lioka 24.06.10, 20:54 przeżyła jakąś tragedie lub coś co wami wstrząsnęło i zapamiętacie to do końca życia? Ja przeżyłam śmierć ojca powiesił sie w łazience gdy miałam 15 lat. 2 lata temu zabił sie mój przyjaciel, wyskoczył przez okno. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soulshunter Re: Czy któraś z was 24.06.10, 20:58 a jesli tak, to co w ziazku z tym? Jakis klub masz zamiar zalozyc, isc na pielgrzymke, wspomnienia wydac, zalozyc sekte? Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Czy któraś z was 24.06.10, 21:05 FK to ostatnie miejsce gdzie bym pisała o moich tragediach. Odpowiedz Link Zgłoś
zaklopotana87 o_O 25.06.10, 13:59 Chcesz się wygadać/wypłakać to pisz konkretnie o co Ci chodzi... Jeśli któraś/któryś z nas chciałby opisać swoją tragedię to, założył(a)by swój WŁASNY wątek... Chcesz zrobić sobie statystykę? o_O Odpowiedz Link Zgłoś
hermina1984 Re: Czy któraś z was 25.06.10, 14:01 przeżyła,zostawi to dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Czy któraś z was 25.06.10, 14:05 lioka napisała: > przeżyła jakąś tragedie lub coś co wami wstrząsnęło i zapamiętacie > to do końca życia? Ja przeżyłam śmierć ojca powiesił sie w łazience > gdy miałam 15 lat. 2 lata temu zabił sie mój przyjaciel, wyskoczył > przez okno. Jednym słowem kontakt z tobą kończy się śmiertelnie tragicznie. Kosz trollu.:) Odpowiedz Link Zgłoś
ola.42 Re: Czy któraś z was 25.06.10, 14:10 taka trauma pozostaje na długie lata nie chcąc powiedzieć na całe życie ,trzeba się z tym jakoś uporać najlepsze rozwiązanie to psycholog bo jak widać tu nie otrzymasz pomocy Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_pink Re: Czy któraś z was 25.06.10, 14:06 Ja przeżyłam. Minęły 4 lata, a sytuacja często do mnie wraca, zdarza mi sie nawiązywać do niej w wypowiedziach na forum. Szczegółowo nie opiszę, bo zrobi mi się słabo i będę miała totalnie nerwowy i zepsuty dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: Czy któraś z was 25.06.10, 14:14 Przeżyłam coś, co wpłynęło na całe moje życie. Ale nie chcę o tym pisać... Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Czy któraś z was 25.06.10, 14:15 sorry, ale to chyba zbyt osobiste i powazne, zeby o tym od tak mowic na forum Odpowiedz Link Zgłoś
papapapa.poker.face Re: Czy któraś z was 25.06.10, 14:22 nie pisalabym o tym obcym ludziom, przynajmniej nie w takiej formie, dziwne to Odpowiedz Link Zgłoś
swintuch_jeden Re: Czy któraś z was 25.06.10, 14:45 To może ja opowiem.......zalogowalem sie kiedyś na FK.Od tej pory moje zycie sie zmienilo a ja nie moge wjsc z traumy,zapewniajac staly dochod mojemu psychiatrze Odpowiedz Link Zgłoś