anieatak 19.03.04, 03:58 nie rozumie , ze juz jej nie kocham.. i co dalej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: .................. Re: kobieta IP: *.dialup.sprint-canada.net 19.03.04, 04:06 Jednak ta ona wciaz istnieje. Dlaczego niby masz rozumiec ze ja kochasz? Odpowiedz Link Zgłoś
newnia hello hello 19.03.04, 05:19 Gość portalu: .................. napisał(a): > Jednak ta ona wciaz istnieje. Dlaczego niby masz rozumiec ze ja > kochasz? To Ona nie rozumie ( ta kobieta w tytule watku), ze On JEJ nie kocha:-) Odpowiedz Link Zgłoś
muczo.maczo Re: kobieta 19.03.04, 11:28 po prostu obnazaj sie teraz na ulicy przed inna kobieta a sadze ze tamtej da to do myslenia i bedzie calkiem zadowolona ty perwersie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to tu Re: kobieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.04, 12:39 "Wywal" wszystko prosto w oczy ,a potem odejdz. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_an Re: kobieta 19.03.04, 12:54 Tak, powiedz szczerze jak jast, ze to juz koniec, ze juz nie kochasz i odejdz, tym sposobem oszczedzisz sobie i jej niepotrzebnych nadziei i cierpien, po co sie meczyc. Jesli ona kocha, to bedzie jej ciezko, ale i tak lepiej jak ja zostawisz niz bedziesz niepotrzebnie przedluzal i dawal nadzieje, skoro i tak nic z tego nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś