11.03.04, 15:28
jak to milo, ze pajda czyta superekspres i fakt. dzieki temu moze sie dzielic
z nami swoimi cennymi przemysleniami. a wiesz pajda, ze "listonosze będą
chodzić w służbowych kurtkach za 1250 zł i spodniach za 327 zł" ?
Obserwuj wątek
    • pajdeczka Re: o pajdzie 11.03.04, 15:31
      amor_latino napisał:

> jak to milo, ze pajda czyta superekspres i fakt. dzieki temu moze sie dzielic
      > z nami swoimi cennymi przemysleniami. a wiesz pajda, ze "listonosze będą
      > chodzić w służbowych kurtkach za 1250 zł i spodniach za 327 zł" ?
      >

Wiem, ale nie czytam wymienionych przez Ciebie gazet. W ogóle mało czytam, jak
      zdążyłeś się pewnie zorientować. Ale dziękuję, pochlebiles mi tym Faktem i
      Superekspresem:)
      • amor_latino Re: o pajdzie 11.03.04, 15:36
        jaka skromnisia! jest oczywiste, ze czytasz regularnie, i ze starasz sie
        ksztalcic i ksztaltowac i w ogole byc na bierzaco. to zaden wstyd tak do wiedzy
        miec ped zwierzecy. pajda jaka jest kazdy widzi!:)

pajdeczka napisała:

> amor_latino napisał:
        >
        > > jak to milo, ze pajda czyta superekspres i fakt. dzieki temu moze sie dzie
        > lic
        > > z nami swoimi cennymi przemysleniami. a wiesz pajda, ze "listonosze będą
        > > chodzić w służbowych kurtkach za 1250 zł i spodniach za 327 zł" ?
        > >
        >
        > Wiem, ale nie czytam wymienionych przez Ciebie gazet. W ogóle mało czytam,
        jak
        > zdążyłeś się pewnie zorientować. Ale dziękuję, pochlebiles mi tym Faktem i
        > Superekspresem:)
        • pajdeczka Re: o pajdzie 11.03.04, 15:39
          amor_latino napisał:

> jaka skromnisia! jest oczywiste, ze czytasz regularnie, i ze starasz sie
          > ksztalcic i ksztaltowac i w ogole byc na bierzaco. to zaden wstyd tak do
          wiedzy> miec ped zwierzecy. pajda jaka jest kazdy widzi!:)
          >
          Oj kochany, na Fakcie i Superekspresie daleko nie zajedziesz. Proponuję
          bardziej ambitne czasopisma, gdzie można nauczyć się przy okazji poprawnie
          pisać, czyli nie robić błędów ortograficznych:))
          • Gość: renia Pytanie IP: *.ath.spark.net.gr 11.03.04, 15:42
            Jako ze uwazasz, iz
            > na Fakcie i Superekspresie daleko nie zajedziesz
            to na czym polegalo pochlebstwo, o ktorym wspominasz w poprzednim poscie?

• amor_latino Re: Pytanie 11.03.04, 15:46
              reniu, ja cie bardzo przepraszam, ale jak juz tutaj zesmy sobie ustalili,
              kolezanka pajdeczka pisze szyfrem, a tez szyfr w tym miejscu to byl przeciez
              podszyty ta no yyyyy ironia.

Gość portalu: renia napisał(a):

> Jako ze uwazasz, iz
              > > na Fakcie i Superekspresie daleko nie zajedziesz
              > to na czym polegalo pochlebstwo, o ktorym wspominasz w poprzednim poscie?
              >
              • Gość: renia :))) IP: *.ath.spark.net.gr 11.03.04, 15:48
                Ale Pajdeczka zna klucz do tego szyfru? Bo ja mam wrazenie czasem, ze nawet
                Pajdeczka nie kapuje o co jej chodzi :)
                • amor_latino Re: :))) 11.03.04, 15:55
                  wiesz. ja mam wrazenie, ze ona kapuje i to dopiero jest porazajace. odkrywam u
                  niej bardzo duzo kobiecych cech (chyba sie zauroczylem). mieddzy innymi po
                  mistrzowsku skacze z tematu na temat, a w pewnosci siebie to przesciga nawet
                  renate beger (co fizycznie nie wydaje sie mozliwe - a jednak...) ech. jaka
                  szkoda, ze ona pracuje tylko do 16tej...

Gość portalu: renia napisał(a):

> Ale Pajdeczka zna klucz do tego szyfru? Bo ja mam wrazenie czasem, ze nawet
                  > Pajdeczka nie kapuje o co jej chodzi :)
          • amor_latino Re: o pajdzie 11.03.04, 15:44
            no widzisz.nie jestem na bierzaco i co z tego wyniklo? nad dodatek jeszce mi
            ukradli polskie literki i zopelnie sie gobie w ortografji.

pajdeczka napisała:

> amor_latino napisał:
            >
            > > jaka skromnisia! jest oczywiste, ze czytasz regularnie, i ze starasz sie
            > > ksztalcic i ksztaltowac i w ogole byc na bierzaco. to zaden wstyd tak do
            > wiedzy> miec ped zwierzecy. pajda jaka jest kazdy widzi!:)
            > >
            > Oj kochany, na Fakcie i Superekspresie daleko nie zajedziesz. Proponuję
            > bardziej ambitne czasopisma, gdzie można nauczyć się przy okazji poprawnie
            > pisać, czyli nie robić błędów ortograficznych:))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka