hotally 21.06.10, 23:36 Mam bojowe zadanie- zorganizować przyjęcie urodzinowe dla chłopczyka (3latka). Proszę o ciekawe pomysły, które zachwycą jego i małoletnich gości :) dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bijatyka Re: pomysły na kinderbal 21.06.10, 23:48 Byłam ostatnio na 2 wspaniałych kinderbalach. Ale tobie niczego nie podpowiem ! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: pomysły na kinderbal 21.06.10, 23:55 Ally rusz głową. Znowu chcesz być chwalona za pomysły innych? Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: pomysły na kinderbal 22.06.10, 00:01 kitek_maly napisała: > Ally rusz głową. > Znowu chcesz być chwalona za pomysły innych? Lofffffffff juuuuuuuuuuuu.:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: pomysły na kinderbal 22.06.10, 00:48 no doobra... zrobie foto relacje i podam ocenie :D Odpowiedz Link Zgłoś
wawak1 Re: pomysły na kinderbal 21.06.10, 23:57 Zapytaj się tego trzylatka. Jeśli nawet jest kretynem będzie na wyższym poziomie niż Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: pomysły na kinderbal 22.06.10, 00:38 ojej to twoja obecność nie wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: pomysły na kinderbal 22.06.10, 00:49 nie... wpadnij podobic za błazna. Odpowiedz Link Zgłoś
papapapa.poker.face Re: pomysły na kinderbal 22.06.10, 00:53 Ally, czemu tu piszesz, skoro, jak sama pewnie dobrze wiesz, budzisz w uzytkownikach tyle negatywnych emocji? Pytam z ciekawosci Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: pomysły na kinderbal 22.06.10, 00:58 Mam obojętny stosunek do emocji innych :) Odpowiedz Link Zgłoś
papapapa.poker.face Re: pomysły na kinderbal 22.06.10, 01:18 ale to by znaczylo, ze nie jest dla Ciebie wazne, jacy ludzie Cie otaczaja i jacy pozostaja z Toba w bliskich relacjach ze np. Twoj facet Ci moze ublizac albo byc w glebokiej depresji a po Tobie to splywa. ze mozesz przebywac z ludzmi, ktorzy sa do Ciebie nastawieni wrogo a Ty to zlewasz. czyli nie rozwijasz sie, bo nie szukasz pozytywnych bodzcow i jest Ci wszystko jedno, z kim spedzasz czas i co sie dzieje. a tak przeciez nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: pomysły na kinderbal 22.06.10, 01:46 Nie naleze do uzytkownikow, ktorzy siedza tu calymi dniami. Ja wpadam raz na jakis czas i konkretnie ;] szczerze... nie przywiazuje wagi do nikow. Kazdy moze miec ich kilka, prawda? wszyscy sa Mi obcy i anonimowi, wiec nie traktuje ich emocji powaznie, bo bliskich relacji miedzy Nami nie ma. To tylko forum. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: pomysły na kinderbal 22.06.10, 09:26 po twoim wystepie nie zbiore braw Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: muzyka 22.06.10, 09:33 jaką plejlistę? bierzesz składankę z przebojami przedszkolnymi - jadą jadą misie czy coś w tym stylu i masz plejlistę. chyba że dzieci słuchają dody, tede i fiftycenta, to będzie trzeba się nagłowić. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: muzyka 22.06.10, 09:34 aluska ma wszystkie skladanki eremefki w swoim rozowym plecaczku więc spoko Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: muzyka 22.06.10, 10:11 Ja teraz mam w domu kinderbal przez was, bo tarzam się ze śmiechu, a dzieciaki po mnie skaczą. Muszę! AAaaaaahaahahhahahaaaa! Dziękuję :D Aluh - wynajmij od tego firmę, nie rób dzieciom krzywdy. Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: pomysły na kinderbal 22.06.10, 10:13 Pobawcie się w królestwo. Ty będziesz królową, a oni twoimi poddanymi. Jak dobrze ich wytresujesz mogą nawet robić za ciągnik do twojej karocy. Zrobisz większą forrorę niż na hulajnodze. Polecam. Pamiętaj - chłopcy niech kłaniają się w pas, dziewczynki niech dygną z nogą w tyle. Berło się przyda do lania po łbach, jak któreś się zbuntuje. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: pomysły na kinderbal 22.06.10, 12:11 wpusc dzieciaki na chate, daj im w lapki wszystko co nadaje sie do malowania badz maluje i wolna reke. To bedzie najlepsza impreza. Odpowiedz Link Zgłoś
postponed Re: pomysły na kinderbal 22.06.10, 14:00 wiele zależy od funduszy, miejsca zabawy (dom, ogród, restauracja) fajne torty pokazuje często baglady na swoim blogu: thecakegirl.carbonmade.com krok pierwszy to wybrać motyw przewodni: np jakiś film, który ostatnio robi furorę wśród dzieci, albo po prostu np piłka nożna, samochody. do motywu wybierz dekoracje, potrawy (koniecznie o nietypowych kształtach i kolorach np kanapki powycinane w serduszka ;)) kilka pomysłów na zabawy znajdziesz tutaj najważniejsze to pamiętać, że 3latek to nie dorosły i nie wysiedzi w miejscu. od 3go roku życie zaczynamy kolekcjonować wspomnienia więc ważne, żeby te urodziny były pełne pozytywnych wrażeń. (więc lepiej zrezygnować z konkursów, bo dziecko przegraną zapamięta na długo) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: pomysły na kinderbal 22.06.10, 14:12 a masz moze linka do zamowienia takiego tortu?:) I dzieki za informacje pedagogiczne :) Odpowiedz Link Zgłoś
postponed Re: pomysły na kinderbal 22.06.10, 14:49 nie mam, bo nigdy nie korzystałam z jej usług. ale może skontaktuj się w tej sprawie z baglady , bo ona zamawia te torty dość często ;) Odpowiedz Link Zgłoś
florena82 Tort 22.06.10, 21:04 Torty: thecakegirl.carbonmade.com/ Kontakt: nimsay@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
florena82 Re: Tort 22.06.10, 21:05 Zapomnialam dodac, ta Pani ktora robi Torty jest z Warszawy: thecakegirl.carbonmade.com/about Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: pomysły na kinderbal 22.06.10, 21:10 w ostateczności pozostaje mc'donalds:P Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: pomysły na kinderbal 22.06.10, 21:20 hotally napisała: > Proszę o ciekawe pomysły, które zachwycą jego i małoletnich gości :) myślę, że sama twoja obecność zastąpi clowna Odpowiedz Link Zgłoś
mika-9999 [...] 30.06.10, 14:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś