super_babka 26.08.10, 03:17 Dziewczyny jakie jest Wasza opinia/zdanie, mam takie banalne pytanie, mianowicie czy powinnam brac pod uwage wyznania pewnej osoby na ktorej mi zalezy po spozyciu alkoholu? Czy powinnam olac to i zapomniec o rozmowie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skarpetka_szara Re: Banalne Pytanie 26.08.10, 03:38 powiem ci bardzo madra rade ktora powinnas stosowac czy to z przypadkowymi goscmi, czy kiedys z wlasnym mezem. Faceci lubia gadac i gadaja czesto bzdury. Ty patrz nie na ich gadki ale na to co robia. Jezeli facet mowi cos i jego czyny sie z tym pokrywaja to znaczy ze mowi prawde/ gada to co czuje. Jezeli facet mowi jedno a zachowuje sie inaczej to znaczy ze tylko gada aby gadac, bo tak teraz lubi (co nie znaczy ze za 5 minut bedzie gadal/myslal inaczej). Tak po prostu jest z facetami, ale tez chyba z kazdym czlowiekiem. ++++++++++++++ Jezeli chodzi o pijakowanie facetow to bym tego nie brala na powaznie, gdyz czasami to gadki, a czasami nawet powaznie tak mysla ale tylko w tej chwili, natomiast za pewien czas naprawde mysla inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
super_babka Re: Banalne Pytanie 26.08.10, 03:53 Masz racje w tym co piszesz. Nie rozumiem tylko po co ten ktos zawraca mi glowe w takim razie tym bardziej ze on wie ze mi na nim zalezy. MOze chyba tylko po to zeby podbudowac wlasne ego. :( Odpowiedz Link Zgłoś
skarpetka_szara Re: Banalne Pytanie 26.08.10, 16:22 MOze chyba tylko po to zeby podbudowac wlasne ego. Bingo! to bardzo prawdopodobne. Och, faceci lubia gadki, i dobrze sie czuja wtedy jak gadaja. Oczywiscie jak zamkna drzwi to gadaja inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
super_babka Re: Banalne Pytanie 26.08.10, 17:19 Niech zyje naiwnosc i ludzka glupota!!!! Dlaczeg Wy faceci tacy jestescie? Odpowiedz Link Zgłoś
uleczka_k Re: Banalne Pytanie 26.08.10, 07:18 Jak Ci na nim zależy tylko po spożyciu alkoholu, to nie pij więcej/ z nim. Nie będziesz miała problemu. Czypindziesiąt się należy za poradę. Odpowiedz Link Zgłoś
super_babka Re: Banalne Pytanie 26.08.10, 07:24 Nie musisz byc az taka sarkastyczna. Nie pilam z nim a poza tym to ten ktos nie byl pijany tylko podpity. A tak poza tym to ten ktos zadzwonil do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Banalne Pytanie 26.08.10, 07:56 ja takie wyznanie uczuć od kumpla męża olałam. Facet sądzi, że żadna mu się nie oprze, i jakoś po pijanemu zaczął mnie bajerować. Na trzeźwo zresztą kiedyś też. Trzeba olać, niech mówi, co myśli na trzeźwo, bo po pijanemu to pewnie i dmuchanej lalce wyznałby miłość. Odpowiedz Link Zgłoś
super_babka Re: Banalne Pytanie 26.08.10, 14:40 tak, mamy caly czas kontakt ze soba, dzwoni i super nam sie ze soba rozmawia, potrafimy rozmawiac godzinami ze soba Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Banalne Pytanie 26.08.10, 08:07 > Czy powinnam olac to i zapomniec o rozmowie? Myślę, że pewna osoba niewiele z tego pamięta, więc lepiej zapomnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
sootball Re: Banalne Pytanie 26.08.10, 09:44 jak Ci zależy na tej osobie tylko po spożyciu alkoholu, to może sobie daruj. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hermina1984 Re: Banalne Pytanie 26.08.10, 09:48 łooo rany,facet się nawalił,pewnie nie pamięta co mówił,a Ty sobie już wszystko analizujesz i robisz nadzieje,że pewnie mówił szczerze,powodzenia ,hehehe :P Odpowiedz Link Zgłoś
fajny_szezlong Re: Banalne Pytanie 26.08.10, 10:43 To teraz Ty sie napij i zadzwoń do niego:) Odpowiedz Link Zgłoś
szironna Re: Banalne Pytanie 26.08.10, 10:51 ja bym nie brała. poczekaj co zrobi na trzeźwo. ludzie po alkoholu różne rzeczy robią, zapewne wielu z nich nie pamiętają. tak już z zupełnym przymrużeniem oka napiszę - jest takie powiedzenie że prawdę to się mówi dopiero w fazie %%% i drugie - chcesz poznać faceta, spij go ;-p Odpowiedz Link Zgłoś
super_babka Re: Banalne Pytanie 26.08.10, 14:47 No wlasnie tak myslalam ze po spozyciu %%% ludzie sa bardziej wyluzowani i nie kontroluja slow i sa tak naprawde soba. Nie jestem az taka naiwna zeby teraz siedziec i myslec co mi powiedzial i czekac na jego kolejny krok. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Banalne Pytanie 26.08.10, 14:45 jacy mnie to lubili i jakie plany biznesowe ze mną mieli po pijaku...;) Odpowiedz Link Zgłoś
super_babka Re: Banalne Pytanie 26.08.10, 14:54 Dla tych co zle mnie ocenili, powiem tylko tyle ze olalam cala sprawe a gostka tez juz nie bede traktowac powaznie. Macie racje, pewne rzeczy mowi sie bez bycia w fazie wstawienia i nie ma na to zadnego wytlumaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Zależy ci na tej osobie po spożyciu alkoholu? 26.08.10, 17:37 Odpowiedz Link Zgłoś
super_babka Re:Juz nie. 26.08.10, 17:51 Napisalam mu dzisiaj rano krotki i na temat mail, takze mam problem z glowy. Odpowiedz Link Zgłoś