szalenstwo.mam.we.krwi Re: kilka filmów waszego życia 13.08.10, 20:42 titanic, frida, przerwane objęcia, wyznania gejszy Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_rzeznika Re: kilka filmów waszego życia 13.08.10, 23:15 Bandyta Oczy szeroko zamknięte Wesele (Smarzowskiego) Przekleństwa niewinności Coppoli Śniadanie na Plutonie Odpowiedz Link Zgłoś
k2i no więc kilka 13.08.10, 23:53 1. Infiltracja 2. Trylogia Bourna 3. Helikopter w ogniu 4. Królowie nocy 5. Miś 6. Cześć Tereska 7. Szczęki 8. szeregowiec Rayan 9. Park Jurajski 10.Matrix 1 i 2 bez Rewolucji Może nie są to bardzo wyszukane filmy ale mi się zawsze podobały...dodałbym jeszcze Zejście, Transformers;), Piraci z Karaibów cała seria z mistrzowskim J.Deepem i Obcy Odpowiedz Link Zgłoś
marguyu Re: no więc kilka 14.08.10, 00:45 Tak na szybko to: Smierc w Wenecji (Morte a Venezia ) Uczta Babette (Babettes gaestebud) Skazani na Shawshank (The Shawshank Redemption ) Ziemia obiecana Jak byc kochana Koronczarka (La Dentellière ) z Isabelle Huppert Le vieux fusil z Philippe Noiret i Romy Schneider Niech bestia zdycha (Que la bête meure) Chabrol z Jean Yanne oraz caly Felini i wiele, wiele innych w tym duzo kina francuskiego Odpowiedz Link Zgłoś
adoptowany Re: kilka filmów waszego życia 14.08.10, 01:03 moje cztery najbardziej lubiane i wzruszajace filmy kobiece 'thelma i louise' , 'tak tu cicho o zmierzchu' , ' dziewczeta z nowolipek' a faworytem wszechczasow jest wajdy 'ziemia obiecana' Odpowiedz Link Zgłoś
yazaman Re: kilka filmów waszego życia 14.08.10, 19:15 Lśnienie Piknik pod wiszącą skałą Noc na ziemi Truposz Arizona Dream Cztery pokoje I ostatnie moje wielkie odkrycie: polska komedia Manna Odpowiedz Link Zgłoś