak naprawde nie
      akceptuja swoich partnerow. Szukaja idealnych osob, ktore w
      rzeczywistosci okazuja sie osobami takimi jak inni na co dzien. Z
      tym ze najpierw udaja a potem pokazuja swoje prawdziwe ja. co do
      seksu to musza sie wyszumiec za mlodu i kazdemu pierwszemu lepszemu
      daja niezaleznie od sytuacji.
    • sid.leniwiec Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 18:29
      Już wiem dlaczego coraz mniej chce mi się pisać na tym forum. Między innymi
      przez takie wątki - ani mądre, ani śmieszne.
      • sid.leniwiec Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 18:32
        Pisząc wątki miałam na myśli post założycielski.:)
        • zygfrytt Re: Kobieta kocha tego, któremu da 12.06.10, 19:23
          Sama nie napisałaś ani nic mądrego ani śmiesznego więc po co się udzielasz?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka