amor_latino 11.03.04, 15:28 jak to milo, ze pajda czyta superekspres i fakt. dzieki temu moze sie dzielic z nami swoimi cennymi przemysleniami. a wiesz pajda, ze "listonosze będą chodzić w służbowych kurtkach za 1250 zł i spodniach za 327 zł" ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pajdeczka Re: o pajdzie 11.03.04, 15:31 amor_latino napisał: > jak to milo, ze pajda czyta superekspres i fakt. dzieki temu moze sie dzielic > z nami swoimi cennymi przemysleniami. a wiesz pajda, ze "listonosze będą > chodzić w służbowych kurtkach za 1250 zł i spodniach za 327 zł" ? > Wiem, ale nie czytam wymienionych przez Ciebie gazet. W ogóle mało czytam, jak zdążyłeś się pewnie zorientować. Ale dziękuję, pochlebiles mi tym Faktem i Superekspresem:) Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: o pajdzie 11.03.04, 15:36 jaka skromnisia! jest oczywiste, ze czytasz regularnie, i ze starasz sie ksztalcic i ksztaltowac i w ogole byc na bierzaco. to zaden wstyd tak do wiedzy miec ped zwierzecy. pajda jaka jest kazdy widzi!:) pajdeczka napisała: > amor_latino napisał: > > > jak to milo, ze pajda czyta superekspres i fakt. dzieki temu moze sie dzie > lic > > z nami swoimi cennymi przemysleniami. a wiesz pajda, ze "listonosze będą > > chodzić w służbowych kurtkach za 1250 zł i spodniach za 327 zł" ? > > > > Wiem, ale nie czytam wymienionych przez Ciebie gazet. W ogóle mało czytam, jak > zdążyłeś się pewnie zorientować. Ale dziękuję, pochlebiles mi tym Faktem i > Superekspresem:) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: o pajdzie 11.03.04, 15:39 amor_latino napisał: > jaka skromnisia! jest oczywiste, ze czytasz regularnie, i ze starasz sie > ksztalcic i ksztaltowac i w ogole byc na bierzaco. to zaden wstyd tak do wiedzy> miec ped zwierzecy. pajda jaka jest kazdy widzi!:) > Oj kochany, na Fakcie i Superekspresie daleko nie zajedziesz. Proponuję bardziej ambitne czasopisma, gdzie można nauczyć się przy okazji poprawnie pisać, czyli nie robić błędów ortograficznych:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Pytanie IP: *.ath.spark.net.gr 11.03.04, 15:42 Jako ze uwazasz, iz > na Fakcie i Superekspresie daleko nie zajedziesz to na czym polegalo pochlebstwo, o ktorym wspominasz w poprzednim poscie? Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: Pytanie 11.03.04, 15:46 reniu, ja cie bardzo przepraszam, ale jak juz tutaj zesmy sobie ustalili, kolezanka pajdeczka pisze szyfrem, a tez szyfr w tym miejscu to byl przeciez podszyty ta no yyyyy ironia. Gość portalu: renia napisał(a): > Jako ze uwazasz, iz > > na Fakcie i Superekspresie daleko nie zajedziesz > to na czym polegalo pochlebstwo, o ktorym wspominasz w poprzednim poscie? > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia :))) IP: *.ath.spark.net.gr 11.03.04, 15:48 Ale Pajdeczka zna klucz do tego szyfru? Bo ja mam wrazenie czasem, ze nawet Pajdeczka nie kapuje o co jej chodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: :))) 11.03.04, 15:55 wiesz. ja mam wrazenie, ze ona kapuje i to dopiero jest porazajace. odkrywam u niej bardzo duzo kobiecych cech (chyba sie zauroczylem). mieddzy innymi po mistrzowsku skacze z tematu na temat, a w pewnosci siebie to przesciga nawet renate beger (co fizycznie nie wydaje sie mozliwe - a jednak...) ech. jaka szkoda, ze ona pracuje tylko do 16tej... Gość portalu: renia napisał(a): > Ale Pajdeczka zna klucz do tego szyfru? Bo ja mam wrazenie czasem, ze nawet > Pajdeczka nie kapuje o co jej chodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: o pajdzie 11.03.04, 15:44 no widzisz.nie jestem na bierzaco i co z tego wyniklo? nad dodatek jeszce mi ukradli polskie literki i zopelnie sie gobie w ortografji. pajdeczka napisała: > amor_latino napisał: > > > jaka skromnisia! jest oczywiste, ze czytasz regularnie, i ze starasz sie > > ksztalcic i ksztaltowac i w ogole byc na bierzaco. to zaden wstyd tak do > wiedzy> miec ped zwierzecy. pajda jaka jest kazdy widzi!:) > > > Oj kochany, na Fakcie i Superekspresie daleko nie zajedziesz. Proponuję > bardziej ambitne czasopisma, gdzie można nauczyć się przy okazji poprawnie > pisać, czyli nie robić błędów ortograficznych:)) Odpowiedz Link Zgłoś