Dodaj do ulubionych

organizowanie wesela

01.07.10, 13:50
Mam do was pytanie odnośnie organizacji wesela. W zasadzie najczęściej
narzeczeni organizują taką imprezę sami, ale zdarza się też tak, że niektórzy
decydują się na wynajęcie firm, którzy profesjonalnie zajmują się organizacja
takich imprez. Myślę, że takie wyjście jest jeszcze niezbyt popularne w
Polsce, ale na pewno jest to ciekawa alternatywa dla osób, które jednak nie
mają czasu na organizowanie takich imprez.
Obserwuj wątek
    • info2010 Re: organizowanie wesela 07.07.10, 12:25
      Tak zgadzam się z tobą moja koleżanka była w podobnej sytuacji i zleciła to
      Hotelowi Afrodyta SPA w Radziejowicach koło Warszawy i powiem że było naprawde
      super .Fajna obsługa duża sala i najważniejsze piękne miejsce.POLECAM

• hiacynt Re: organizowanie wesela 20.07.10, 20:36
      no tak młodzi najczęściej sami sobie organizują wesela, a wynajmowanie firm,
      które się tym zajmują nie jest w naszym kraju jeszcze zbyt popularne (
      przynajmniej ja nie znam zbyt wielu osób, które się na to decydują),a szkoda
      myślę, bo przecież organizacja wesela to nie tylko dość czasochłonne zajęcie.
      Trzeba przecież pozałatwiać wiele spraw, ale też trochę stresujące. Wiem ile
      nerwów i czasu kosztowało moją siostrę, żeby to wesele przygotować. wiecie wybór
      sali, menu, etc....
      I ja sama nie miałabym nic przeciw temu, żeby ktoś za mnie wszystko
      zorganizował. Koleżanka z pracy mi mówiła z firmie Gustowne Wesele, która
      organizuje bardzo piękne śluby. Mnie strasznie podoba się koncepcja
      zorganizowania wesela na plaży ( prawie jak z bajki).
      I myślę, że korzystanie z usług takich firm jest bardzo wygodne, w końcu i tak
      mamy wgląd w koncepcje i całość przygotowań ;)
    • anutka27 Re: organizowanie wesela 27.07.10, 13:46
      dziewczyny, mam do was ogromną prośbę! czy któraś z was mogłaby mi polecić jakąś
      osobę (najlepiej kobietę ), która zajmuje się kompleksową organizacją wesela?? w
      przyszłym roku biorę ślub, mąż pracuje za granicą i rzadko bywa w kraju a ja dużo
      pracuję i jakoś nie mam głowy do organizacji tego wszystkiego:( Chodzi mi o kogoś kto
      zaproponowałby mi jakiś własny pomysł, ale też liczył się z moim zdaniem. Moja znajoma
      z pracy była ostatnio na weselu, które w całości zorganizowane było przez firmę Palatio i
      była zachwycona, czy któraś z was korzystała może z usług tej agencji i mogłaby
      napisać coś więcej? Chciałabym, żeby moim weselem zajął się ktoś 'sprawdzony":)
      Bardzo proszę o jakieś sugestie osób, które same organizowały wesela z doradcą i
      osób, które korzystały z firmy Palatio.
      pozdrawiam, Ania
      • hiacynt > Re: organizowanie wesela 27.07.10, 17:16
        oj chyba mnie umknęło, albo nie podałaś gdzie mieszkasz. Bo wiesz jeśli chodzi
        o organizację wesela to myślę, że bardzo dobrze to zrobi firma Gustowne
        Wesele. Działają oni na pomorzu więc nie wiem, czy Tobie to by odpowiadało.
        Z tego co wiem mają kilkuletnie doświadczenie w branży więc nie masz co się
        obawiać o to, że wesele nie będzie dobrze przygotowane. Poza tym zawsze możesz
        kontrolować pracę konsultanta, możesz przedstawić swoje pomysły i wszystko na
        pewno będzie uwzględnione.
        Jeśli jesteś ciekawa, jak pracują jakie mają osiągnięcia możesz zajrzeć na ich
        stronę.
        Mnie najbardziej się podoba koncepcja zorganizowania wesela w plenerze albo
        gdzieś egzotycznie np. pod palmami w Zanzibarze ;)
        • anutka27 > Re: organizowanie wesela 28.07.10, 09:17
          faktycznie:) zapomnialam dodać, że jestem z Warszawy:) wolałabym, żeby moim
          weselem pokierował ktoś z warszawy lub okolic, żebyśmy mogły spokojnie się spotkać i
          omówić szczegóły:) w każdym razie bardzo dziękuję za namiary:) nadal proszę o
          odpowiedź od kogoś, kto korzystał z usług firmy palatio, bo coraz bardziej sie skłaniam,
          żeby jednak skorzystać z ich oferty... w końcu nie zostało już tak dużo czasu:)
          • angela1984 > Re: organizowanie wesela 18.08.10, 21:50
            cześć, nie wiem czy nadal jesteś tym zainteresowana ale moja siostra pracowała z firmą
            palatio przed swoim weselem. Jesteśmy z Serocka i właśnie tutaj mieszka pani Małgosia
            Stala, która jest właścicielką tej firmy, więc już wcześniej o niej słyszałyśmy bo jest znana
            w naszych okolicach. Jak chcesz to na priva mogę Ci dać namiary na nią. W każdym
            razie wesele wypadło super, siostra była bardzo zadowolona, gościom też się podobało.
            Sama się zastanawiam, czy nie skorzystać z ich usługi, bo w przyszłym roku jest moje
            wesele i chciałabym, żeby było zorganizowane "ze smakiem" a boję się, że sama sobie z
            tym nie poradzę. Jeśli chcesz wiedzieć coś więcej to napisz do mnie, postaram się
            odpowiedzieć na Twoje pytania a nie robić reklamę na forum.
            • anutka27 > Re: organizowanie wesela 23.08.10, 10:01
              angela: a możesz mi podać maila do siebie?:) masz jakiś numer telefonu do tej pani
              Małgosi?? postanowiłam jednak skorzystać z jej pomocy:)
              • angela1984 > Re: organizowanie wesela 30.08.10, 00:08
                wejdź po prostu na stronę www.palatio.pl i tam masz namiary na panią Małgosię. Jak
                chcesz wiedzieć coś więcej to pisz na misiopysio1984@o2.pl.:-)
                • basia_wawa > Re: organizowanie wesela 08.09.10, 20:14
                  Witam wszystkich! W chwili obecnej ja również poszukuję wedding plannera, który zajmie się
                  organizacją mojego wesela, które odbędzie się w czerwcu przyszłego roku:-D jestem
                  zainteresowana kontaktem do wszystkich sprawdzonych specjalistów. Angelo czy ta pani
                  Małgosia, o której pisałaś zajmuje się tzw. nietypowymi weselami? Czy sprawdzi się jako
                  organizatorka bardzo dużego wesela i będzie w stanie sama to wszystko ogarnąć? :>
                  • angela1984 > Re: organizowanie wesela 09.09.10, 13:14
                    cześć, z całego serca mogę Ci polecić tę panią! na pewno sobie poradzi z każdym
                    weselem, zresztą z tego co widziałam na stronie internetowej jej firmy to pani Małgorzata
                    zajmuje się też organizacją innych imprez, np firmowych, jakichś pikników, nie wiem
                    dokładnie bo nie chwaliła się tym mojej siostrze, ale wiem, że ma bardzo duże
                    doświadczenie w różnego typu imprezach:-D
                    • basia_wawa > Re: organizowanie wesela 10.09.10, 07:57
                      no to super:) właśnie takich sprawdzonych osób poszukuję:) w takim razie dopisuję ją do
                      mojej bazy, mam tu już kilku konsultantów i zamierzam się z nimi spotkać:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka