Gość: fiolka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.04, 22:22 dziewczynka mam takie małe pytanko. czy kobieta może podać dłon w rekawiczce przy powitaniu z mężczyzną? czy to raczej nie wypada i trzeda rękawiczkę zdjąć? dzieki za odpowiedzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gibki Re: dłoń w rękawiczce 16.03.04, 22:57 a czy facet powinien miec rekawiczke na reku przy podawaniu dloni Tobie czy tez nie? Odpowiedz Link Zgłoś
mobypussy Re: dłoń w rękawiczce 16.03.04, 23:05 a czy jesli moj facet na weza w kieszeni to ja tez powinnam miec? Odpowiedz Link Zgłoś
ernest_linnhoff Re: dłoń w rękawiczce 16.03.04, 23:10 mobypussy napisała: > a czy jesli moj facet na weza w kieszeni to ja tez powinnam miec? o ile pamiętam gibki ma węża ;-) Ps. znalazłeś już dla niego samiczkę (wężownicę) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gibki Re: dłoń w rękawiczce 16.03.04, 23:17 niestety nikt nie chcial sie zaoferowac z pomoca mojemu wezowi smutno mu troche ale jak ktos mi polecil - poglaskalem go potulilem i jakos chwilowo sie uspokoil ;-P (tak dla niewiedzacych - mam weza zbozowego samczyka, poszukuje oani do kopulacji) do mobypussy: przykre jesli chodzi o rekawiczki to jednak kultura obowiazuje zarowno panow jak i panie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anton Re: dłoń w rękawiczce IP: *.acn.waw.pl 17.03.04, 12:19 Kobieta nie musi zdejmować rękawiczki przy powitaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
mobypussy Re: dłoń w rękawiczce 17.03.04, 12:58 no, ja tez weza miec nie musze :D rozrzutna zem jak fumanski bicz... Odpowiedz Link Zgłoś